Moram nekome da se izjadam

Thumb_diamantidis

Dzankee

Каброн ош стручно мишљење? :))

Thumb_tumblr_ml0aejj9nm1s2zrmco1_1280

Blake Griffin

Manijače, mani se ti nje, koliko god da je dobra, imaš sigurno i drugih opcija. :) Nemoguće je da u toj tvojoj mahali nema nijedna toliko dobra riba k'o što je ta. A i kad bi to odradio, sigurno bi te hvatala s vremena na vreme neka paranoja kako bi neko mogao da sazna itd. Koj' će ti to kurac. A i što kažeš, pitanje je da li bi ta htela.

Thumb_petar_pajdo

Вечити Циник

ali ako mi daaaaa...i ne sazna se za to, lele!

Хлороформ ололо

Thumb_petar_pajdo

Вечити Циник

Манијаче, и сам сам у сличној ситуацији, и откривање намера би 99 % завршило фијаском, поготову што је удата и има дете...

Thumb_medium_hordak-and-imp-1024x768-wallpaper-toonswallpapers.com-

Манијак

toti žemka. fejl u startu.
nemam muda za takav rizik,a doduše, nisam ni taj tip čoveka kadar za tako nešto, mislim na moral i slično konkretno.

Thumb_blacksadwallpaperbyeleza_1_

Срна

1. ne, nije ispravno, a ni pametno, a i koj će ti komplikacije.
2. zamisli da si ti na putu, a tvoju ženu vreba neki lik.
3. zamisli da se vratiš sa puta i saznaš da ti ženu vrebao i eventualno jeb'o neki lik.
4. zamisli zvezde.

Thumb_medium_hordak-and-imp-1024x768-wallpaper-toonswallpapers.com-

Манијак

sve što mi je preostalo je da zamišljam izgleda....

Thumb_petar_pajdo

Вечити Циник

toti žemka. fejl u startu.
nemam muda za takav rizik,a doduše, nisam ni taj tip čoveka kadar za tako nešto, mislim na moral i slično konkretno.

Све исто, осим што је у мојој ситуацији без дечка већ 5 месеци и подобрано загорела, ал стандард јебига.

Thumb_medium_ipm4j9

glavni

Slomio sam desnu šaku danas jebem ti led. pišem post od 8.

Thumb_mala_maca

Bruce

Gde si našao led u ovo doba godine?

Thumb_medium_ipm4j9

glavni

psovanje leda je uobičajena psovka kod nas, a košćura je pukla u viteškoj borbi na brvnu.

Thumb_mala_maca

Bruce

Ma znam,, malo se zezam da ti olakšam. Šta si radio, igrao se ili se stvarno tukao?

Thumb_medium_ipm4j9

glavni

nije tuča, ali to je za onu da se pohvalim hhee

Thumb_mala_maca

Bruce

Nači, gledaju se gladijatori :)

Thumb_6a00d8341c630a53ef010535f6a71f970c-800wi

Шерлок

Moram da učim usranu matematiku. A umjesto da učim ja se jadam , e po sred kurca.

Thumb_mala_maca

Bruce

Ovi s televizije baš pomažu mom režimu dijete - čim sednem da jedem krene reklama za Pedigre hranu za pse i Oskarova čvrsta kaka... jebala ih kaka...

Thumb_the-stig-black-stig

električar

Čoveče da ti znaš kakva je ona hrana za kerove, pustio bi da ti izraste rep i krzno lolo

Thumb_mala_maca

Bruce

Znam kakva je ta hrana, nego me preseku svaki put sa onom kakom i klinkom koja skuplja istu lopaticom... inače, nevezano s temom, devedesetih su likovi iz SU kupovali VAU hranu u Mađarskoj, mleli, dodavali so, pakovali kao Vegetu i prodavali na pijaci - ista boja, isti sastav i plus ima mesa :)

Thumb_fandjo

turgenjev

Аааааа, зато да каже хвала... Па јеси у праву, врх дефка изађе на конто ове приче.