brijem se u kupatilu i uleti keva udari me vratima. cirka 4cm procepa na faci i po litre krvi, and still counting
Хахаха матори, слична ствар јуче. Вадила кева веш из машина и закачи ме, и како сам зулуз скраћивао, цепнем се по увету мало. А кева ми само добацила "Е, мој Ван Гог".
сутра ме јебите ако упалим ово говно
оће говна да обарају, скупило се цело полугође за понедељак
развалићу се од кругова и вектора сутра
џело, јебига
умреће и мој кер за коју, има 9 година а много је до јаја
ал шта ћеш
A jebemti desetogodišnjicu mature...ja se nadao da će neka otrovana riba iz srednje da mi priđe i kaže nešto u fazonu- e, ložila sam se na tebe u srednjoj školi oduvek, al nisam imala muda da ti priđem, vodi me sad u auto odma i jebi me - trip, al kurac..dobih samo par frend rikvesta na jebenom FB...
dobro, razmenismo i par brojeva, al, pffffff.
Nema šanse da nađem neku pjesmu od Princa koju sam slušala prije 5 godina, možda i više. Nijedne riječi se ne sjećam, samo znam da je vesela pjesma bila. Slušam njegove pjesme na youtube i nijedna mi ne zvuči poznato. Tako bih voljela da je nađem. A i ona vala, koliko pjesama ima....
Sale d snajperist
I ponovo me komp jebe -.-
Autrilepepickematerine!
Warner von Latinsche
brijem se u kupatilu i uleti keva udari me vratima. cirka 4cm procepa na faci i po litre krvi, and still counting
hladan.krompir
Хахаха матори, слична ствар јуче. Вадила кева веш из машина и закачи ме, и како сам зулуз скраћивао, цепнем се по увету мало. А кева ми само добацила "Е, мој Ван Гог".
Meśa
Zato ja idem u vece po sistemu "ključ u ruke pa u bravu". Al stvarno, bez zajebancije, sam si kriv čoveče.
Kalashnikov
Izgorio sam danas, leđa mi ko u raka. Svrbi da ne poveruješ.
ЏелА
Gotovo, umro je hrčak, nakon celog dana patnje.
A jeste bio do jaja ljubimac...
Rosoneri
сутра ме јебите ако упалим ово говно
оће говна да обарају, скупило се цело полугође за понедељак
развалићу се од кругова и вектора сутра
џело, јебига
умреће и мој кер за коју, има 9 година а много је до јаја
ал шта ћеш
Манијак
A jebemti desetogodišnjicu mature...ja se nadao da će neka otrovana riba iz srednje da mi priđe i kaže nešto u fazonu- e, ložila sam se na tebe u srednjoj školi oduvek, al nisam imala muda da ti priđem, vodi me sad u auto odma i jebi me - trip, al kurac..dobih samo par frend rikvesta na jebenom FB...
dobro, razmenismo i par brojeva, al, pffffff.
Carlos Ramirez
Вероватно бих и ја слично прошао на петогодишњици, као што један мој школски рече " Поудавала се багра, па трипује нешто". :)
Елем, сјебао сам руку на баскету тако што сам испод коша набо лика у јагодичну кост на фаци, а њему ништа. Тек сутра ћу осетити бол...
VanGoga
Heheheheeee! :))
vesnam
Nema šanse da nađem neku pjesmu od Princa koju sam slušala prije 5 godina, možda i više. Nijedne riječi se ne sjećam, samo znam da je vesela pjesma bila. Slušam njegove pjesme na youtube i nijedna mi ne zvuči poznato. Tako bih voljela da je nađem. A i ona vala, koliko pjesama ima....
Vučica21
Vesnam, je l ovo?
vesnam
Nije, ali hvala. :)
Ma 90 posto sam sigurna da je Princ, no ko zna... možda sam pobrkala nešto.
Vučica21
Vesnam, evo ti članak da ti olakša pretragu. :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_(musician)
vesnam
Hvala Vučice, ovo sam već pokušavala. Ima čovjek 30 albuma, ko će sve te pjesme odslušati. :) neka, nadam se da ću neđe slučajno čuti pjesmu.
Sale d snajperist
Danas mi je sahranjen ujak.
YeahBatch
Moje saucesce, brate.
Sale d snajperist
Hvala buraz
shogun
saucesce, brate.
jbg, sacam teo da napisem nesto da iskukam, al sam se smorio
piro