Prijava

Sve to, nažalost, znam napamet. A njena sestra treba na operaciju tiroidee pošto lekovi već dve godine nisu mogli da joj izbalansiraju hormone.

Sreća pa mi je prvo to rekla preko neta, pa sam se isplakala kao čovek dok me nije pozvala pa da zvučim koliko-toliko normalno. Danas je prvi put uzela insulin, mora četiri puta dnevno. Još je u šoku, šta je bio, četvrtak kad je radila test opterećenja.

Ja znam da se to naglo javlja za razliku od dvojke, kad ti se uništi preko 70-80% beta ćelija, ali i lekarka, bre, imala je ove godine TRI puta gljivičnu infekciju (a znamo da kada gljivice kreću da uporno napadaju da je imuni sistem često ozbiljno u kurcu) i pitala je lekarku da li bi trebalo možda još nešto da ispita, ona njoj: ''Ma ne, to je samo lokalno, svako drugačije reaguje.'' A sad joj kao kaže, pa trebalo je proveriti i ranije.

I naravno njeni joj sad pričali kako je trebala ranije da ide, a pre toga su joj prebacivali da je hipohondar, pa je popizdela.

Bar je otkrila pre nego što je upala u ozbiljnu krizu, kako to ide.

Život u 24. nije ispao onako sam očekivao. Ni približno.

Evo, rendom slika Ekliptora će da podigne moral.
http://th05.deviantart.net/fs71/PRE/i/2012/294/9/6/20_of_31___ecliptor_by_sccskwerl-d5ijzhn.jpg

Danas je četiri meseca otkad mi neprestano trnu prsti, tačnije mali i pola domalog. Bio sam kod neurologa, kaže da imam sindrom karpalnog tunela. Jel imao neko sličnih problema, postalo je malo preiritantno? Posle dva meseca su krenuli da mi trnu prsti i na desnoj ruci, ali je prestalo samo od sebe. Dao mi neke vitaminčine, primao sam i injekcije dve nedelje, išao na terapije, a ni najmanja promena. Vejv rajder stop.

juel mozes da dzaras dlan?lolo

Meni kao laiku, znači, ne kažem ništa stručno, nisam Vejv, deluje kao da tebi ozbiljno fali magnezijum.

"Lečenje
Može biti konzervativno i hirurško. Konzervativne mere su imobilizacija i lokalna aplikacija kortikosteroida. Ukoliko su tegobe uporne mora se pribeći hirurškom lečenju - presecanju fleksora."

Danas je četiri meseca otkad mi neprestano trnu prsti, tačnije mali i pola domalog. Bio sam kod neurologa, kaže da imam sindrom karpalnog tunela. Jel imao neko sličnih problema, postalo je malo preiritantno?

Ja imam taj problem od 16. marta u kombinaciji sa bolom u korenu vrata s leve strane. To su svi simptomi diskus hernije vratne kičme, čekam jesen da zakažem magnetnu.

Kaki mi se, a mrzi me da ustanem sa stolice. Život je tako težak. ;(

Bio sam i ja na magnetnoj, snimci pokazuju neki početni stadijum spondiloze, ali jbg to svaka druga osoba ima, za to se i ne cimam. Znam za to Valsinarbe, tako će verovatno i da bude, rezanje mi ne gine. Nije magnezijum Nato, imam ga dovoljno :d

Ja se nadam da je neka lakša hirurška, rekli mi u osiguranju da plaćaju do 160.000 odštetu pa da izmirim kreditnu makar...

Valsinarb90
Život u 24. nije ispao onako sam očekivao. Ni približno.

мораш више да јебеш и тојето,,,поуу

шоми пије емге мивелу сваки дан

Jesi ti ovo crtala?

Nope. Devijant art moj dobar drugar.
Nisam se makla od crtanja na papiru ili peintu. Možda uradim nešto kasnije.

Ja imam taj problem od 16. marta u kombinaciji sa bolom u korenu vrata s leve strane. To su svi simptomi diskus hernije vratne kičme, čekam jesen da zakažem magnetnu.

Aj kaži ti meni čoveče koju ti boleštinu još nemaš?
Ko šta radi I on ima ovo i on ima ono. haaa sunce mu jebem

Šta pričaš brate mili, ja se samo žalim na stomak i reumu, ovo si me pomešao s nekim.

Šomi mi se nabacuje. Prvo slika face ili Skype.

Nem pojma ko već beše al znam da ima jedna njuška koja je izgleda empata pa sve boleštine ima.

Meni je zazvučalo poznato, ali ne mogu da ubodem. Ja se zaista retko žalim na bolesti jer imam odličan imunitet, kod mene su problemi samo posekotine, razderotine i lomovi nosa. Hronično sam sjebao samo želudac ljutom hranom :)

ej mene jebe isto želudac. Ako nešto malko slanije pojedem, to je rasturanje. Kao da me nešto izgriza unutra. Ne možeš se napiti vode a želudac gori, kao kada pojedeš nešto prevrelo.
Ranisan slabo pomaže. Malo ali nedovoljno.
Našao sam jako efikasan lek (u roku od 8sek prestaje). Propolis kapi.
Kupim od jednog pčelara po 150din onu bočicu majušnu i kapnem 3 kapi u čašu vode.