Ал зипа фору, уролог ми је онда само из два три потеза притиснуо неку тачку на курцу и кожица се буквално као окидачем вратила у првобитни положај. А ја је већ пар дана тражим, пипам, јебавам се, ништа с ништа. Алал му вера доктору.
Е, Куплинже, насмејао си ме:)
Не смета мени то уопште ни кад пишам, ни кад јебем-дркам, ни кад је у стенд-бај у ћега, све кул. Само ме нервира што не могу поново да га вратим у кућицу кад пожелим, оно, што да не?
Dražesni
Konane pa ovo ludje nego najbolja defka! Evo ti +
Шоми
МЕДАТОРИ ОДАБЕРИТЕ КОНАНА! ВРАЋАЊЕ КОЖУРЕ ЈЕБЕ!
Eclipse
konane majku mu ga, nađi na googlu kako da vratiš, šta doktora maltretiraš, nije on zbog vraćanja tvoje kožice toliko godina učio škole :DDD
ninka_92
Konane, obreži se i riješi problem.
VelikaKonzerva
Samo sam ga pipnuo, majke mi!
Радјард Куплунг
Решење проблема.
YeahBatch
Jebena je to sa kozicom. Moj burazer je kao mali morao da operise tuki jer mu se kozica skupljala na vrhu pa nije mogao normalno da pisa.
Конан Сабласни
Ал зипа фору, уролог ми је онда само из два три потеза притиснуо неку тачку на курцу и кожица се буквално као окидачем вратила у првобитни положај. А ја је већ пар дана тражим, пипам, јебавам се, ништа с ништа. Алал му вера доктору.
Е, Куплинже, насмејао си ме:)
Šanzamm
Reci mu da ti namontira neki prekidač za kožuru.
Конан Сабласни
Не смета мени то уопште ни кад пишам, ни кад јебем-дркам, ни кад је у стенд-бај у ћега, све кул. Само ме нервира што не могу поново да га вратим у кућицу кад пожелим, оно, што да не?
DjordjeSr
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa Konane jes' lud matere mi.
Valsinarb90
Parafimoza se najefikasnije rešava obrezivanjem.
Конан Сабласни
Parafimoza se najefikasnije rešava obrezivanjem.
pre 31 minuta
чак 9 минута ти је требало да прогуглаш то??
Valsinarb90
Šta bulazniš?
Сенка на месечини
Ajde pustite dečka na miru više.
BeboP
Манијак
lolina!
YeahBatch
AAHAHHAHAHAAHA BLAZ!
DjordjeSr
Jeste nenormalni :D:D:D:D
Kalashnikov