Moram nekome da se izjadam

Thumb_hank-moody-californicatioin_1_

Dub

Studenti se dijele na dvije grupe, na paćenike što ćute i na jebene štrebere što kukaju.

Thumb_4344691_460s

Kalashnikov

Neam baš puno izbora izgleda, a?

Thumb_koalalol

SnobIvanKenjoBi

Imam do jaja sliku za poster a nisam neki posterdžija(nisu mi ni definicije ništa posebno doduše ololo) i već par dana lupam glavu za dobar komentar.

Thumb_______

дебели пацов

Попиј млако млеко да те протера.

Thumb_481829_10200238554354487_1166380546_n

Gazimudo

YeahBatch
Tesko mi je...

Podigni nesto tesko, televizor recimo,pa ga spusti i bice ti lakse.

Thumb_tumblr_m88z8sdtot1rr0ayxo1_500

mlatafaka

Stravično mi se suše usta, a ne smem da proverim šećer!

Thumb_wolf-13

Vučica21

Uletela mi mušica u sobu i nikako ne mogu da je izbacim. Ne da mi da odremam malo. :(

Thumb_steve_o

Duče

Јао човече, да видиш мени синоћ, целу ноћ нисам спавао због неке муве, није она слетела на мене него ми све око ушију лети... А онда сам се покрио преко главе.

Thumb_wolf-13

Vučica21

Crkla je. Ubila sam je Blicom. Odoh na miru da odremam.

Thumb_a

Luks Učitelj

Premoren: mozak radi na 20%, čujem eho u glavi, sve se oko mene sporo kreće, boje izgledaju drugačije. Ako bog da, sad bi trebalo da bude i dugo čekani godišnji odmor. Nije mi potrebno more, imam mnogo skromnije zahteve: samo krevet, da me ne bombarduju mejlovima za posao, da krkam ćevape i da gledam u jednu tačku.

Thumb_steve_o

Duče

Да ниси теглио неке џакове?
Пошто ја јесам и слично се осећам.

Thumb_girl_road_rain__tan

forget-me-not

Lukse, odmori, pusti posao, neće nigde pobeći...

Duče, čoveče, ti kad dođeš na forum, moraš na svakoj temi da postuješ :)

Thumb_a

Luks Učitelj

Duče, da sam bogdom teglio džakove. ;-) Zadnjih mesec i po tučem po 60 sati sedmično (rad vikendom full inclusive), imam neke rokove za projekat na kome radim, a pipkav posao u kurac krasni pošto se radi sa nekom delikatnom (čitaj: do kurca skupom i osetljivom) opremom.

Thumb_gjqwvih

Mala Vidra

Da, i to veoma iritantno, u fazonu "aj da napišem bilo šta". Triput mjeri, jednom sijeci! :D

Thumb_steve_o

Duče

Duče, čoveče, ti kad dođeš na forum, moraš na svakoj temi da postuješ :)

Па кад је достадно, шта ћу, а не могу да спавам, не да ми се, тачније ако заспем нећу моћи увече да се проведем јер ћу бити сморен.

Thumb_grizzly-man-2005-tou-01-g

Warner von Latinsche

mindže jedu zelene trave i lekovite trave zato je mnogo prirodna i zelena ljubav. mindža..zelena

Thumb_koalalol

SnobIvanKenjoBi

hehe kako to radiš nerazumem šta?

Thumb_ch-horse-wolf-photo

BlackArrow

Ubola me pcela u saku

Thumb_tarmi

YeahBatch

Mozes li da drkas sad?