Prijava

Eru Ilúvatar
ljudi koji imaju narkolepsiju, kapiram da je bolest ali bih prebio svakoga ko je ima najiskrenije

РЕЧИ УМЕЈУ ДА БОЛЕ :/

нарколепсија, будим се из сна
спавао сам 15 сати пући ће ми бешика

Narkoleksija, ako tražiš devojku
Preko pune linije što zna da pretiče

Nerviraju me jebeni domaći reperi. I to mi ono baš ekstremno idu na kurac. Debili seru sa tekstovima nevidjeno. Ajde što tekstovi nemaju veze s vezom (takva je polovina i stranih i domaćih pesama svih žanrova) nego što se jebeno hvale kao da su ne znam šta uradili. Svi kao poštuju stari rep a neko ga kvari. Likovi toliko seru kako su oni nešto uradili a u stvari su propaliteti. Kada se ne hvale prosipaju fore tipa dobrodoši u geto blok 21 itd. Kakav geto i pičke materine kad po čitav dan duvaju i besposličare. Debilčine su se utripovale da su neko mudo pa repuju o parama, kurvama, dobrim autima, a debilčine skupljaju po 50 dinara da bi kupili ket.
Ima jedan tekst nešto kao klince boli kurac koja mi je prva pesma. Pa jebem ti mater naravno da svakoga boli kurac za tebe, tvoj život i pesme kad Žare i Goci imaju bolje rime. I sad su oni kao tužni što rep propada i što svako repuje a oni su kao gradili taj pravac u Srbiji. Sebe smatraju umetnicima a u stvari su propaliteti koji nariču svakakve gluposti i pokušavaju da na svaki način privuku pažnju.
A još su gore debilčine(mada ih je vrlo malo) koje slušaju sve to sranje. Uče tekstove, kao pronalaze se u njima duvanje, kurve, kola, geto blok 63, a žive u jebenoj zapizdini u Bosni, nemaju auto, a travu su videli samo na dnevniku.

Čak je i uvezao kopije zmajevih kugli i puca šuplju Mumiju...

Stvarno su me ispizdili jebem.im sunce repersko.

Uče tekstove, kao pronalaze se u njima duvanje, kurve, kola, geto blok 63, a žive u jebenoj zapizdini u Bosni, nemaju auto, a travu su videli samo na dnevniku.

Ahahahaa, ako si im rekao sve, Rasni. I ovim beogradskim.

Ispizdila su me 2 lika dok su mi objašnjavala kako je rep kul i da su se pronašli u tome.

Љољ расни прсоси

И мени иду на живце ти репери у покушају. Скоро сваки је ван бита, текстови срање, а глас имитација Реље Поповића, Цвије, Ди Џеј Шонета и Ем Си Стојана, стил облачења Џорџ Мајкл.

Текстови су класична ложана: рибе, брза кола, кеш, летовања на Ибици... А у стварности дркају на продавачицу у киоску која чека да се уда за Кристијана Ронлада, возе распаднутог Југа кад имају горива, жицају се као неке камењарке од неког богатића, шатро ортака, за пар пива и вожњу у колима млађим од 5 година, вутру у неком клубу кад успеју да скупе 200 динџи за улаз, а купају се на дивљим купалиштима јер им је скупа улазница на базен.

И свима претећи прстом говоре како ће једног дана бити репери као Реља и Цвија. И Ди Џеј Шоне!

ЈЕБОТЕ, КОЛИКО ЈЕ ПОТРЕБНО БИТИ РЕТАРДИРАН И ПЕДЕРЧИЋА РЕЉУ СМАТРАТИ РЕПЕРОМ!

Toliko me nerviraju ovi lažno moralisti što pljuju po crkvi jer gradi onaj krst od 33 metra. Pišu kao koliko se moglo bolnica opremiti ili ,,iškolovati siročadi,, za te pare (100 000€).
Pa mamu vam jebem odreknite se vi letovanja, prodajte auto pa pomažite bolnicama i dečijim domovima.
Seru po netu a mesečno ne daju ni dinar u humanitarne svrhe. Lako je upravljati tuđim parama.
EDIT: Evo sad vidim jedan sere kako u Srbiji ne žive samo pravoslavci. Pa mamu mu jebem jel video na tibetu krst, ili možda krst u Turskoj ili u Sarajevu možda. Kakvi glupani sunce ti jebem.

Nervira me odvratni miris ledjnog znoja usirenog na koznoj fotelji kada igram haks i agar. Ko crknuta mazga jebote i sad osecam a nisam u sobi.
Jedini gori smrad ikada je kiseli paradajz, a majko sto to smrdi, onu gajbicu sto se na njoj prospe saft jer trulexi budu uvek na dnu ne moze oprati tri dunava a onaj paradajg najbolje je zakopati tri metra u zemlju

Dal prave krst za 100 hiljada hahahaha

preretardirano je to sto crkve uopste poseduju tolike pare

nerviraju me bezobrazne i neiskrene osobe