Prijava

Ja kad silazim u podzemlje (tako ja zovem prizemlje) po cigare i ide na tv-u ona reklama "herbiko sa medoooom" uvijek pjevam sa onom pčelicom i jednom mi baba dolazi i nešto kao "hehe pile bakino kako si veseo" i ja je pošaljem u pizdu materinu i kažem joj da više nikad me ne prekida dok ide ta reklama a tu mi isto i majka i oni me gledaju u fazonu "je l normalan ovaj?"
Od tog dana kad god je reklama "herbiko sa meeedoooom :3" a ja sam prisutan, ja pjevam tu reklamu a u sobi je totalna tišina. Svi odjednom uzimaju telefona ili nešto kao zaboravili odjednom da moraju brzo da urade, prave se ludi i povlače se iz stvarnosti ali sve nekako tiho da mi ne smetaju lol.

Ne pjevam onaj zadnji dio "zdrav ko herbiko! zdrav ko herbiko!" glup je mnogo al ono sa pčelicom mi je mnogo dobro i niko ne smije da me prekida dok to pjevam.

Juče sam baš sjedio nešto dolje sa babom i kreće reklama i ja pjevam sa pčelicom u duetu i baba me nešto pogleda samo onako a joj uzvratim ubilački pogled i ona nešto krenu da cima glavom lagano pravi se kao da je istezala vrat. Usrala se jer je prekršila kućni red haha!

nervira me sestrin muž koji je jebeni retard, šta koji kurac on ima sa imenom za dijete? biće kod njega cijeli život, mogu ja bar ime da mu dam

da li si upravo patišpanjisala da si postala tetka or it iz džast mi?

postaću za koji mjesec :3

Slusaj vidro tvoja sestra je dovedena u tu kucu. Tamo je dobila pravo da zivi za dzabe. A ona samo mora da zivi u kuhinji, kuva, cisti, pere, rodi i cuva dete. Zensko u kuci je tudja kost i nema aposlutno nikakvo pravo glasa. Ako joj se ne svidja moze kuci da se vrati. Sve ostalo odredjuje muz. A ti da si mi svastika samo kurac mogla bi od mene da dobije. To i jeste funkcija svastike, da menja sestrinu rupu kad ona ne moze.

Pa sad je vreme da je menja-od sestog meseca do porodjaja sestre

Najbolje bi bilo da pusti vas dve da dajete ime pa da se dete zove lav ili una

brate, on hoće da joj da neko od tih kurvanjskih imena
ZATO ŠTO JE GLUP I SELJAČINA

Ili Tea? Hehe
Prvo dete: rešili mi da napravimo demokratski izbor za ime. Sistem ko za prvenstvo, bokte
Znači: predlažu babe, dede i mi, pa odatle se izvuku muška imena i ženska, pa se daju kumi, pa onda kuma na osnovu određenog algoritma preseče.
Jebote!!
A za drugo sam reko: Zvaće se Stamenko, po dedi i to je bilo to!

Zabranio bi imena od 3 slova (osim mozda ana) a i vecinu imena od 4 slova pocevsi od luke.

срећа па не може да има исто име ко тетка хах

šta fali mom imenu?!

јер може да се римује лако

да ли ћеш ти уопште видети то дете до треће-четврте године осим преко скајпа, што би теби давали привилегију да му даш име осим ако ћеш да му шаљеш новце из америке

u pravu si za ime. pu.

да ли ћеш ти уопште видети то дете до треће-четврте године осим преко скајпа, што би теби давали привилегију да му даш име осим ако ћеш да му шаљеш новце из америке

e baš zato, jbt

каунте кад је деретић на факсу заборавих да погледам по огласним таблама?

Vidra ima jedno od najlepsih zenskih imena, mada vecina devojaka sa njenim imenom koje znam su kurve :(. A jbg, ipak roditelji treba da odluce o imenu deteta, osim ako hoce kao tvoj zet ta kurvanjska pnda mu treba objasniti da je glup.

brate, kakvo je ime ELENA
i marina
ne znam
elena mi je tako profesorica srpskog od 48 godina
a marina neka kurva koja postane pjevaljka

Bač, nešto mi kažu u 6, ali kao nije sigurno, ne znam šta se radi.

Vidritj, dete se zavoli i tepa mu se i sve, bez obzira kakvo ime bilo, posle se ljudi naviknu i super bude.
Osim ako je Tea ili Daniel, jbg