Prijava

jer ne sme ni na uluci ?

E, ima da pusim sve dok budem mogla da disem i da klecim!!! :)))))

U svim normalnim državama prvo pripremiš teren pa tek onda donosiš zabrane.

Gdje su besplatna savjetovališta u svim gradovima, besplatni nikotinski flasteri, žvake, čajevi?
Najlakše je nešto samo zabraniti. Potrebno je malo razmrdati masu, edukovati je o štetnosti, tv reklame, flejeri, posteri, plakati, bilbordi. Edukacioni materijal, javne tribine, seminari.
Da ubijede ljude da je pušenje štetno a ne da naprosto zabrane i da na kraju to izgleda kao da se njima digao kurac pa eto oni zabranili. I očekuju da narod to obijeručke prihvati? Pa ne može, jebiga.
Ovakvim pristupom vlasti dobijamo stanje kakvo i jeste: NEKA JEDU GOVNA, JA NE PRESTAJEM PUŠITI, KOME SMETA NEKA IZAĐE, NEKA ZABRANE I AUTOMOBILE, NEKA ZABRANE I FABRIKE, NEKA ZABRANE I TAMJAN U CRKVAMA, JER SVE TO DIMI I ŠTETNO JE i slične izjave.
Gdje su podsticaji ugostiteljima da odvajaju pušačke prostorije?
Nije to tako lako kao što oni misle.
Odvajanje pušačkih prostorija zahtijeva ugradnju mnogo jačih ventilacija, filtera i sličnih mehanizacija jer samom mehaničkom preprekom u vidu zida ili šperploče ne zaustavljate dim. Potrebno ga je izbaciti napolje.
Jer formalno odvajanje prostorija je kao zabrana uriniranja u bazenu: u jednoj polovini se smije pišati a u drugoj ne smije. Naposlijetku imamo smješu urina i vode u cijelom bazenu.

Ali.... Naši političari su uvidjeli da je ovo prilika za brzo punjenje kase i samo zbog toga je i donesen ovaj zakon. Ja kad vam kažem. Zato savjetujem: POŠTUJTE ZAKON ALI PUŠITE DUPLO VIŠE NEGO DO SADA.

Ja mislim da ti treba da zapališ jednu, da se smiriš.

Ja nema šanse da poštujem zakon, znači ne interesuje me, ako već plaćam duvan 150 dinara, i od toga ide pola državi ima da trpe. Ne jebem,

Pederi nam se sad šećkaju gradom,
a mi više ne smemo ni sa cigarom

Orko, не буди сморко... :))

Ja sam da nas pusio cigaru na zelenom vencu i na studentskom trgu i mnogo sam JAK!! BREEEEEE

I u crkvenom dvoristu!!!!
JAK SAM BRE KO KONJ!!!

Ovako, ja mislim da će ovaj zakon dovesti pušače u situaciju da počnu da ujedaju ljude okolo, u nedostatku cigareta, naravno... Tako da je bolje pustiti ih da duvane kao i do sada i mirna Bačka :) To ih smiruje, u suprotnom će podivljati :)

Došao sad iz izlaska. Nikad više nisam pušio, disao sam kroz cigar. Nasilu! Kroz sve vrste javnih površina i prostorija. Niko, niko živ i negde mi nije rakao da ugasim.

Ovaj zakon će proći kao onaj NS-ski o zabrani prodavanja alkohola posle 23h. Debili!

Пошто је само на улицу дозвољено пушење у фазону, занима ме број пикаваца колико ће да порасте.

Ne znam zasto svi pisete o tome kako je zakonom zabranjeno i napolju dimiti... :S odakle vam ta informacija?! Zabranjeno je na zatvorenim javnim prostorima, hale, dvorane i sl. I pre je doduse bilo zabranjeno samo to niko nije jebavao, u Pioniru su svi vazda dimili.

rockangel
E, ima da pusim sve dok budem mogla da disem i da klecim!!! :)))))

http://mediabane.com/wp-content/uploads/2010/02/french-cigarette-blowjob-ad.jpg

Ovo objašnjava mnogo toga:
Oni su samo čuli da se to u EU radi, ali nisu pitali kako to tamosnji rade...

Haha, do jaja. Samo su okačili po kafićima i kafanama "dozvoljeno pušenje".
Hahaha, koji carevi. Revolucija, ovo ono, šatro gistro.

Nik nejm gde si pronasao taj poster majke ti? :))))))))))))0000 ahahahahahahahahahahahah