Prijava

Jebi ga Skocimis mozda i jeste ali ja sam poceo da ga pijem od prije 12 ili vise godina i apsolutno sam navikao na njega, moguce da je to razlog ali ipak mislim da je vrlo dobro pivo

Mefisto BL
Jebi ga Skocimis mozda i jeste ali ja sam poceo da ga pijem od prije 12 ili vise godina i apsolutno sam navikao na njega, moguce da je to razlog ali ipak mislim da je vrlo dobro pivo

Prije 12 i više godina možda i jeste bio dobar, a ja sam ga pio sve do momenta kad ga kupiše one Švabe. E od tada Nektar se srozao. I nisam ja jedini. Tako smatra i masa ljudi, počevši od mojih pajtaša, poznanika preko slučajnih prolaznika. Naravno, osim ako nisu lokalpatriote ili su iz Banjaluke, Mrkonjića, Prijedora i Šipova.

MB Švarc, jer je bilo veoma slično ruskom kvasu.

Ја пио Хајникен и после њега ништа! То је то... Чак и Туборг ми је имао говњив укус после, нешто као Јелен после Туборга! Ето тако...

Što svi Banjalučani hvale taj Nektar k'o da je neznamnijašta? Aman, ljudi, NEKTAR SMRDI I BLJUTAV JE I POMIRITE SE SA TOM ČINJENICOM.

Mozda je stvar navike sto kaze Mefisto, ali da je bas bljutavo pa ne bih se mucio godinama zbog nekog ponosa sto sam banjalucanin pa kao to je to, i nema dalje. Ma da mi ga brat rodjeni prozivodi, pljuvao bih ga da ne valja. :) Toceni Nektar je zakon, i niko me ne moze ubjediti u suprotno. Flasirano je ok pivo, necu reci sjajno, al' isto ga pijem s uzitkom. Cinjenica je da je ranije bilo bolje, nije da znam iz licnog iskustva, relativno sam mlad, al' vjerujem ljudima na rijec. U konzervi je govno, kao i uostalom sva piva. Tu je vec stvar ambalaze. Iz metala nikad ne valja.

Ne znam ja šta vi onda pijete, ovaj Nektar kod nas ne valja kurcu, ne bih ga bezveze pljuvao....

Iz metala nikad ne valja.

Šta fali Jelenu iz limenke?

Domina, jel' valja taj master išta? to je kod nas najjeftinije pivo, pa uvijek mislim da je go kurac...
Taj NEKTAR je jedno veliko sranje, osim toče u pivari!
Inače gotivim veliki JELEN ili mali LAV, poslije velike količine ove pive me ne boli glave.
Od stranih Tuborg mi je najjači, najveće sranje koje sam pio je španski San Miguel.
Ništa posebno mi nisu ni Bavarij, Hajneken, Badvajzer, a ovdašnji Amstel mi je gori od Nektara.

Pio sam Nektar od kako znam za sebe, od one prve čaše, pa do prve pijanske. Pokvario se prije nekoliko godina skroz. Sada pijem Jelen. Probao sam još 10-15 piva i ostao sam pri rogonji. Ja ne znam za bolje i to mi je trenutno najbolje pivo na svijetu.

Jebiga Skocimise, dodji i uvjeri se :)
Gamby, nektar, tuborg i sva ostala koja sam pio iz limenke bila su mi sranje. Pogotovo ono govno sto ostane pri dnu. Ne bih dao ni keru da ga olize. Sad, ne sjecam se da sam pio jelen iz limenke, mada ne znam sto bi on bio tako poseban. Prokleti metal nikad mi nije lezao. Ne bih da grijesim dusu, prvom prilikom kad pokvasim/osvjezim pamcenje, javljam ti utiske :)

Ja pijem Jelen iz limenke često. Prvo, ogadile mi krmače u srednjoj, drugo, ne moram da se jebem sa staklenim flašama koje treba da vratim, jer samo pivo od pola litra je pivo, i treće, volim da je zgnječim kad je popijem.

У једној пивници у Земуну пробао сам белгијско пиво Дувел и можда није најбоље пиво које сам пробао, али на мени је некако било веома фасцинантно. Такође пробао сам и бело пиво Хоегарден.
http://www.revolvermag.com/images/blog/Duvel.jpg
Нисам неки љубитељ пива у зеленој флаши, па бих рекао да су ми најбоља пива која сам пробао Пауланер, Амстел(али не овај што га пуне у Новом Саду) и Гинис тамно. Од наших највише волим Никшићко и Лав.
Најбољи овако уопште су вероватно Бадвајзер(али чешки), Хајникен и Амстел.
Више волим точено од стакленог, али никада не бирам превише када је у питању пиво. Иначе не волим пиво у пластичној амбалажи, али ако нема ништа друго и то је добро.
Како ми се свиђа амбалажа са оваквим чепом, жао ми је што нема овако нешто код нас.
http://realbeerco.com/images/upload/beer_images/large/Duvel%20750ml.jpg

У једној пивници у Земуну пробао сам белгијско пиво Дувел

Da nije "Crveni rak"...? :)

Јесте. :)
Можда јесте мала, али има фин амбијент. Раније је било и јефтино, али сад су мало поскупели. :)

Faco, meni su sva (naša) piva osim Jelena odvratna u limenci. :)
Okej su mi je bilo neko grčko, ali pojma nemam kako se beše zove.
Znam samo da je bilo jeftino do jaja :))

Ali Lav mi je baš sranje u limenci, na primer. U flaši može da prodje, ali limenka je sačuvaj bože. Nikšićko je sranje u limenci, ali ono bi bilo sranje i u krigli od suvog zlata. :)

skoro sam poceo da pijem Staropramen...a najbolje? verovatno Guinness