S kim ste od poznatih osoba popili piće

Thumb_tarmi

YeahBatch

Nije smesno, tuzno je.

Thumb_zaharije_orfelin

Давид

још да истетовираш Јамаха Р1 на руци и боле те

едит: нисам, Шанзаме ако мислиш на ону Годфроа, а нисам јебо уопште ову, рекох, само сам је смуво једно два пут

Thumb_sokic

Gusti sok

Meni kazu da licim na Darka Lazica

Sreća u nesreći-nisam jedini...

Inače, Bora Čorba, mnogo puta bio u istom društvu.
Sa Blažom par puta pio pivo ispred gimnazije.
Vozio se sa Čedom u kolima davnih dana. Ćale još proklinje taj dan.
Razgovarao sa predsednikom države kad sam imao 3 godine, jebeš ga ko je tada bio, ali pričali mi.
I da, sa familijom Kojić Keba više puta.

Thumb_tarmi

YeahBatch

Ne seri! Daj sliku da uporedimo lololo

Thumb_sokic

Gusti sok

Sramota me brate.
I sa Acom Seltikom sam par puta pričao i razmenjivao sličice Svetsko prvenstvo.

Thumb_991_djogani_fantastiko

Pekki

YeahBatch

Meni kazu da licim na Darka Lazica.

Ahahaha, ja sam to još na prvom okupljanju primetio, ali nisam hteo da kažem, rek'o, možda će da se uvredi :))

Thumb_tarmi

YeahBatch

Ma kakvi da se uvredim. Sto iljada puta su mi to nepoznati ljudi rekli na ulici, pa nista. A ja jedini ne primecujem slicnos'.

Thumb_waterdrop1

paninaro

eeee, ja sam sa Titom jeo princes krofne... ali, ne znam koliko je on poznat među ovom mlađarijom...

Thumb_gjqwvih

Mala Vidra

Ma znamo, to je onaj iz onog filma..

Thumb_gfgfggf

ipčenaš

David je garant jeb'o Bećkovićevu, pa ga sramota da kaže...

Thumb_tarmi

YeahBatch

Jebo je Jugoslava Cosica.

Thumb_tarmi

YeahBatch

Jebo je Jugoslava Cosica.

Thumb_tarmi

YeahBatch

Verovatno rakiju pa je dosla pijana na koncert u Beogradu.

Thumb_tarmi

YeahBatch

Ova mi predavala engleski u proslom semestru. Nisam jos pio pice sa njom, al ajde. Ja tek pre mesec dana saznao da se bavila muzikom.
Neobavestenost level Kostunica!

Thumb_300ea

Penzioner

Juče jeo burek u pekari sa Goranom Stevanovićem eks trenerom Partizana i reprezentacije Gane.

Thumb_rango-poster

Billy Sharp

Sa Urošem Đurićem na Exitu, nekih 20ak minuta, popili po pivo na koncertu Discipline Kičme, skroz pozitivan lik.
Sa Marčelom, Tanjom Banjanin, nekolicinom domaćih manje-više poznatih DJeva, (Vladimir Aćić, DJ fakir itd) i Banetom Krstićem iz Garavog Sokaka.

Thumb_default

Petar Pan Pezo$

Marko Kon i Lošmi Bojanić igrom zle sudbine kućni prijatelji.

Kon nije ni vredan nekog komentarisanja, bukvalno je bezlična masa mesa i kostiju...
a Bojanić....kolko sam ga samo puta video da iz dvorišta strpa u džep neki ćaletov alat...nebitno dal je šrafciger ili čekić ako mu se nađe na putu klepiće ga, kleptomančina teška...
A što je stipsaaaa ljudi...pa to nema nigde, drug radi u jednom preduzeću sa kojim on često posluje, pod posluje mislim na to da ode i traži da dobije neku uslugu za džabe jer je on ipak Bojanić...