Prijava

a dobro kip nije spomenik

jos koristimo kontejnere iz 70ih god, lampioni isto iz 70ih, opada fasada sa nekih zgrada moze da ubije nekog.znaci ima oko 5 miliona precih stvari a oni prave krstacu.

pa ti sine uzmi pa kupi kontejnere ili uradi fasade, samo bi da neko drugi placa a tebi da bude lepo

ne mogu nisam gradonacelnik

Pa ko diže krst, gradonačelnik ili Crkva?

crkva uzima pare iz gradske kase

Ti nemoj da platiš svećenje vodice pa neće biti krsta ko te jebe. Meni je ovo do jaja, bićemo poznati u regionu, Evropi svetu bla bla. Duvajte ga hejteri

Ja sam bio odusevljen kada je napravljen krst na ulazu u KG, a triput vise (jer je skoro triput veci) sam srecan zbog ovog na Stolovima. I NA SVAKOM BRDU treba da napravimo po krst (sto veci!) i da svetli nocu, a kome smeta nek se kupi i nek ide.
I NE SAMO TO nego kao grci da svuda redom postavljamo one male crkvice gde mozes da upalis svecu. Ko postavi crkvicu 80% manji porez, ko nema 300% veci.

      ▌  
  €   ▌  €
▬▬▬▬▬▬
  €   ▌  €
      ▌  

ne volim da jebem ljuto nekoga ali kad me tera sta da radim,jbg

Koga si najljuće jebao?

ko peni protiv krsta, koji nije napravljen od njegovih para
uvek može da ode na josipov grob i da se jako izjeca

uh,deki,ne bi znao sad
inace ovo za krst nema podele neke vi branite one sto vam otimaju pare,zapitajte se...ne ponasajte se ko da nesto korisno rade za vas a za one sto se bune ne...vi istom merom ste NAMAGARCENI,ali vi ih jos branite to vam ne valja

debeli ljuudi, posebno debele zene

al malo mi nerealna ta cena, tj. preniska za takav monument. Ne razumem se previše u cene takvih objekata, ali kad lokalni funkcioneri izgrade mostić u nekom naselju tipa 100 hiljada evra to bude nešto minijaturno čisto da stane u kadar kad se slikaju. Ovo je trijes metra bog te mazo, desetospratnica.

crkva uzima pare iz gradske kase

Čekaj, ti to znaš pouzdano, ili su to neke priče? Ne bi smelo da bude. Ako znaš, daj izvor, bar neku informaciju, pa da ih ganjamo. Crkva i država su po zakonu odvojeni.

у сваком случају, глупо потрошен новац

Reče čovek koji je crnčio 4 meseca treću smenu da bi igrao Gta 5