ма ждеру већ свиње мале, данас су јели кувано бело месо, ћапају ко штакори. него су преплашени, а друга моја мачка, сестра од ове упокојене режи и сикће на њих, не да им ни да прогвире
'Nači ne baguje samo meni. Dobro je jebote. Ja se usr'o da mi se net nešto skenjao jer radi inače malo slabije nego obično, ali ne toliko čoveče. Katastrofa. Inače, sjeb'o sam prst danas gadno pomerajući jebeni sto za prokleti kompjuter, vrag mu mater jeb'o cigansku. Samo se nadam da nije nešto zajebano, mada je bilo dosta krvi. Doduše, inače imam problema s tim da mi se krv jako teško zaustavlja, tako da... I taman rek'o da malo lepo nolajferišem ovde k'o čovek posle gotovo celog dana provedenog bez kompa, kad ono - ĐAVOLA! Neka neko objasni onima koji nisu gledali onu epizodu Saut Parka kako se popravljaju interneti da mogu da nolajferišem BRE!
musssashe
minvajl u stanu mylyce

Doppia_Leonessa
Muli, ništa ne brini. Dopremi ih ovamo, evo ova moja mačka doji četvoro.
mylyca
ма ждеру већ свиње мале, данас су јели кувано бело месо, ћапају ко штакори. него су преплашени, а друга моја мачка, сестра од ове упокојене режи и сикће на њих, не да им ни да прогвире
Vučica21
Nabaci mrežu na njih i pohvataj ih.
Деветар Цокулић
Ја имам на селу 4 мачета и само једно ће преживјети. Скаутујемо које ће то бити :)
musssashe
Vučica21
Hahahaha Mus. :)
bojanboj
aaahahahahahaaa...
musssashe
Vreme je da vec neko stane na put mackama po netu!
Срна
mačke su u cevkama!
SoulOfMySoul
Vuka mi je kao da imam Windows 95
дебели пацов
Деси цаво јеботелеб сто година, Вукајлија на таблетама за спавање данас, СОУ ГЕИ!
SoulOfMySoul
Postalo dosadno cavo :D
VERI GEI, duradi neko nešto, ne mogu da pišem ki čo'ek
M70
Ušla voda u koaksijalne kablove! Nema drugog objašnjenja...
Blake Griffin
'Nači ne baguje samo meni. Dobro je jebote. Ja se usr'o da mi se net nešto skenjao jer radi inače malo slabije nego obično, ali ne toliko čoveče. Katastrofa. Inače, sjeb'o sam prst danas gadno pomerajući jebeni sto za prokleti kompjuter, vrag mu mater jeb'o cigansku. Samo se nadam da nije nešto zajebano, mada je bilo dosta krvi. Doduše, inače imam problema s tim da mi se krv jako teško zaustavlja, tako da... I taman rek'o da malo lepo nolajferišem ovde k'o čovek posle gotovo celog dana provedenog bez kompa, kad ono - ĐAVOLA! Neka neko objasni onima koji nisu gledali onu epizodu Saut Parka kako se popravljaju interneti da mogu da nolajferišem BRE!
Crvena konjeva mas'
Jer to ona epizoda kad Rendi čeka u redu za net, pa tamo rukobludi?
Blake Griffin
Da da. :)
enemyofthefreeworld
Шта фали виндоусу 95? :Р
То је бре класика! лололо
SoulOfMySoul
So mainstream xD
YeahBatch
Juce mi neka kiselincina usla u desno oko. Plako sam ko Augentaler na Marakani devedez prve.