Koncerti

Thumb_truper

nem0

Спремајте кабанице и гумене чизметине за осми мај, ваљаћемо се изгледа по блату као свиње.

Thumb_0

Луди Чак

Ma kurac, ima bude 30 stepeni. Videćeš...

Thumb_truper

nem0

Хајде да видимо и то чудо. :)

Thumb_304310_4681826839686_601420389_n_1_

musssashe

Moram prokomentarisati da je sinocni rundekov koncert u sinajgogi bio vrlo dobar.
Ali posebno moram da se najebem majke jednoj ribi dole sa partera u majici na pruge rozo-sive i njenom antiritmicnom tapsanju tokom celog koncerta, tokom svih pesama i momenata. Toliko me je iziritirala da sam bio na koraku da je gadjam paklom cigara.

Thumb_truper

nem0

Па што ниси? :))

Thumb_304310_4681826839686_601420389_n_1_

musssashe

Ostali svet bio kulturan i bilo puno svetla, a i ne volim privlaciti paznju. Nisam hteo da kradem sou

Thumb_gjqwvih

Mala Vidra

Večeras Balaševićććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććć :D

Thumb_gjqwvih

Mala Vidra

Crkniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Bilo je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :D

Thumb_400_f_15563704_gvm6xworg9q4alhchpihtuqbtflwdfsj

Flow

Koliko mi je žao što nisam mogao da dodjem...To je cena života na jugu...

Thumb_gjqwvih

Mala Vidra

Jbg, kol'ko god čovjek da ga voli ili ne voli, ovo je bio spektakl. Šteta stvarno što si propustio. Ev' jedna sličica :)

Thumb_400_f_15563704_gvm6xworg9q4alhchpihtuqbtflwdfsj

Flow

Jebeni genije..Inače, pravio je koncert u Nišu pre 2-3 meseca, atmosfera koja se jednom oseti u životu, naročito kada peva u maloj dvorani.

Thumb_gjqwvih

Mala Vidra

Da, čula sam da su ti njegovi koncerti na malim prostorima najbolji, valjda bude nekad prilika i za to. :) Moj omiljeni je onaj iz Sarajeva, eee... :)

Thumb_picka

Џими

Ако неко хоће да купи карту за партер за Озија и пријатеље, или зна неког ко хоће, нека ми се јави на ПВТ. То је она карта од 3500 динара, ја је продајем за 3000. Мислим да је то, онако, супер цена. Не идем на концерт, јебига, нисам ту тог дана.

Thumb_voja

Томдрил Мерилин

Из године у годину Ози постаје све опаснији мрмљајући баритон. Послушао бих д калт и отишао кући.

Thumb_celinac_2

Anarchyst

Ako ce neko dolaziti u Banja Luku 2.jula na Franz Ferdinand nek se javi da popijemo po pivu :)