Prijava

Tetoviro sam se i boli me ko međed jebem ti sunce

Treb'o još nešto da radim preko koljena i odustao jer je mnogo bolno.

Ne znam koj mi je kurac, nikad me nije vako bolilo.

Awwww da te drzimo za ruku sledeci put hahaha

Može komotno

plašim se da postajem pičkica :O

Skočko, tu dilemu riješi metodom obrnute psihologije: Odeš kod psihijatra puno nadrkan i kažeš mu da legne na ležaj i priča ti o svojoj majci.

Skočko. Narokaj se rakije dobro ili šta već piješ. Krvarićeš malo više jeri alkohol širi krvne sudove ali će ti biti lagano

A ne smijem to jer svejedno mnogo krvarim i previše limfe izlazi, jednom sam probao to i iz sise mi je izašlo tona krvi na tipa 10x10 tetkom.

Probao sam jednom sa painkillerima, popio 2 nimulida i jedan persen i dok sijenči ne boli ništa, al kad uzme onu devetku za linije oću umrem kad dere po cjevanici xD

Sledeći put lagano trodon deknem, ima da me boli kurac.

A ne tetoviraju mi se leđa više jer mi je smor da druge ljude smaram da mi mažu jebeni pantenol i da mi lijepe foliju, iako me leđa uopšte ne bolu, vako derem samo gdje ja mogu vidjeti.

Ma folija samo dan prvi fazon. Koji će ti. Cimaš kevu, švecu i kraj, 3 sekunde. Me boli realno, malo stopalo odozgo, kolenica ključna kost i pod pazuhom ako baš potrefiš ali je preiritantno nekako, ko da te neko kljuca u mozak. Ja sam krenuo strejt i napio se u toku tetoviranja. Bogovski evo veruj mi

A moram nosim foliju bar 3 dana jer radim u baš prašnjavim uslovima, to je nekih par sati dok sam napolju, po kući ne nosim nikada.

Onda moraš istina. Ja se tetovirao kad sam iz vojske došao na zakletvu veče pre nego što sam trebao da se vratim. Matori ti tu alergiju nisi video. Valjda od onih ćebića buđavih. Nerealna situacija, koji sam debil

sta si istetovirao brt

Nisi, brate, ja se tetovirao 30. decembar, 31. decembar čitav dan na nogama proveo i jebenu novu godinu dočekao, znači noga natekla ko klada, 25 dana sam mazao sinoderm dok se nije smirilo.

A što natekla jbg, meni se smešno nadula svaka, neprimetno. Tek pod prsima osetiš

Treba to odležati u normalnim uslovima, ne može na divlje jbg... xD

Tetoviro spirale, brate, da viš ludila...

Kači sliku kad se sredi
Ili pvtuj neću da delim, ni gole koleginice Vukajlijašice ne delim.
Turske kafe npr

на кичму кад наиђе ме болело највише

а не знам јесте извалили или сам само ја луд типа лева страна не боли уопште као и да не осећам ал кад увати десно дође ми да му оним пиштољем око ископам?

Zato što je leva od srca.