Prijava

Eh, jos onda da je real dosao iz 2 u 1.

Јебига сад, коме веровати? Мене су учили да тамо милиони гладују.

Jebi ga sad, ako od trista miliona desetak miliona gladuje, to je samo tri zarez tri procenta, što je zanemarljivo sa strane statistike. Doduše, kad pogledaš drugačije, veliki je to broj gladnih ljudi.

Јебига сад, коме веровати? Мене су учили да тамо милиони гладују.

Učili sui mene da je jugoslovenski model društvenog uređenja sa socijalističkim samoupravljanjem najbolji na svetu. Jeb'o me ćopavi i štafeta što sam mu je nosio.

jedino mi je žao Plutona, ostalo je ionako stvar dnevne politike

Bruse, vredi o tome razmisliti, možda ideja socijalizma i samoupravljanja nije loša, a realizacija omanula. Možda smo mi Srbi i generalno Sloveni marva koja ne može nijedan racionalno promišljen sistem da sprovede u delo. Doduše, zašto nije Nemcima palo na pamet da urade nešto tako... U stvari, palo im je, i Italijanima, i Špancima, i Francuzima, ali fašistička čizma zgazila je sve to. Jbg, mi Sloveni smo bili dovoljno entuzijasti da izginemo protiv fašizma i dovoljno kampanjci da kažemo: ajd sad, ovo ne valja, zapali to sasvim, prešaltavaj se na drugo momentalno. A ne mogu da zamislim Engleza, Švabu, Amera kako pravi krvavu revoluciju i bori se za neki utopistički manifest. Nije nova teza da su Sloveni narodi u pobertetu. Jedva čekam da odrastemo, mada ćemo tada verovatno postati ista govna kao i svi ostali "zreli" narodi. Ipak, nada postoji. Mogućnosti borbe za približavanje nekom utopističkom uređenju itd.

Do jaja je Amerika, lako iscimati drogu a alkohol samo u papirnu kesu. To sa papirnom kesom je toliko popularno medju hipsterima da jedan moj drug pije jeger iz flaše u kesi na javnom mestu, iako u Srbiji smeš da piješ javno

Ja nas kapiram kao Pavić Hazare, dok se odlučimo šta ćemo postati izumrećemo. A onda pomislim: "Ako, dosta nas je i bilo".

Ako se neko jos sjeca onog mog posta, samo da vas obavijestim. Pricao sam sa djevojkom, spustila mi je slusalicu i ja sam to shvatio kao odjeb (ispade da je spavala u jos u 1 i onako mi mahinalno prekinula)... I tako ti ja dodjem kuci, udjem na fb i pitam je "Jel sve uredu s tobom?"... I tako se pocesmo svadjat i na kraju nista od izlaska :)
Al svaka vama cast ko god je dao savjet. Jest da sam ja ovdje zajebo i da ona snosi manju krivicu, al zivot ide dalje :)

Ja da sam na tvom mjestu, instalirao bih GTA i malo pucao ljude.

Не очајавај, него прослави сад! Ево ја сам са 17 први пут јебао тек. А види ме сад 15 година касније. Не могу да постигнем све, па ми мало и мука од тога више. Што дуже апстинирај, после ће ти се смучити, иди купи неки алкохол и одвали се од среће што те одбила, јер ти неће најлепше године проћи у дугим везама са љубоморним квочкама, као што се мени десило и дешава се и даље.

e usro si pored toliko saveta dokurca

Морао сам дечку да отворим очи, извињавам се флипше :(

GTA i na onaj neboder, rokaj sa bazukama i snajperima.

alkohoool
nema dalje
nema bolje

bush, izguglaj "venice beach boardwalk" (ako nisi nikad čuo), uklapa ti se u ambijent :)

Pa da, to je to. Prezadovoljan sam. I već vidim kako plenim tamo i žviždućem samertajm

Ево ја сам са 17 први пут јебао тек.

Čuj tek, 90% moje generacije nije pre 18

...al nisam našla nijedan bar u kom služe absint, može lako bit' i da je ilegalno.

U Amerikama su nelegalni absint i kinder jaja. Zlotvori materim...

vjeruj mi, pored onoliko droga, ne treba ti absint :)