Prijava

Jedna moja drugarica napisa:
"Nindza Kornjace su Srbi i poreklom su sa Manjace ♥ :)))"

Mis'im stvaaaaaaaaaarno.....

Skočimiš
Jedna moja drugarica napisa:
"Nindza Kornjace su Srbi i poreklom su sa Manjace ♥ :)))"

Mis'im stvaaaaaaaaaarno.....

o boze :O

Ja Da 'Ocu Da Se Obesim, I Konopac Bi Mi Puk'o,Kakav Sam Maler xD ..

OnO shto Zena mOze da uRadi,to mUshkarcu ne moZe nI da pAdne na pAmet ஜ

Kad vidim koliko budala ima po onom fejsu,ispade da ja imam i normalne prijatelje,ali možda je i to što ih imam samo 150 komada :)
ALI,imam jednu "drugaricu" iz odeljenja koja toliko sere da sam morao da joj sakrijem statuse:
Ostaću single dok ne nađem princa koji ako treba će zvezde da mi skida...da mu budem lepa a da ne treba mi sminka jer ja sam super devojka a ne samo riba :))Umro mi je dečko, sedim mu na grobu...plakala bih, al od smeha ne mogu
*neki random lik- А сутра да волонтираш по граду са осталима О.о ?(kad je bio zemljotres ovde u kv-u)
ona-Vise volim shopping
Ima ih još dosta,ali me mrzi sad da ih tražim...

Ja još uvek ne verujem svojim očima, zaista mislim da sam oslepeo od ove gluposti. Klinac '94. godište je napisao sledeće:

"ako ima neko raspolozen za sex veceras neka se javi u INBOX..."

Drugim rečima: Pedofili, navalite. :)

EDIT: Evo i prvi komentar:

Neki lik: ahahahahaha kakva si ti budala ahahaha
4 minutes ago

Ja više ne'am lice!I ne vraćam se u leglo zilja. Mr'š u pičku materinu, sve!

Цуле,то ти је паметно.

И ја сам ушао једном јуче. Питам се који ће ми.

JEBENI FIXNIIIIIIII....ARRRRRRRRRRRRRRRR

Ne oslanjajte se previše na ljubav; to je zid koji je sklon padu.

samo za momke iz mog grada samo za momke iz mog grada bec hamburg idemo do koske momci iz mog grada samo za momke iz mog grada ovo nije zezanje utoke su prave zovem neke drolje da dodju u hotel hajat koja nece dodje samo ce se kajat pijem ja sampanjac i sedim u yakuzi i kazem njoj hajde malo se naguzit ne treba nam viza do beca i hamburga bezimo de gocemo kad da dodje kriza...braca mi se pazimo zajdeno izlazimo,....

Nismo se slikali... Nismo putovali... Ne znam, ustvari, ni sta jesmo... Znam samo da mi falis... Kao vazduh... Kao neko najblizi na svetu... A nemam ni jedan dokaz da sam bila neko tvoj...

Ako vam zaista treba da biste ostali u kontaktu sa ljudima do kojih vam je stalo napravite skajp, msn, dodajte 10-15-20 ljudi sa kojima volite da komunicirate, eto to je to. Kamera, mikrofon, prepiska bez bagova. :)

Цуле, то би било добро да неки од мојих прјатеља упале тај скајп једном после инсталације. Тај фејз је ушао у корене труштва, да не кажем да је постао структура неких његових нижих слојева. Ако данас виши уопште постоје.

Od mojih niko nije čuo za msn i skajp. Fejs mi je jedina nada.

Ja sam ugasio profil skoro. Ne kažem iskreno da nekad ne osetim potrebu da odem na buk. Ipak, imao sam profil od 2008. Kad nemam šta da radim, ja visim na fejsu. Moji drugari, ŽIVE tamo. Tamo je ekipa. Tamo je zezanje. Dešavalo se da mahinalno u brauzeru kucam "f a" čak i kad se se izlogovao sa fejsa pa sam zaboravio koju sam stranicu hteo da posetim. Malo bolesno, a?!
Vizarde, slažem se. Velika većina ne bi mogla da zamisli život bez te socijalne mreže. Posebno je tužno to što izađu, razmišljaju kako da se obuku da bi što lepše ispali na slikama koje će da okače na fejs. Znači ispada da je mesto izlaska neki foto studio u kome se prave slike za fejs. Izlazi se da bi se dobio materijal za status, slike, komentare. U neku ruku je zaista tako.

То је на почетку био јако леп пројекат, где би људи интелигенције веће од своје висине мењали искуства, савете, ватевр. Е, када су Зукенберг и компанија видели да од тога могу да се направе грдне паре, спустили су се до овог нивоа. То је паметно, не поричем.
А што мислиш да је болест - није болест него пандемија! Еј! Пре неки дан ми стиже захтев од комшинице, година: 68. Ало бре људи.

Ја га нећу угасити, али дефинитивно смањујем на минималац.

ovaj je neverovatan, briši ga oma iz prijatelja

nekim tupim predmetom