Prijava

Познато је да је Хербалајф доживео експанзију на овим просторима и да су се на све стране појавили дистрибутери који ем што ће да вас учине лепим и здравим, ем што ће да зарађују и преко 500 евра ''допунске зараде'' на месечном нивоу. Дакле, по тој причи, Хербалајф је алфа и омега оног доброг и квалитетног и синоним за савршено. Поред тога, Меси, Ћави и Инијеста га носе на дресовима те ту причу још више поспешују.
Да ли мислите да је Хербалајф само још једна у мору компанија које функционишу по систему пирамидалне зараде где сте ви (потенцијални дистрибутери, а и потрошачи) на губитку или мислите да је то коначно једна права, чиста ствар којој треба пружити пуно поверење и чувати је од клевете?

Ја, лично, сам чуо за многе успешне случајеве мршављења и постизања неког квалитетнијег животног стила, а опет, чуо сам и познајем пар случајева где су људи заиста зарадили који динар преко Хербалајфа, па и путовали за џабе којекуда. Ипак, поучен неким искуствима у вези пирамидалног система зараде, и даље не могу да се усудим да пуно верујем у све то.

Кам он, мишљења!

Lol
I šta možeš da kažeš sa ove distance o herbalajfu?

Heheheheherbalajf

Mene hteli da uvuku u Lajones prevaru

cekaj da se puknem pajdom pa da diskutujemo o ovome

Kupuje ortakov ćale i trenira, jeste smršao i malo se nagruvao, ja ga terao da za manje para kupi kvalitetnije proteine i gejnere u ovim prodavnicama suplemenata, ali jok, uvučen je u herba sektu i spasa mu nema, ajmo minut ćutanja za sve herbaćalce.