Prijava

Moje ste knjige došli da drkate, moje ime da blatite a svršavali ste dok ste me čitali. Plagijatori ubuđali lolo

Диви гавајо Алхемичар ахахахахахахахахаха

Ma to sve sektaske knjige.

DA NIJE MENE VI NE BISTE IMALI VAŠE LIČNE LEGENDE I OVCU

NE BUDITE PANDAN LO LO

Mari, Vi mate samo jednu defku:

Ta je od pre neki dan, a ove od pre desetak minuta nema.?

Аман бре, обрисали су ти. Батали.

STVARNO SAM PRSO SA MOZGOM KADA ME NI NA MOJOJ TEMI NIKO NE KONSTATUJE, okej menjam nik u Tolstojevskog pa da vas razbucam kao swajna masan džak

a da neko stavi lock?

Da! Lock!

Ja sam najbolji pisac!

JA SAM! TI SI SAMO KNJIGA!

Ja mogu da budem šta oću a ti samo pisac lololololo

JA MOGU DA BUDEM POKEMON!

Znao sam.
POBEDA! MOJA JE!

свиџа ми се шта вели ова малолетна

Meni se sviđa Koeljova "120 dana Sodome". Knjiga sa dubokom biblijskom porukom. Pogotovo kad ih oni razvratnici sve likvidiraju iz sladostrašća i odu kućama.

Ja volim knjige od 5 kila, ma tu se ima svega za čitati, razumiješ ti mene? To ti ja hoću reći.

Dakle Koeljo, isprdim ti se po faci (ne autoru na Vuki, već onom pravom Koelju, brazilskom dukatliji), na jeftin načim pišeš, na jeftin način budiš emocije i kada god vidim da te neko hvali, naježim se. Tvoje knjige su limunada u odnosu na prave pisce, ti si ponosni vlasnik kiča, neizrecivo si dosadan a čak i onaj Alhemičar deluje kao slaba kopija Malog Princa.

I da, konačno mi je jasno zašto te ozbiljna književnost nikada nije čitala. Papku!

Oću mojih 3 dana života nazad!!!

Meni jedna stvar nije jasna. Ako se ljudima ne svidi jedna stvar jednog pisca i pri tom u istoj knjizi ne vide ni naznake nekog kvaliteta, zašto jebeno čitaju drugu, treću i četvrtu knjigu tog pisca. Video sam ovde na temi da ima takvih. Jebemmumater, nije mi jasno.

Što se Koelja tiče, smatram da presipa iz šupljeg u prazno. Neka laka, vanabi filozofija, laka literatura i slično u jednom. Jebiga, ne mogu da shvatim da neko to čita, pa makar i na plaži. Ako hoću "laku", šund literaturu, uzmem neki triler ili strip, nešto gde nema proseravanja, nešto što nema laksativ efekat. Prodavanje životne filozofije u romanu za domaćice iz Krnjače svakako nije moj izbor.

Isto, treba istaći da su poređenja Koelja sa Dostojevskim i Heseom uvreda za bilo koga ko je čitao nešto sem uputstva za upotrebu toalet papira na 7 različitih jezika.