Prijava

Iskreno protiv starki nemam ništa protiv, mada ih već deceniju i kusur nisam ni obuo, a retko kad ih i viđam inače da bi mogao da ih mrzim.

Nerwiraju me osobe koje se samo pretwaraju da su ti prijatelji a u stwari zxele jedino korist da izvuku iz tebe... :/

NERVIRA ME KAD NA FUDBALU UDARIM LOPTU GLAVOM I ONA MI ODE IZA LEĐA U VIS I JA 5 SEKUNDI NE ZNAM GDE JE I GDE ĆE DA PADNE

I na kraju te udari u gloovu :(

Нервирају ме дебилане које ми спуштају просек оцена јебено. Усерем се од учења јуче, 5 сати јебене биологије, да бих дошао на контролни на којем се питају најглупља непотребна говна која наравно не можеш запамтити зато што се налазе у тексту испод слике/првој реченици лекције/уопште их нема у уџбенику(ово је још и најчешћи случај). Дакле погледам у контролни и прочитам прво питање

Који мишићи се грче приликом издисаја код жабе?

ПА ПУЦА МИ КУРАЦ КОЈИ МИШИЋИ СЕ ГРЧЕ КОД ЈЕБЕНИХ ЖАБА, КОЈИ ЋЕ МИ ТО КУРАЦ У ЖИВОТУ, НЕЋУ СТУДИРАТИ ЈЕБЕНУ БИОЛОГИЈУ, ИДЕМ НА ЕЛЕКТРОТЕХНИКУ, КОЈИ ЋЕ МИ КУРАЦ ЖАБЉИ МИШИЋИ И 3500 РАЗЛИЧИТИХ ЕНЗИМА ЗА ВАРЕЊЕ, НАБИЈЕМ ИХ СВЕ НА КУРАЦ ПОЧЕВ ОД ХИМОТРИПСИНА ПА СВЕ ДО ВЕЗОПРЕСИНА, ЈЕБО МАМУ НЕ РАЗУМЕМ, стварно не разумем који ће ми то курац, све и да ме занима биологија, могао бих то на факсу научити, пошто је то толико непотребно за БИЛО КОГА ДРУГОГ да је то ужасно.

Усерем се од учења јуче, 5 сати

уууууууууу

Dzordi bacio streberski patišpanj sa pojacanom koricom

какав црни патишпањ.

ПА ПУЦА МИ КУРАЦ КОЈИ МИШИЋИ СЕ ГРЧЕ КОД ЈЕБЕНИХ ЖАБА, КОЈИ ЋЕ МИ ТО КУРАЦ У ЖИВОТУ, НЕЋУ СТУДИРАТИ ЈЕБЕНУ БИОЛОГИЈУ, ИДЕМ НА ЕЛЕКТРОТЕХНИКУ

http://i.imgur.com/NFw2um5.jpg
N O O B
O
O
B

hah, Galvani
Nub, indid

веруј ми, да то учим био бих милион пута срећнији. Имбецилно ми је што овакве глупости смањују шансе за факс који желим да упишем који нема ни издалека везе са жабама и срањима.

Ko te jebe kad si šuntav pa nemažeš da naučiš biologiju za pet
žaba tuguje :'()

Biomedicinski inženjering je trenutno jedna od najisplativijih grana elektrotehnike.

боље иди на биологију, бар ћеш имати неке шансе да јебеш док си студент. у супротном ћеш једва чекати да између математике 148565 и електротехнике 34765 прођеш поред нас на правном и видиш неке рибе (топ препичке у сваком смислу)

Ljudi koji bacaju žvake u pikslu. To bi trebalo zakonski zabraniti, jebem im mater u picku ja.

+3466446367777754477545873

Имбецилно ми је што овакве глупости смањују шансе за факс који желим да упишем који нема ни издалека везе са жабама и срањима.

Prak sa Agrabutona se ne bi složio.