Не знам тебра, и било му је време, ипак је за кера 16 година добар животни век, али сам њему веровао више него људима, надао сам се безразложно да никад нећу доживети овај дан.
Posle 3 godine mukotrpnog rada , na limundu nađem dres Tottenhama iz sezona 2002-2004 za samo 1.000 đunti, i zabode mi da ne mogu da se ulogujem pizda mu strinina, i tako neka čobančina uzme dres, težak bedak.
pazi, milion puta u zadnji sat vremena sam rererererererererererereprogramirao i nijedan kod nije valjao, ni ručno, ni automatsko traženje kodova, ispizdeo sam, ubiću nekog majkemi, mnogo sam sam zajeban sada, osećam.
дебели пацов
Е јебига, биће му до јаја тамо, ићи ће у лов сваки дан и ждераће јунећу ногу.
Цар
Не знам тебра, и било му је време, ипак је за кера 16 година добар животни век, али сам њему веровао више него људима, надао сам се безразложно да никад нећу доживети овај дан.
Триша
Нек' срећно наскаче Валкирске кучке тамо...
piro
ne mogu da zakopčam kUfer!!!
YeahBatch
Strasno...
Meśa
Segzy...
ManUtdOwn18
Nece da mi pokaze komentar sa 20 lajkova na nekom sajtu. Dodjavola.
Малолетник
imam problem, sat stalno pokazuje pola 3, čak i kad nije.
šta može da bude?
LesTaT
Ватикан и ЦИА. Предлажем ти промену имена и пластичну операцију. Напусти земљу или чекај да се врати Војвода ако си спреман да ризикујеш.
Малолетник
Mislim da je u tom sa tu kamera, sacam zvao MUP, pa će videti.. ho jebote..
Риха Дисидент
Навуци се на доп има да те боли рацку која је ура.
Hogar_Strašni™
šta može da bude?
Opipaj puls! Možda ti je vreme stalo.
Малолетник
Навуци се на доп има да те боли рацку која је ура.
Ma prestalo da me radi, pa mi se vratilo sve..
Срна
pojačaj za kvoter.
Малолетник
I dalje stoji dete mu.
Дирти Дварф
Posle 3 godine mukotrpnog rada , na limundu nađem dres Tottenhama iz sezona 2002-2004 za samo 1.000 đunti, i zabode mi da ne mogu da se ulogujem pizda mu strinina, i tako neka čobančina uzme dres, težak bedak.
Đango
Sjebo sam tv, pratio sam upustvo kako treba, programiro daljinac na tv-u kako treba po peesu, sve komande mi zmešane sad, aukurac.
ManUtdOwn18
Django znas sta moze da bude, da za jedan TV ima vise kodova. Meni se desilo da na Toshibi ima 4 koda pa da treba dubodem pravi.
Đango
pazi, milion puta u zadnji sat vremena sam rererererererererererereprogramirao i nijedan kod nije valjao, ni ručno, ni automatsko traženje kodova, ispizdeo sam, ubiću nekog majkemi, mnogo sam sam zajeban sada, osećam.
Срна
bole,idemou,svilajnaaac!