Prijava

Ne ćalim ja ni za čim u svom životu osim možda što sam nekim ljudima (da bude jasno, govorim o RL, ne o virtuelnom svetu) poklonio više pažnje i poverenja nego što su zaslužili. Jednostavno izražavam prostu činjenicu da sam ukapirao ko je pravo govno, a ko samo pokušava da sastavi krajeve.

Slažem se sa Celtom, sve ima cenu, a visina iznosa zavisi samo od trenutka u kom je ponuđen.

Да келт, само што ако је њој циљ да буде рецимо певачица, не мора одмах да диже ноге и вришти, већ може и да се потруди. Сад што је много лакше раскречити се, то је већ нешто друго.

Asi ga banalizovao, brate, čestitam.
http://i.imgur.com/Hch9DBC.png
Dug za kiriju od trista evra me je sprečio da napišem sonatu za klavir i violončelo

Prodala sam kajdanku da isplatim dug zelenasima xD

Radjard, da ti naidje neka mnogo dobra picka, ne znam na koju se lozis, al ta i da ti kaze, dam ti da me jebes non stop, a mozes i sve moje drugarice pride, ali da od sad moras da gitaru iskljucivo sviras u emisijama zikine sarenice na plejbek pesme gostiju emisije i nigde drugde kao ne bi pristao? :)

Рекао бих да, а Линч би ме прославио!

Pa realno ne bi, ne može niko toliko da jebe za džabe koliko je blam biti kod Žike u emisiji :)

Хоћете да кажете, да и свака веза, мушко-женски однос, ако је на неки начин идеал, мора да има цену? Тако што ћеш рецимо бити потрчко, опростити јој кад попуши твом другу, одобравати јој што неће теби да попуши итд итд

фазон све мора да се плати, све има своју цену.

Cek cek bruce, radjard je jos student. Tebi bi dao drugaciju ponudu.

Au, brate, daj da se nađemo na pola puta, može ta dobra pička jednom nedeljno, bez drugarica, a da gostujem kod onog ljombera iz prsluk benda xD

Ih bre celte, ja bi za 5000 evra mesečno dao da me jebe ceo stadion :)

Hahah, pa onaj je još jači od Žike.
Daj celte i meni neku ponudu ljubaznu. U stvari, nastupio bih kod Žike gratis, samo da me prati Branimir Đokić i ako je lajv u Rekovcu.

Ал се идентитет после не да променити. То је она наша стигматизација :) Кад узме народ да лупа жиг, па те неће опрати ни кевина рука која је скидала и флеке од вина.
Највећи ми је бедак кад човек краде на мало. ЗАТО ШТО СЕ ПРОДАО ЗА МАЛО.
Рецимо, баба ми причала, радила у трговини, па пошто су ракије биле скупе у каванама, они су у самопослугама продавали на чашице, отворе флашу, и продају на чашице, и зараде више, нешто себи у џеп. Е то је бедак, посртати за ситницу.
До јаја је откинути за неко грдило, брдо пара, и касније одлежати 2 године у затвору, и знаш због чега си робијао. то је посао.

Zvoni mi srpski broj pre godinu i po dana u trenutku kacam bio u BG "Halo, dobar dan je l' to gdin __________?". " Jeste, izvolite?" rekoh. "Ja sam Ljiljana nešto sa RTS-a, producent u emisiji Žikina šarenica i...". " Pogrešili ste."

Čru stori. E a zamislite mene kod Žike seljaka...

P.s Rađ totalno u pravu za ovo za filmsku i studijsku muziku. To se radi rutinski, kad ti nešto baš dobro padne na pamet snimiš za sebe pa posle gledaš šta ćeš.

E a zamislite mene kod Žike seljaka...

Otkud znam Profe, ja bi se kod Žike proveo kao Era na seljačkoj svadbi, prvo bi ga pitao je l' ona gibanica u bekstejdžu cela za mene ili moram s nekim da delim, a onda bi izvadio jogurt iz džepa i rekao "Daj požuri priču, 'ladi mi se giba".

До јаја је откинути за неко грдило, брдо пара, и касније одлежати 2 године у затвору, и знаш због чега си робијао. то је посао.

ај не лупетај, није живот дизниленд. прво за грдне паре се не робија 2 године, друго, чак су и у филмовима давно престали са тенденцијом да неко забоде брда кеша и закопа иза куће и онда кад изађе купи јахту, ферарија, оде на малдиве и шаље сваког месеца паре баки

Е пријатељу, немој да се глупираш. Имаш фазона и да не одеш у затвор, узмеш робу од фирме за своју, да платиш касније, ти не платиш, туће те и фирма ти оде у стечај. А ти јој само примениш име касније, додаш једно слово. И што је највећи фазон, опет можеш да сарађујеш са њима. Ето, тако је било са зорком шабац,, илити тикурилом. Да, па ти види.
То је било мало метафорично речено, сад што ниси кадар да увидиш...
Рецимо Шарић - одрадио човек посао квалитетно. Смејао се. Затегао лову и јебе му се баш.

АХАХАХХАХХАХА ПА НЕ, ЧЕКАЈ ХАХАХАХАХАХ
обожавам такве људе кад крену у те филмске спике како мали ђокица замишља да се обогати, а онда наведе врхунске криминалце, високе политичаре и бизнисмене који су 20 година у послу и утаљени су са сваком влашћу

ајде нека твоја баба то што си горе написао?
ај ти сад у овом тренутку прошверцуј тоне кокаина или буди директор зорке.
у ствари не, ај прошверцуј килограм преко хоргоша или буди директор јкп водовод краљево и кради јавне набавке
у ствари не, ај дилуј у крају годинама да те не ухвате па постани члан организованe групе која уопште може да дође у могућност да шверцује килограм преко хоргоша или посланик владајуће странке коме ће после да дају директорско место неког јкп

ето баш сам ти симплификовао, да увидиш колико је све то пресмешно
нема лаког откидања грдила пара ни у метафоричном смислу и како то замишља просечни грађанин читајући новине, људи се убијају од рада и чега све не да дођу на место, лупам, бедног градског посланика небитног града од 30 иљада или да послују у плусу са 2 пекаре, ма и само да се запосле негде а не да буду на положају да откидају брда кеша а да им нико не може ништа

Како нема кад сам ти управо дао пример са зорком. И то није само да им је једна фирма урадила.

Шоми
ај не лупетај

valgenjab
Е пријатељу, немој да се глупираш

погрешно смо почели :(((
ево једна слика да се спречи даље прељевање
https://pbs.twimg.com/media/B1sZ7N-IIAAIOw1.jpg