Prijava

Гамби се опет сморио к'о на посној слави, па му јебо кеву са спемом :)

Е сад ћу мало од кулина бана да спемујем уместо да учим, ал јеби га.

Има нека швабска електрогот/сајбергот/гас маске пичке материне песма са зајебаним интром где швабица радашински-наративно вели овако: У човеку се боре два вука један је љубав други је мржња. Онда сајберскримгрол шваба пита: А који побеђује? Ова цава му вели: Онај којег више храниш.

Е па тако један део мене трипује да је то лејм, да не желим да се спуштам на тај ниво, и да ако не могу нормално ништа да смувам, онда и треба да га шиљим. Не пристајем нпр ни на варијанту, да узмем од ортака број, уколико сам ђана па не смем да тражим сам.

Други део мене сматра да било који комад пичке треба зграбити, па макар се и пичкопаћенисао преко нета/сма и тако тих кураца.

Кад будем одлучио ког курјака ћу да нараним, бацам овде обавештење.

Bolje i muvanje preko neta nego totalno pasivno stanje kad ne muvas nikog.

Тешко да може нешто од тога да буде.

Ja imam tu bolesti i preko interneta i uživo, mnogo muvam. Valjda jer nemam društvo pa mi je seks samo u glavi. A nemam ga nešto... :(

EDIT: Vi sad mislite, vidi ga ovaj pičkopaćenik, mora da sanja kako ga meće nekoj crnkinji iza kotarke, ali prc. Sanjam kako igram fudbal sa starim društvom, kako putujem po Egiptu i idem na ekskurzije... Jbt, kako je bezveze bez društva živeti

Zasxto nemasx drusxtwo decxko?

neka jede govna ko nije bacio start na vuCi!

Towelie , ako si meni uputio a verujem da jesi. Ne znam kao zajebancija može da prođe , ali kad to postane uobičajenost, to već nije u redu.

Sličan problem ko Marvelous.