Prijava

Имао сам прилике, за почетак, да видим клинику, а онда да упознам наше људе који су се лечили у њој и да чујем искуства из прве руке. Могу слободно да кажем да Курир дефинитивно је' гомна с овим.
http://www.kurir-info.rs/austrija/uzas-srbin-otisao-po-pivo-pa-nestao-u-bolnici-clanak-1518071

Debil, probija sve nivoe transferčine. Neko treba preimenovati klip u 'Drogirana budala', aploudovati ga i širiti da ima što više pregleda.
https://www.youtube.com/watch?v=RV1JFT1rBAE

pa ja nista iritantnije od ovog igranja na kraju nisam video u zivotu.....u tih par sekundi je pokazao svoje pravo lice, kreten nadobudni, umisljenkovic, bezobrazna budala, egoista jebeni koji je ubedjen da ceo svet uziva u njegovim kretenskim salama

Čudi me da psiho miljan nije komentarisao video

ladno izazvao jebenog MAJKL DŽORDANA, ili ne razumem lepo ovaj varvarski ingliš

ma da bre, retard jebeni, bio opet u nekoj amerikanskoj emisiji u nekom talk sou, i kao hteo da skida kosulju da izvede striptiz, al srecom voditelj mu rekao da vrati guzicu u fotelju da sto pre zavrse tu agoniju od emisije

koliko neduhovit momak

A iskulirao ga Player23 najstrašnije. Još ovi naši kompleksaši uvećali blam i napisali "MJ odgovorio na čelindž Đoluba", a MJ mačka mu slovo imena nije spomenuo. Nije da me boli kurac, ali sam bljucnuo malko.

NO1LE <3

наслов у типа куриру:
МАЈК ЏОРДАН ПРИХВАТИО ИЗАЗОВ НОВАКА ЂОКОВИЋА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
и доле клип на коме овај уопште не помиње овог, капирам да не зна ни ко је.

I miljan komentariso:
"Ma kralj si najveci, haha :-) I naravno, veliki covek, sa velikim srcem! Jedva cekamo da pocne US Open, idemo!!!

Ovaj Miljan bi dao Đovaku da mu razvaljuje bulju celu noć dok ga safta Pjeru.

a o retardu miljanu ne treba pricati vise

Na stranu to što se Đovak mlakom vodom polio, gde su kocke leda koji kurac? Ja baš mislim da bi mu tatica dozvolio da se poliva ledenom vodom.

Који блам је ово поливање... не само Ђоваково, већ уопште...

Можда и било, мале тренирају од малена да буду дроље

https://www.youtube.com/watch?v=HXIAiGRAUSY&feature=share

И коментари су углавном блам.

Roditelji levog deteta treba da joj zabrane da se druži sa desnim detetom, u roza majici. U suprotnom će za 5,6 godina da puši čikama za kvoter heroina

Desna će da puši svakako