"Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora
Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su Metak i Vokabular na jednoj, i zabavnih Srbovanje i Kobaja Grande na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni “user-created content” (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!"
BiznisBlog | 26. decembar 2007.

Nash Bridges
Mrzim novi sad, mrzim novosadski naglasak i MRRRRZIM JEBENU VOJVODINU! Najgore smece odande dolazi
h.a.u.n
Da nije ovo malo teška generalizacija? Pa i u NS žive obični ljudi kao i u svakom drugom gradu. Ima nas i lepih, i ružnih, pametnih i glupih, obrazovanih i neukih... jednostavno, ima nas svakakvih. I to nije do grada, to je sve individualno.
Dub
Pada u Novom Sadu. Čiste puteve i griju u grackim busevma. Samo nemaju vjetrobrane na mostovima, za pješake.
musssashe
ide neko na nojs distraksn sutra?
idemo malo
nem0
А шта је то?
musssashe
18 godina od ovoga
i 20 godina postojanja noisa
U sustini da se uzme malo kesa ali ok videti malo old skul tehna
a i opet ce seci peglicu na bini.
Mislim, davno sam prestao slusati tehno, ali ovo je vise kao neki hepening. Dobih pozivnicu pa mogu otici ako mi se ne svidi a da mi ne bude zao para.
musssashe
E da. Sutra je u bioskopu na spensu borba robota od 10 pre podne do negde popodne.
Medjunarodni
Mala Vidra
Sutra je Hladno pivoooooooooooooooooooooooooooooooooo :D
Sos
nem0
Не бих ја на то Мус, то није моја шољица чаја.
А на ово на Спенсу обавезно.
musssashe
I to su otprilike sva pravila sa eurobota
Sos
prosao eurobot...pobedili nasi i izgubili njihovi! muzika
nem0
Sanitarni čvor
hahah.ovo je dobro.ne mogu da provalim gde je tacno.
nem0
http://www.timemachinemusic.org/2012/06/consecration-u-novom-sadu-i-beogradu/
Lapenđo
Ko ima gajbu na izdavanje za vreme egzita??
anchy:)
Novi Sad<3 Ima mnogo razloga zasto ga volim!
Lapenđo
Novi Sad van centra smrdi na govna, pardon, na kanalizaciju. A smrdi i u centru. Znači, Novi Sad smrdi na ka'lizaciju. Opet, grad jebe, i treba živeti tamo ako ne gotiviš česmarušu... P.S. Gajbu sam i ove godine naš'o, i to kod prokletih Podrum Bojsa na Selajki.
anchy:)
Lepenđo, daj bre nije tako!
Sanitarni čvor
da mi je znati iz kojih zabiti dolaze ovi sto pljuju grad.jebi ga,mi se izvinjavamo sto nema ovaca po ulicama da se osetite kao kod kuce.znam da vas zbune nekada oni stubovi sto svetle u tri boje.