Prijava

Zakonski su zene u danasnjem drustvu izjednacene sa muskarcima,i po meni je to dovoljno,tako da smatram da je nakon zakonskog izjednacavanja,dalja borba za prava potpuno besmislena.Medjutim,i dalje se o tome zestoko bruji kao o jednom pitanju od drzavnog znacaja.Generalnao gledano,zene se tesko zaposljavaju u "muskim" delatnostima iz objektivnih razloga,a ne zato sto su prosto drugi pol pa da je rec o polnoj diskriminaciji,ne smatram da zena treba da provede ceo dan u kuhinji,zatim sa decom i na kraju sa usisivacem,ali takodje milim da ih ne treba videti ni u rudnicima,ili u sumi sa sekirom. A ovde bi najvise voleo da vidim kako misle oni najzagrizeniji borci za zenska prava,sta to jos uvek nije u redu.

...ne smatram da zena treba da provede ceo dan u kuhinji,sa decom i usisivacem...

????

Rec je o tome da se preteruje kada je rec o zenskim pravima,ako neko kaze da su prava jednaka i da ne vidi kako to moze jos da se poboljsa,onda ona drua strana koja se bori za zenska prava uzvraca:"M'rs picka ti materina primitivna,da se ti pitas sve bi zene trebalo da provedu zivotni vek u cuvanju dece,i u ciscenju."Tako da sam hteo odmah da se ogradim da ne dodjem u ovakvu situaciju.

Од кад су жене научиле да читају и пишу овај свет се руши. Од тада сматрају да немају довољно права, јер су то негде прочитале, а то је нека и написала негде. Е, кад још буду разимеле шта оно што прочитају и прочитају шта напишу, тада ће им бити јасно да имају сва права (и превише).

Za menadzerska mesta se otimaju, a za sumarska ne. Samo izvoljevaju, jednom zena uvek zena!

Од кад су жене научиле да читају и пишу овај свет се руши. Од тада сматрају да немају довољно права, јер су то негде прочитале, а то је нека и написала негде. Е, кад још буду разимеле шта оно што прочитају и прочитају шта напишу, тада ће им бити јасно да имају сва права (и превише).

+ !

Опет тема о женама...

Vid' ti nju. Umesto da joj imponuje što joj je rod interesantan, ona se još buni nešto. ;)

Морам. Досадни сте. :)

Da bar kažu nešto novo... :)

A meni se čini malo mnogo kakite. Pričati o ženskim pravima u Srbiji je kao razmenjivati recepte za zimnicu u Džibutiju.
Kada budemo načisto sa osnovnim ljudskim pravima onda možemo da se delimo na polove, orijentacije i dezorijentacije.
Ako vam pačica ne zatitra na suprotni pol vi se desetog prošetajte čisto informativno do Manježa.
Pa normalno je da će se o ženskim pravima raspravljati još dugo dok se statistika mnooogo ne promeni. Kada uzmemo u obzir da manje od 10% žena poseduje svoj automobil, da manje od 10% žena poseduje nekretninu na svoje ime, kada uzmemo u obzir činjenicu da žene čine mnogo veći procenat među nezaposlenim...

"Ako vam pačica ne zatitra na suprotni pol vi se desetog prošetajte čisto informativno do Manježa."

Pobedila si. Nobelov komitet zaseda.

Жене треба да имају право на специјалну, ергономски дизајнирану дршку од метле. Да их мање жуљају руке.

http://motus.ca/images/ergonomic_push_broom.JPG

WRONG! Ženama treba po jedan ovakav tobot iz A.I.
http://www.toplessrobot.com/ai7.jpg

Džimi, hvala ti što si me nasmejao u 3h ujutru :))

zene bi trebalo da sluze vojsku rame uz rame sa muskima... u istim spavaonama, i zajedno da se valjamo po blatu, i cistimo tudja govna iz klozeta. kad ocete ravnopravnost.

btw, tad ne bi ni bilo ukidanja, ne bi dao narod, posto bi bilo zanimljivo... ko ekskurzija.
al to necete, a? :)

meni ne trebaju žene u vojsci da bi mi bilo zanimljivo

meni trebaju... cisto zbog ravnopravnosti... a i lepse je kad puzis po blatu iza zenske a ne muske guzice.

Mene ne bi ni primili, nemam dovoljno kg :))