Prijava

Ce vimo, i ciji problem to? Ciji trosak?

Da ga jebem, nisam nervozan nit ista, nego samo me jebe to cekanje da vidim sta ce biti.

Pozudano znam da mnogima namerno ocitaju/naplate vise. Pa ako skontas i bunis se, bude fora kao "Izviny jebiga slucajno" i sve ok.
A ako ne skontas, njima vise para.

Papet, i sam sam silazio posle do brojila i svojim ocima sam video tako da znam da covek ne sere.
E sad ako je do brojila onda dojaja, njihova stvar.

Proveri da ti nisu stavili magnet na brojilo

Gledao sam, sve je kako valja.

Covek mi ocitao na vodomeru da sam za 2 meseca potrosio 155 kubika vode jebene..
KOJ KURAC JEBENI!

Moguće više stvari. Da je stvarno sjebano brojilo, al je mala verovatnoća.

Moguće da ti je neka cev pukla, al to bi trebao da primetiš vodu u dvorištu (ako imaš) ili na ulici jebenoj, vidiš mokro.

Ako ne vidiš ništa, možeš da provališ tako što isključiš vodu u kući, na ventilu(ventilima) koji su posle brojila, i ako brojilo nastavi da se vrti, znači negde pušta.

Može da se desi da ti nešto curi, npr. česma, ili još gore vodokotlić.

Može da se desi da nisu čitali mesecima, nego pisali kako je otp. do tad bilo, i da su provalili da je bilans mnogo veći nego što je po njihovom, pa sad peglaju. Čak ne moraju ni da gledaju vodomer, npr. napišu "brojilo nepristupačno", ako ovog što meri napadne neki ker, odma stavlja to, neće da se jebe. A ako su omašili, tražiće ti da platiš, jer lakše njima tako zbog papirologije, i posle ti stoji na kontu +, i skida se mesečno odatle.

Inače da te obradujem ako si iz Bg-a, ujedno je i poskupljenje struje mislim 5%. Naravno, i kanalizacija isto 5%. Kad već spominjem, najjača mi je fora da SVU vodu koju potrošiš računaju da je sve otišlo na otpadne vode, tj. kanalizaciju. Ako si natočio 1l vode, sve si prosuo u WC šolju, ništa popio/spremao ručak, ili sl.

I ako se desi da je brojilo, ne daj da ti izvuku brojilo iz dvorista npr. na ćošak ulice. Po pravilniku za svaku sjebanu cev do brojila troškove popravke snosi vodovod, posle brojila ti. I sad zamisli situaciju da stave na kraju ulice, nekih 200 m od tebe, a cevi nešto pliće nego što treba, da cvokoćeš zubima za svaki tamić sa ogrevom koji prođe.

Svude je cisto da ga jebem.
To sa zatvaranjem ventila uradicu veceras kad odem da spavam, a sutra cu da proverim brojilo, to sam i mislio svejedno na kraju dana brojilo da proverim.

Dragi bravo, upoznao sam pičku ko avion zvoni, jebe keve, dao joj do znanja da hoću da je volim u pakaš i onda su nam se putevi razišli, sa božjom pomoću, usljed poslovnih fluktuacija.
Prođe od tada 10 dana i juče me dodade na flenzbuk.

Šta da raoudim?

Hvala, mudri čovječe

jebije ima 2 značenja
jebije - gonije upičku maternu
i jebije jelte razumeš jebije

samo direktno sa zenama

Ugledaš i okomiš se!

Zato ja imam hidrofor. Jes da od vode dobijaš ebolu, ali je bar ne plaćaš.

kaže moj ujak lepo priđeš i otvoreno pristupiš rečenicom: "Draga gospođo, ja vas ne poznajem ali imam žarku želju da vas jebem" - na svaka tri šamara jednom kresneš

Moram nekom da se izjadam motorista mi puko u vozaceva vrata na caletovim kolima bio u soku jedno 15min al posle ustao izgulio se ko majmun i sjebo lakat jer je preleteo preko mene i pao na nekog jadnog juga crvenog. Cika policajci kazu da je on kriv bez sumnje jer je krenuo da me obilazi dok sam skretao levo ali kapiram da je ovo poslednji put da sam vozio caletov auto osim ako mi se slucajno jos neka zena ne bude poradjala.