Prijava

Nikšićko se iskvarilio, nema istii ukus ko pre. Tamno mi bolje paše.
Kod mene se Laško najviše pije. Ovo bugarsko pivo jebe! http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2010/246/c/c/zagorka_beer_by_bmwgtr2-d2xxhqd.png
http://www.iucbrands.com/555-zagorka/

Jelen i Lav su za totalne neznalice, kada bi postojala ikakva kontrola proizvodnje, to pice ne bi smelo imati natpis "pivo" . Pre par godina se od drugara cale baktao po pivarama, ima prijatelja koji radi u Jelen pivari i u pivari Zajecarsko drugog, u tom trenutku se jelen pivo pravilo na principu puni bazeni, dodaju se neke smese, odstoji 2 dana i to je pivo.
Zajecarsko se tada pravilo po tradicionalnoj recepturi za proizvodnju piva, prirodni sastojci sa vrenjem 2 meseca. Kada su nekim slucajem doziveli ekspanziju ovih godina, i oni su presli na rastvor metodu kao i ove jake pivare.
Odaje ih i nova reklamna kampanja: "Nikad se ne menja."

Ko kaze da kvalitet piva zavisi iskljucivo od vode pojma nema. Zavisi od nacina proizvodnje na prvom mestu. Dzabe ti vlasinska rosa u pivu ako ga pravis za 2 dana hemijskim reakcijama bez zita.

Kod nas su sva ova komercijalna piva podjednako katastrofa.

Nije pivo, ali dobro je znati da je Rubin kompletan asortiman sranjcuga. Ni deseti deo grodzdja ne udje u fabriku koji je potreban za kolicinu vina koja izadje iz fabrike.

na strandu u lokalu,union 75 dindzi,lasko 105.propala sezona na strandu,rasprodaje se sve.oba piva su odlicna.ima i union pils,onla flaja 0,66.to je 110.

Ja mislim da treći put pišem na ovoj temi, verovatno isti post.
Istina je da je "doživljaj" piva subjektivan, pa tako jednom jelen može da bude sranjište najgrđe, kao i lav, al' nekad baš ume da legne, neka je 'ladno samo.
U kafanama pijem nikšićko tamno točeno ako ima, ako nema onda i svetlo valja. U limenkama kući uglavnom "naš" staropramen, mada mi je iz limenke svako dobro.
Zaječarsko je odlično još uvek, u onoj staroj ambalaži, a valjevsko moram da nađem ako ga ima igde u kragujevcu.

Za grčki mitos se slažem, pre pet godina mi je bio sranje najgore, ni za kurac. A prošle godine mi je bio odličan, više sam ga uzimao od hajnekena i amstela. Možda su ga i popravili, a možda se moj kriterijum usled raznih jelena i lavova srozao.
Od českih piva, kozel i krušovice, kao i staropramen i zlatopramen, su dobra piva, jeftina (u narketu su bila tipa 50-60 centi), ali bez premca je plzensko, odnosno pilsner urquel, duplo skuplje, ali je odlično, još točeno u njihovim barovima, juuuu.
Od piva iz regiona, laško i pomenuto nikšićko su dobra, nektar i ožujsko moram da probam, a peja bira je ubedljivo najbolje koje sam probao do sad, 50 centi po limenci, a trostruko bolje od naših. Ili mi je samo tako leglo onih desetak limenki koje su mi doneli.

ШТА ОЋЕШ ДА КАЖЕШ ДА ПЕЋКО ПИВО НИЈЕ НАШЕ ЈЕЛ ТИ ТО ПРИЗНАЈЕШ КОСОВО ИЗДАЈО ЈЕЛИ?!

Da je naše ne bi ga zvali peja, jbg.
Ukrali šiptari recept i prave vrhunsko pivo, nema šta.

ТО САМ И ОЧЕКИВО ОД ТЕБЕ НАКОН ШТО СИ ПРОДО НАЛОГ ПРОДО СИ И КОСОВО И СВЕТУ ПЕЋКУ ПАТРИЈАРШИЈУ

а де има да се купи пећко?

Meni su ok, imaju razna tamna, svetla, crvena piva, probao sam neki tamni Porter.

Da Porter je Kabinetovo pivo. Opasna pivara.
Tamno Nikšićko je nekada bilo odlično, sada je sve gore i gore. Generalno, jedino što ga održava u životu je što je bolje od Jelena i Lava.

Od poslednjeg nog komebtara sam pio i Grimbergen točeni i nije mi legao kao neka druga piva, mada jeste bio dobar.
Sa druge strane, Hobgoblin mi se svideo prilično.

Meni don'o čo'ek kad je išao u peć, zato i kažem 50 centi limenka, ne znam ima li igde van kosova, možda tamo bujanovac, preševo, vranje, taj šiptarski deo.

|^^^^^^^^^ | |
| <Nektar pivo> ...||"|\,___
|_..._...___===|=||_|__|., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)"""""""(@)

hogar,mozes da popijes 46 nektar piva u 3 sata i 14 minuta?

Jelen sam relativno skoro pio, nije bilo lose, Lav odavno izbegavam, tamno pogotovu. Zajecarca strogo iz zidarske flase, iz limenke i one fensi flase mi je sranje. Pils sam skoro pio, mozak je hteo da mi iskoci, samo sto sipes izvetri... Bip je ok iz flase, iz limenke, kako se zalomi nekad ok nekad bljutav. Lasko sam skoro pio iz limenke bilo je slatko (!?) i nije mi se dopalo. Sad sam se nameracio na Valjevsko cuo sam od suraka da je odlicno. Niksicko tamno toceno moze uvek.
Od stranih sam probao Paulaner, i ima ukus kao ona voda sto se kuva ku'ruz u njoj pa odstoji jedno 2 dana. Erdinger je lep, al oce boli glava od njega. Amstel jok, Heineken moze, Budweiser takodje, Tuborg mi je sranje, u poslednje vreme i Becks.

E i ja sam sinoć pio Laško i bilo je sladunjavo. Ne znam u čemu je fora.

Stork... izbo mi rak iz jetre kad sam ga prvi put popio...