Prijava

Da li ste ikada kupili neki preparat, aparat ili bilo šta slično što se "na silu" reklamiralo na TV, i kakvo je vaše iskustvo sa njim?

Znači:
-aparati za vežbanje
-preparati za mršavljenje
-dušeci, jastuci , pizde materine i sl..

_______________________

Ja sam kupio Dormeo, ekstra udoban je, ali pošto nisam stavio letvice, ubuđao mi se. Jeben je za spavanje na stomaku , jer zbog famozne memorijske pene ti ne dozvoljava da ti stomak utone već ga bukvalno "odbija".

Неки "супер" нож давно. У сету је било још кило других ножева. Ови други су јебали кеву, а "супер" нож је пукао на пола после 3 дана коришћења, а пре но што је пуко је био керов курац...

Imam onu vazdušnu rernu, fenomenalna stvar. Ispeče se celo pile, bude hrskavo i mljac kao sa roštilja...a tek krilca - prste da poližeš. Pečem sve živo: tikvice, patlidžan, kukuruz, bundevu, ribu....
Nikada ništa ne bih kupila samo na osnovu reklama. Rernu ima moja drugarica i da mi ona nije rekla da je super, nikakva naklapanja me ne bi ubedila da je kupim.
Evo sad znam iz prve ruke da je Domeo ekstra i možda ga nabavim pošto ne spavam na stomaku, pa bi mi to odgovaralo. Blagodarim :)

Ja sam čuo da je taj dormeo kad je bila stara ponuda baš bio dobra stvar, mnogo bolja nego što se sad pravi...
A i za onaj tiganj sam čuo da je kao igračka i da ne valja kurca, i onaj krečko...

Ja sam kupio ZEPTER kurce - palce, odlični su, divim im se, pogotovo usisivač. Jes' da košta k'o očuvan Ford Fokus al' vrijedi para pošto imam problema sa alergijama i u kući moram iskorijenjivati prašinu svim sredstvima.

VITAFON, aparat koji mi je vratio koljeno u funkciju poslije sportske povrede. Mislio sam da je to golo govno i da je samo šteta para, a sada ga branim svim sredstvima. Čak sam i sinuse zaliječio time, moja baba je izbacila kamen iz bubrega.... Bio to placebo ili ne - ja sada imam funkcionalnu nogu, a nisam išao na OBAVEZNU operaciju.

Mjerkam dugo onaj jonizator što reklamiraju, pošto bi mi i to dobro došlo (pored kućne prašine alergičan sam i na duvan, grinje, dlaku životinja i polen drveća).

Ima finih stvari na toj TV ponudi, samo treba slušati iskustva iz prve ruke...

Kad reče NeoTec jonizator. Taj aparat je predviđen za prostorije do 35m2. Imam ga i stoji mi u spavaćoj sobi, tvrdim da nema nekog efekta i ne pruža "planinsku svežinu". Znam samo da se nakon par dana na štekeru gde je uključen ima gomila crne prašine. Dakle, ništa posebno. Onaj veći od 10000 din. verovatno ima efekta, al zajebi:)

Ja sam kupila onaj draj kuker tiganj i ok je. Ukusno mi je sve sto u njemu pripremim, samo kolac u tiganju, jos probala nisam.
Imam dormeo jastuk i bukvalno ga nosim svuda sa sobom, dakle i na more i na sva putovanja i kad idem negde da prespavam na jednu noc, jer ne mogu da zaspim bez njega.
Takodje neki sokovnik, odlican je. Samo mu, fala Bogu, ima vec par godina, pa malo koci dok cedi sok.
I neki kardio steper. Ne znam da vam kazem kakav je, jer sam ga 3 puta koristila, otkako je moje vlasnistvo. A dok ga nisam kupila, oci sam izvadila mami i tati. Mislim da je ok. Samo sam ja lenja.

Ma moja sobica u kojoj obitavam nije velika, 15-ak kvadrata, tako da bi mogao imati efekta. Puno mi je davati 400€ na Zepterov Therapyair, mada je on provjeren i stvarno djeluje....

Jel probao neko Nutri Bullet sokovnik/blender? Da li je stvarno dobar kao što kažu?

Redovno kupujem.

Mjerkam dugo onaj jonizator što reklamiraju, pošto bi mi i to dobro došlo (pored kućne prašine alergičan sam i na duvan, grinje, dlaku životinja i polen drveća).

kakav si ti covek na sve alergican loool

shalim se i ja sam.... moja majka kupila neko cudo sto isisava vlagu i boga mi dosta vode se nakupi u tom cudu

Kad keva krišom noću sipa vodu sa česme da joj ćale ne kenja kako je bacila pare