Transfer blama

Thumb_rango-poster

Billy Sharp

A u najavi za Vimbldon samo Novak, ostali se ni ne spominju.

Thumb_campos

Peaks89

"Novak Đoković, najhrabrije srce svetskog tenisa." ... u pozadini muzika kao uvodna špica nekog lošeg filma sa Stivenom Sigalom ili Švarcenegerom.. Tuga, ogadiće mi totalno tenis koji sam gotivio nisu počele takve paljevine hipsterske da prate i da se lože, jer je moderno.

Thumb_123asd

Mr.RaleQ

Ovaj ckode samo nastavlja da transferise... 'bem ti lebarnik!

Thumb_jaime-lannister-jaime-lannister-33803609-500-619

Роки Билбао™

Prvi put da stavljam nekog člana vukajlije na ovu temu. Zaslužio je mučenik.
http://vukajlija.com/recnik/autori/232495

Thumb_poster2

hladan.krompir

Ovaj ckode samo nastavlja da transferise... 'bem ti lebarnik!

Ако добро разумем, то Корнелије лајкује себе. Зар није он био међу мирнијим и нормалним ауторима?

Thumb_campos

Peaks89

начи од феизбука до тњитера голгертер типа расни дошо е и до саита врсте вукаилиа!!!!!!!

ПАНТЕЛИЅАЦИА Е ПОЧЕЛА!!!!!!

koja majstorčina :)

Thumb_bye-good

TheVlajko

Ovaj snimak je nastao nakon što je naš Dragi Vođa izabran za vladara Srbistana.
Ono što je najviše tragično u ovome je to što ovaj neobrazovani paćenik krenuo nešto da sere DRŽAVA MORA NEŠTO DURADI pred Dragim Prelepim Vođom.
E sada naš Maneken je krenuo da izvodi svoje manipulacije koje radi godinama. Međutim, dok bi neki prevarant pričao nešto kao JA ĆU TO DSREDIM, on se pravio lud i pravio šmekerske poglede i pokazivao svoje masivne mišiće na ruci.
Na kraju je ova marva bila potpuno potčinjena, Tadić je nastavio da šarmira likove na televiziji i ništa nije promenjeno osim što je ovaj napaćeni debil popio otkaz.
Međutim ovo je označilo početak Tadićeve manipulacije nad stokom koja ne zna šta da radi, i koja je trajala osam jebenih godina.

Роки Билбао™

THE VLAJKO OPLJAČKAŠE OVAJ NAROD!!!! POKRADOŠE FABRIKU!!!

Thumb_mesja

Meśa

Zar je ne ispljuvase bas zbog tog zadnjeg koncerta kojeg je odrzala tu te tu oce spomenik da joj podignu?

Thumb_steve_o

Duče

Ма дал је могуће?!

Thumb_medium_hordak-and-imp-1024x768-wallpaper-toonswallpapers.com-

Манијак

Zar je ne ispljuvase bas zbog tog zadnjeg koncerta kojeg je odrzala tu te tu oce spomenik da joj podignu?

Viš Mešjo, licimurski demoni sve to bre...

Thumb_bogart

YeahBatch

Kako bih ja to tukao...

Роки Билбао™

Ne znam u čemu je fora sa davanjem imena ulicama i dizanjem spomenika svakojakim mladenovićima...

Thumb_bogart

YeahBatch

Pa kacu sve neki evropejci majku im jebem. De ima u Beogradu ulica Draze Mihajlovica?

Thumb_bye-good

TheVlajko

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/329185/Tragicno-nastradali-kadet-Filip-Milojevic-je-bio-mezimac-Gornje-Trnave
Ja više ne razumem kakva je ovo patetika koju forsiraju u blicu. Mislim gde ima da je profesionalni vojnik uzeo živu granatu sa terena. Kapiram da je to bio neki klinac koji je zalutao pa video prvi put u životu granatu ali ovo...
Jebote, ili je ovaj lik glup ko kurac ili je vojna akademija luna park u kojem oni uče kako da poziraju u novim uniformama na vojnim paradama.