Jebi ga znaš kako to uglavnom ide, ko ima taj hoće još više.
Јес' тако је. Ево ја сам увијек имао довољно, оскудација и то нула бодова, ал' што сам волио красти цд-ове по тржним центрима хајооооој.... Па то је зло једно. И дан данас имам ту робу, неђе у шпајзу стоји. Могу шоп отворити.
Нашао на фејсбуку неког самопрозваног трола и тру металца који мисли да је неки "изабрани" јер је прочитао две књиге о сектама и њиховим симболима, у говору употребљава комплетну интернет фразеологију и воли да држи бласфемичне говоре, иако појма нема о било каквој основи.
Није ово неки велики трансфер, али мени је било глупо кад сам видео. Макар да је приближније преведено. Приближнији превод је по мени: "Ма шта кажеш?" или "Ма немој рећи?!"
Lullaby
deder se ti o tome raspitaj, to me baš mnogo sad zanima. ajde oćeš? :)
Renato Henc
dzoni auditore
E da znaš da hoću, sad ću baš da vidim na fejsu, imam dosta drugara iz njegove bliže okoline...
Lullaby
TO!! i da postaviš rezultate ispitivanja ovdje da sklopimo čitavu sliku o njegovom integritetu! e!
Blake Griffin
Ja sam mislio da ako imaš nekih novaca... Lik je težak bilde. A jeste primetili kako u onom već famoznom klipu daje akcenat na PRAVNI OSNOV? Slepac.
dzoni auditore
Nema niko pojma, izgleda da nije, sad kad sam malo bolje poslušao ovi iz klipa više zvuče kao Vojvođani, a mi smo ovamo Moravci...
Lullaby
mnjeeeh. sruši mi snješka. :(
Renato Henc
Jebiga pokušo sam. AL u nekim momentima stvarno liči.
Facafacaa
Јес' тако је. Ево ја сам увијек имао довољно, оскудација и то нула бодова, ал' што сам волио красти цд-ове по тржним центрима хајооооој.... Па то је зло једно. И дан данас имам ту робу, неђе у шпајзу стоји. Могу шоп отворити.
Др Јанковић
Ау ау ау ау
Lullaby
stefane sine, huligane?!
дебели пацов
Објаснио зиљавост стављања сопствене слике на главатар:
http://vukajlija.com/recnik/autori/72062
Давид
дај бре људи овај клип није за трансфер, тај дечко није био у кругу од километра од убиства татона а добио је 10 година затвора, немојте тако...
фатал ерор
Exit? Sensation? Brighton Beach?
Од данас само на вашар у Лелић ...
Роки Билбао™
Nekada sam mislio da je Hitler bio poremećeni fanatik, a što više upoznajem naš narod dolazim do saznanja da čovek uopšte nije bio lud.
фатал ерор
Лет ми ентертејн ју ... базен под шатром .. новина и за мене који пратим шатранска догађања путем Јутубета .. а опус је велики ... и бламантан ..
Mala Vidra
YeahBatch
Nije daleko od istine.
Marvellous
hladan.krompir
Нашао на фејсбуку неког самопрозваног трола и тру металца који мисли да је неки "изабрани" јер је прочитао две књиге о сектама и њиховим симболима, у говору употребљава комплетну интернет фразеологију и воли да држи бласфемичне говоре, иако појма нема о било каквој основи.
Није ово неки велики трансфер, али мени је било глупо кад сам видео. Макар да је приближније преведено. Приближнији превод је по мени: "Ма шта кажеш?" или "Ма немој рећи?!"