Prijava

A realno, najbolja cigara.

е едитово сам тамо нешто лоло. реално да, ја сам мењо овако прво пал мал па вајсрој па малборо лајт а задње 3 и по године парламент.

Hahah neću Karat, aj lajk maj katran strong lolol.

Koliko pasioniranih pusaca na jednom mestu... tako mi je slatka bila ova cigareta dok sam citala komentare ovde. lol

хахаха шејкн нот стрн

Мени је веома битно да боја паклице иде с мојим одевањем. Углавном ми је најбитније да боја обуће буде што сличнија боји паклице.

Laki Strajk govno najveće, subotom uveče može neko kurčenje Davidoff, inače menjam, uglavnom je to Marlboro crveni. Baš mi je krivo što i dalje nemam omiljene cigare, i nadam se da ću jednog dana popušiti onu pravu.

este probali onaj plavi marlboro sto navodno ne smrdi?
meni se svidja, slab je, ali jebe

Danhil crni, najbolje cigare

Bond sivi.
Inače smeće, al navika više.

Elem crveni i Memfis tamno-plavi. I da imam sve pare sveta opet bi ovo pušio, nezamenljive su mi

Koi ste vi buržuji, sve neki marlborovi, lakijovi, danhilovi...

Laki je smeće, nekad bio dobra cigara, Danhil je precenjeno smeće, evo uzeh danas Marlboro jer nisu imali neki izbor i ne verujem ima ukus kao da pušim onaj duvan sa pijace, onaj najgrđi. Možda se iskvario ne znam šta mu rade ali nije kao nekada a znam jer sam ga pušio 2 godine. Možda se samo tripujem.

Omiljena marka mi je Filip Moris. I kad imam para i kad nemam uvek to uzmem. Nekako mi najviše odgovaraju. To i možda Camel natural flejvor.
Zipo ne koristim jer je nepraktičan za razliku od običnog upaljača koji lako staje u kutiju i samim tim zauzima manje mesta. 100s nikad nisam voleo možda kad sam pijan jer onda cigare lete.

http://pix.com.ua/db/other/misc/fag_pack_collection-3/m-vek.jpg
Давно беше, сад и невиђам ове цигаре..

este probali onaj plavi marlboro sto navodno ne smrdi?
meni se svidja, slab je, ali jebe

Prob'o u Njemačkoj, osjećaj je kao da sam izašao napolje na minus dvaes' da zapalim. Presiječe te mentol napola, radije bih Moravu zapalio nego ono...
Što svi hejtaju Partner, solidna cigara, mada, kako se cijene vazdižu k'o kite na bazenu, ode i on u kategoriju 3KM+.
KOL'KO ĆE ONDA MARLBORO KOŠTAT'? ČETIR' MARKE! Pa ako već dižete cijene svega, onda ostavite narodu ono što ga jedino i opušta! Majku li vam jebem birokratsku, a sve pod žvaku da se brinu za zdravlje ljudi. MURŠ STOKO!

Naleteh slučajno na temu.
Probah skoro sve cigare koje se prodaju kod nas, jebem li ga, imam neki ukus za cigare, 80% ne mogu da pušim uopšte. Najviše sam se zadržao na Davidoff Black, al jak mnogo, jebe pluća.
Već neko vreme pušim Parlament akva blu, najbolje mi leži, samo skupo govno mamu mu jebem.

Sve sam pljuge probao. Jedino mi jake pljuge (što više nikotina) odgovaraju. Meki crveni Marlboro i Džordž Karelija su sam vrh. Danhil govno, ne toliko govno, ali za cenu preveliko govno. Sve pljuge iznad 260rsd su sranje. Laki može da prođe kao dobra krdža, a trenutno pušim sarajevsku meku Drinu. Danhil, Kent, Lord i Parlament puše sisice. Toliko od mene.