Prijava

Сад нађох. Џозеф Китинџер (Joseph Kittinger) 1952.
https://www.youtube.com/watch?v=Qw8OJJQ_hgk

Umesto što se bavite teorijama zavere bolje svako od vas da napiše po jednu definiciju

fendere ove klipove i prave da bi se masa pitala kako je neko toliko glup da veruje u sve ovo, više ih gledaju likovi koji se čude i krste kako su navodno glupi ti koji veruju u to, nego oni koji prihvataju te teorije. Isto i sa reptilijancima, zemlja ravna ploča, obamina žena je muško...
https://www.youtube.com/watch?v=gvuulZPbfBg
to je princip i sa starletama, rijalitijima, namerno ubace neku nepoznatu glupaču da bi se masa iščuđavala ko je bre ova, ko može da gleda ovo sranje, samo debili mogu da prate ovaj šou... i na kraju ispada da takvi ljudi više konzumiraju sav taj sadržaj od onih koje prozivate da se primaju.

Onda ima smisla temperatura, ali svejedno nemoguce

Tako je krpo. Aferim.

Barak Obama je nesposobna bezmuda marioneta, ali Misel je sasvim solidna milf crnkinja.

Jebote, dobro da je neko stavio Bureka Obamu sada, jer čim sam video ovu teoriju za Baumgartneršvarckopfniederštatermanhofblebhofmeirmeisterštaferhofnera, odma mi je palo na pamet jedna teorija za Obamu, kao u nekom snimku obame se vidi u pozadini neki ćelavi agent Secret Servica, ali pošto se ne vidi samo par piksela, glava mu izgleda kao neki vanzemaljac, hahaha koji su to debili, mada velika je istina da je najbolji način da sakriješ neku istinu tako što je staviš u more laži.
Vidiš, dokle god ameri govore o tome kako je klinton vanzemaljac, sigurno niko neće istražiti ranije radove klintona šuntavila npr. u Đugoslaviji.
Naravno, ovo je više za temu Teorije zavere, ali nema veze, kada je Vukajlija oličenje ADHD-a.

daj bre izijeme beži u kurac :)

lik kao i swi mi samo traži malo ljubawi :(
lajk ako werujesh u prawu ljubaw ^_^

ovo jebe

Zašto mora kafić? Zašto?
Je l' ne prija da vas dečko drži za ruku ili grli i da šetate kejom pa odete na klopu, da pogledate neki film i vrištite od smeha u zadnjem redu bioskopa?
Je l' nije to to da odete sa devojkom na kuglanje, pikado, bilijar, smejete se jedno drugom koliko ne umete da igrate, ili tapšete jer ste odlični? Možda učite jedno drugo?
Nije li valjano da prošetate parkom, jedete sladoled i kradete liz jedno od drugog?
Dosadno je da naprasno sednete u auto i zaputite se do obližnje planine i napravite piknik? Ili zašto mora auto, možete stvari u rancu da ponesete pa biciklom ili autobusom?
U redu je kafić ponekad, ako baš volite taj ambijent, ali to je najpasivnija verzija provođenja vremena zajedno, zar želite od uspomena da ostanu samo fotke na instagramu sa ispijenim pićima i check-in-ovima u datom kafiću?
Poštujem, svakom prija jedno, nekom je kafić najopuštenije, najdraže i nikad ne bi menjao. Poštujem, ali ne mogu da razumem potpuno.
Nikad mi pasivno neće prjati kao nešto novo, nešto sponatno, nešto neizvesno, nešto uzbudljivo.
Ne mora kafić.

najjače je kad krademo lizove jedno drugom pa joj ja progutam ruku

el kapitano, išao u moju srednju, trebalo ga je udarati reketima za stoni tenis u potiljak dok je moglo

ima sad oko sebe još trojicu drugara satelita koji su se primili da pišu iste ziljave statuse
https://www.youtube.com/watch?v=E2Bze21O92U
https://www.youtube.com/watch?v=5j5qe1LwUXI

Koje bre setanje parkom i jedenje jebenog sladoleda na planini.

Nagovaram je da mi dođe na gajbu na sve moguće načine a onda je napijem ko stoku i odvalim od kurca i mrš. Onda se komiram i neke zapale kući a dam pare za taksi onoj koja me drmusa pola sata da me probudi jer živi u nekoj vukojebini.

Dok se nisam oženio, sad šetam po parku i to...jbg.

Sta sam ja rekla za telefon? To kod mame kucaj, razbicu ti picku ako ga jos jednom pipnes. Sad mrs da peres sudove.

hehehe ovde nije mogla pronaci u jastucnici koji sam ja megacar

http://style.over.net/wp-content/uploads/2016/07/cheating-husband.jpg

CITAT
bombas
Mi cemo navijati za Partizan u beton ligi za svoje srceTATiC

Ja ne moram da izmisljam tvoje jadne komentare..

ispravi citat, malo i, znam da si u žurbi hehe

ovaj bombas bio neprimetan do skoro samo postojao na četu, kad odjednom dođe ovde i jedina stvar koju radi je kenjenje po drugima. Par puta je ubo i bilo je interesantno čak i duhovito posle počelo opasno da smara i deluje usiljeno samo ga zamislim kako usplahiren sedi za kompom pun folder spremeljenih slika i pošalica za svakog autora sortirano i vreba tren da uleti u neku temu i pokenja se po nekom i onda se srećan zavali u stolicu i misli da je postao prihvaćen na sajtu šaljivog karaktera Vukajlija.com