Prijava

pezose, nismo se mi razumjeli dobro.
ja branim normalne bosanke, a one što se pokondire, nabiju papke na štikle i slikaju se po Muzeju i Tata Bradama uz komentar "joj, plOt'le smo samo jedno piće, a ub'le se" i mi ismijavamo.
kao drugo, upoznala sam likove (recimo, 3-4) kojima je neko izgleda rekao, ko god da je proklet bio, da je prikladan način za muvanje djevojaka slanje kilometarskih poruka sa citatima balaševića i sličnih garavih sokaka. elem, potrefilo se da su bili iz nekog: vrbasa, bečeja ovog, bečeja onog, itd. vojvodina, jelte. otud taj motiv njanjavosti.
fooy.

Чачани, све говна и курве, не знам да л' је до поднебља, шта ли...

Bosanci iz Trebinja što misle da su Hercegovci, oni me nerviraju.

Štae jogurta na saitu, lele

Steta sto bureka nema, ogladno sam

upoznala sam likove (recimo, 3-4) kojima je neko izgleda rekao, ko god da je proklet bio, da je prikladan način za muvanje djevojaka slanje kilometarskih poruka sa citatima balaševića i sličnih garavih sokaka. elem, potrefilo se da su bili iz nekog: vrbasa, bečeja ovog, bečeja onog, itd. vojvodina, jelte. otud taj motiv njanjavosti.

2014. година је већ на измаку, а још увек постоје људи који фурају форе из 2006.?

Нервирају ме странице на фејсу с патишпањ порукама типа ''обуци се топло, напољу су хладни људи'', ''брачно стање- неиздрживо'' и сличне афористично- интелектуалне пошалице превазиђене још пре 10 година, са све измонтираним сликама Душка Дугоушка, рендом пејзажа и ђевојке у хаљини за матуру како одлази у залазак сунца; како видим да ми која искочи а ја оп- сакријем те блокирам
ЕДИТ: Ексклузива.ба је посебно канцерозна по том питању

"joj, plOt'le smo samo jedno piće, a ub'le se"

LÖL

"joj, plOt'le smo samo jedno piće, a ub'le se"

Vake ja jebem

2014. година је већ на измаку, а још увек постоје људи који фурају форе из 2006.?

da.

e da, nervira me onaj retardos što kao uči ljude srpski po jutjubu

ЈА ФУРАМ ФОРЕ ИЗ ПРЕ 2006. И ШТА МИ ФАЛИ???

Realno, najgore su fore iz 2009.
A, pre neki dan sam npr. sreo klince neke, školartze, provaljuju nešto kao "Čak Noris je jednom dvaput haha". Izgrdio sam ih i rekao da to više ne rade.

Jeli si im skinuo dreseve?

Ne, bilo je prohladno, nisam zheleo da se razbole i izostanu sa chasova.

Zato moras uvek sasobom nositi neke majice, one staropramen reklamne npr

Kada nekoga slučajno očepiš u busu, ili ramenom u radnji, znači, nešto baš nenamerno i onda staneš, osmehneš se i ljubaznim glasom kažeš "Izvinite, molim vas", a dobiješ ovo:

http://s3-ec.buzzfed.com/static/2014-08/8/13/enhanced/webdr09/anigif_enhanced-buzz-25859-1407519091-14.gif

Kada smo kod autobusa, mrzim da kada stojim iza neke dame (hehe, iza neke dame), ona me popreko pogleda i zgrabi tašnu kao da sam džeparoš. Jebote, to što se nisam obrijao, ne znači da ću ti zavući ruku u tašnu! Da, ovo se ne događa kada se obriješ.

Najgore je kada stojim na jednom mestu, sama dođe i uvali mi tašnu u stomak, a onda posle minut-dva, uradi ovo što gore napisah. Pa jbt, vidiš li da čukam PVT sa najdražom Vukajlijašicom na telefonu koji je skuplji od tvoje tašne, glupačo?!?

Baš me to iritira!

Zna baba da si ti taj preskupi telefon kupio kradući tašne po GSP :)

Nisu baš babe. Tetke, recimo :)