Prijava

Изгубио документа.
Нема социјалног живота за мене наредних дана.

nece izlaziti ako nemas dokumenta?

Nema socijalne pomoći?

Изгубио документа.

Sace ih neko naci i otvoriti firmu na tvoje ime!

Нема ништа, само цигља да сударам углаву

Zaista sada moram nekom da se izjadam. Unapred se izvinjavam zbog rečnika i načina pisanja koje nameravam da upotrebim.

Već 2 dana sam lud. Kao što neki vođe na Vuki već znaju ja sam softveraš, tačnije programiram automatizovane testove. U februaru nasledim neki projekat od tima iz Indije. Ceo kod u kurcu, niš ne radi kako treba ni šta treba, što se od ciganije i očekuje. Od jebenog februara sam se mlatio sa klijentima pošto svaki ima drugačiju varijantu softvera i testovi su drugačiji, da prikupim šta mi treba jer govna ciganska nisu imali ni dokumentaciju. I sve skupio i ceo stari kod bacio u đubre i napisao sve novo od nule i napravio veb konzolu da stoka samo treba da unese URL, ime klijenta, verziju i klikne plej. To bilo gotovo sredinom oktobra i predato Indijcima da samo puštaju po potrebi i ništa ne diraju. I juče mi za dobrojtro stigne mejl da testovi ne rade i top menadžeri sa tog projekta MENE PITAJU KAKO I ZAŠTO NE RADI JER KLIJENTI I DEVELOPERI SE ŽALE NA MOJ RAD I NAČIN NA KOJI SAM NAPISAO TESTOVE.

JEBENA GOVNA CIGANSKA ČAČKALI MOJ KOD. POŠTO SU IM MOZGOVI SJEBANI OD DRMANJA GLAVOM DOK PRIČAJU, JEDENJA GOVANA I PACOVA SA KARIJEM I KOMPLIKOVANIM ZAPLETOM MALE NEVESTE SVE SU USPELI DA SJEBU. JER NISU ZNALI NI KAKO DA PUSTE I ODRŽAVAJU JEBENE TESTOVE, PA SU ČAČKALI KOD UMESTO DA MENE PITAJU IAKO SAM IM VEĆ NAPISMENO OBJASNIO MAJKU IM JEBEM RETARDIRANU!!!!

STAVILI FIKSNE URL-OVE, PORTOVE (TAKO DA TEST RADI SAMO NA NAŠEM SERVERU, NE I KOD KLIJENTA), SJEBALI DEFINICIJE OBJEKATA, MA SVE ŽIVO. POSRALI SE PO SVEMU ŠTO SAM JA URADIO!!!

Kada sam ja rekao da je sve radilo, da se ovo sada i ono što sam ja radio razlikuje kao nebo i zemlja oni se napravili ludi i rekli da nije tačno, da ništa nisu dirali. Ja hteo da vratim moj bekap i pustim testove onakve kakvi su bili, kako bih dokazao da sam ja u pravu i da ovi seru, ALI GOVNA CIGANSKA OBRISALI SVE STARE BEKAPE I LOGOVE PO KOJIMA SE VIDI KO JE ŠTA KADA MENJAO!!! POD IZGOVOROM DA SU RADILI APGREJD SERVERA, PA SE SVE STARO IZGUBILO!!! KAO SLUČAJNO BAŠ U VREME KADA SU POČELI PROBLEMI! I NISU BEKAPOVALI NIŠTA OSIM SVOJIH GOVANA!!!! I OPET ZATURILI NEGDE DOKUMENTACIJU!!! 10 MESECI MOG CIMANJA I RADA OTIŠLO U KURAC!!! SREĆOM PA SAM MEJLOVE U KOJIMA SAM IM OBJAŠNJAVAO GDE JE ŠTA I KAKO DA RADE SAČUVAO I DOKAZAO DA NISAM KRIV!!! ZASRALI PO DRUGI PUT I JOŠ MENE NAMEŠTAJU MAJKU LI IM KRVAVU LEPROZNU JEBEM!!! I NJIH OTERALI SA PROJEKTA, A JA SVE MORAM JOVO NANOVO!!!

Nikada nisam bio rasista. Jebe mi se za nacionalnost, boju kože, veru, poreklo ili slično. Meni je bitno kakav je neko kao osoba. ALI OVA SVA GOVNA TREBA POBITI!!!! CELU INDIJU NAPALMOM I BELIM FOSFOROM I MARŠ U KURAC JEDNOM ZAUVEK!!! JEBEM TI MAJMUNE RETARDIRANE I EVOLUCIJU KOJA IH JE ZAOBIŠLA I NJIHOV CIGANSKI MENTALITET I ENGLEZE ŠTO IH NE POBIŠE DO POSLEDNJEG I ONOG NJIHOVOG ŽGOLJAVOG ĆELAVOG PEDOFILA U ČARŠAFU KAD IM JE DRŽAVU DAO!!! IMAO JE ONAJ MALI SKLEROTIČNI ŠVABO DOBRIH IDEJA I POČINJEM DA GA RAZUMEM JEBEM LI MU EVU BRAUN I DRANG NACH OSTEN!

Hvala na razumevanju, trebalo mi je da javno ovo negde napišem, kao ventil.

sale, ja ništa nisam razumela šta si pisao, al mi te ipak žao.

Ti si softveraš?

Poenta je da su sjebali sve što sam ja uradio, nastalo sranje, oni optužuju mene da sam ja zasrao i sve moram ponovo.

EDIT

Bruce

Ti si softveraš?

Aha

najbolje da das otkaz, nije to sredina za tebe, sale, ti si predodredjen za nesto vise

Imam ja jednog ortaka koji je genije za softver. Bio dečko mnogo nervozan kad je bio mlad, sav kao naelektrisan. Sad je oličenje nirvane, libo ga tuki za sve. Naučili ga Indijci strpljenju. Mislim, neki njegovi Indijci, oni koji njemu zaseru :)

bata sale, ima i dobrih indijaca inzinjera i programera, al ne u indiji. isto kao i za nase programere i inzinjere vazi.

To ti je kao Fugu šef u Japanu - ako je najbolji Fugu šef u Americi to znači da je u Japanu nekog ubio fuguom pa su ga oterali :)

More jebem li im seme. Srećom ovo mi je jedino na čemu radim gde imam direktni kontakt sa njima.

Ali leptijebem, uneseš URL, ime klijenta, koja je trenutna verzija, klikneš plej dugme i odeš da piješ kafu. Ako nešto ne štima pitaj mene. Ni to nisu mogli majku im bre jebem.

al ozbiljno, ko je sa indijskim softverom radio, razumece saleta. indijski softver se ne popravlja, za njega je potreban jedan ili vise indijaca da rade 100% vremena na dokrpama od slucaja do slucaja, dok u jednom trenutku sve ne prestane, a onda dodju pa kontaktiraju evropu da pitaju zasto ne radi vise, u kom slucaju je najbolje oterati ih u kurac.

ili dati nekom mladjanom bata gugiju iz srbije da im opravi to. zaboravio sam na tu soluciju.

Ili kao sa otrovnim zmijama. Berluskoni stajl!!!

http://www.youtube.com/watch?v=DKELGJfZZys