Prijava

Ovde prijavljujte definicije koje su po vasem misljenju za brisanje!
(ne ispunjavaju kriterijume za ostanak na sajtu, ili u velikoj meri krse pravila- mrznja, teske vulgarnosti i sl.).
Posle razmatranja, definicija ce biti uklonjena ako za to postoje realni osnovi.
...i jos ovo- ovde pisite konkretne primere za brisanje, bez nekih vecih rasprava, a u temi 'Moderacija' (http://vukajlija.com/forum/teme/5) mozemo da pricamo o novim kriterijumima i pravilima.

Čemu ta suicidalnost, Ironmane?

U je. Zašto čoveče?

mojne gvozdenovicu, imaj srca :)

možda hoće da izblefira da dobije ulogu (samoubica) ? :)

au pa sto nisi sacekao da nadjemo resenje neko... kao sto primecujes ceo sajt funkcionise po nekom ad hoc principu... resavamo stvari u hodu... jebi ga, bas mi je krivo.

Ok. Poštujem tvoju odluku, ali mislim da grešiš. Prespavaj na odluci, kažu da je jutro pametnije od večeri :)

Javi ako se predomisliš.

Evo da i ja kažem dve.
1. Jako se radujem, Gvozdenoviću, što si odlučio da se i dalje igraš sa nama. Tvoj bunt je skrenuo moju pozornost na tebe.Odem da vidim da li si bio dosledan u svojoj odluci i stvarno-svaka čast. Jesi karakter, ali tu je kvaka. Žao mi je što sad ne mogu da vidim ,što rekao Radovan III, tvoj minuli rad. Elem, da skratim: jeste, dokazao si svoje, a sad lepo vrati te svoje definicije kakve su da su, da vidimo mi da li i koliko vrede, a to će vreme jedino pokazati.
2. Apropo brisanja definicija, shvatam da je selekcija i ovde nužna, ali kao što znate čovek je sujetno biće i ponosan je na svaku svoju kreaciju, bukvalno na sve što napravi, p'a makar se i posrao. Svakome je njegovo govno dunja, te u skladu sa ovom sentencom, dajem na znanje da nemam ništa za prijavit.

haha opasan je gvozdenović. od sada ću pažljivo da ti pratim, pratiti definicije i brišem sve što je neprikladno, ali ću i uz svaku obrisanu da ti pošaljem u private poruku da znaš :):):):) nema opuštanja, gospodine popularni ;-)

Vidim da se proteze pitanje "ko ti je brisao definicije". Moguce je da sam ja neku obrisao, ali moram naglasiti nesto...
Nikada nisam obrisao ama bas nijednu definicuja koja nije ispunjavala bar jedan od ovih kriterijuma:
1. govor mrznje
2. definicja kao interna fora ili nesto slicno (interne fore su ok za primere ok, ali ne za samu definiciju)
3. ponovljena definicija (veruj mi, nije samo cak noris ponavljan...)
4. izuzetno slican sadrzaj kao vec data (plagijati nisu dobrodosli iako se dozvoljava copy/paste sa drugih mesta)

Mislim da nista nisam izostavio. Ako sam ti obrisao nesto, uradio sam to zbog nekog od ovih razloga, a zaista ne gledam mnogo imena kada brisem definicije vec samo sadrzaj i datum postavljanja.

|Lock| :)

(dok ne namestim splitovanje tema pa da ovde ostane samo prva poruka a ovo ostalo da ode u neku drugu sa nazivom "Harikiri" ili nesto slicno :))

Ne bih ja tu dirao. Baš je uvrnuta :)

slažem se, luda skroz. nek stoji.

http://vukajlija.com/recnik/Cetnici/2664
Мислим да може да провоцира свађе, али нећу да је бришем јер нисам сигурна, ви ћете боље просудити.

Hehe..gospodža je iz "partizanskog" kraja Srbije pa je ovo nervira.Doduše ni meni se ne sviđa :-)))

Ваљда би ми се свидело ако сам из партизанског краја? :))
Ма нисам ни партизан ни четник, само мислим да може да провоцира свађу на коментарима. Да је оставимо за сад а обришемо ако буде срања?

Taj je bre bio ovde pre godinu dana zadnji put...al' u pravcu si,da čekamo Kaizena.

mislim da treba brisati sve krs definicije jer one onemogucuju pregled dobrih. puno ih je al jbg tako da neke dobre def su izglasane dok su bile u najnovijim i posle zaboravljene...

Мало је то незгодно... не само што је претерано обиман посао, већ би и настали проблеми са појединим члановима који би се због тога љутили, тешко је утврдити јединствен критеријум, изгубила би се мало и поента сајта јер ако оставимо само добре, шта оценити негативно...