Prijava

Ovo smeće.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/33736_157948634229912_4843480_n.jpg

Kupih prvih 5 brojeva po cijeni od 5 eura, znači euro komad, a inače jedan broj košta 3 eura, pa mi se učinje ka dobra investicija i kakve takve novine, al kurac ka kurac, vazda li ga ja popušim, ovo je magazin koji se bavi - Beogradom! Jebote! Uzdižu Beograd ka da je to jedini velegrad u svijetu.

Dosadno, odvratno, hipsterski i do bola glupi tekstovi, a i ono malo napisanog što valja to nije glupo al nije ni zanmljivo, a učinje mi se po naslovnoj stranici koja je bila šarena da možda nešto i valjaju. Valjaju, ali govna.

Kad mi jebo pas mater da kupujem novine koje se zovu "Vodič za život". Nisam znao šta kupujem, jednostavno nisam znao... Ne brzinu ga kupih, samo sam preletio pogledom. Al dobro, bar sad imam izgovor zašto da mrzim usrani autonomni Smradograd!

ОНЕ КОЈЕ СУ ВЕЛИКЕ И ДОБРЕ ЗА БРИСАЊЕ ДУПЕТА.
Значи или Блиц (има много страна) или Ало (има велике стране).

Press jebe. Ušušan format, fine rubrike, pregledno, milina. Dobre sportske strane, zadovoljan sam. Imaju i one dodatne listove vikendom, Medenica ojebe u svemu.

Blic ili Pres. Od časopisa Svet kompjutera.

ovo što kaže skočimiš... press jebe, mogu i novosti, a blic RS je žešće sranje... i sportski žurnal, a ne volim sport... i čitam redovno mozzart sport...

Ништа. Моји кући купују Курир, то отворим ретко кад.

Nijedne. Nema tu ništa osim ukrštenih reči.

Informer

EDIT: zimi čitam Politiku - ima najviše materijala za potpalu vatre

Sportski žurnal.

Samo Večernje novosti.

Konačno neke novine po mom ukusu! Ovako nešto čekam cio svoj čitalački život! Ura!

http://www.glpnews.com/Common/TPpngs/CROAT/SpletkeCover.png

na prvi pogled se vidi da je ovo suvi kvalitet

Prestao sam da kupujem novine najviše iz razloga što u njima više od polovine stvari nalazim nezanimljivim i stvarima koje ne spadaju u domen mojeg interesovanja, tako da ću ako ikad kupim tablet skidat novine u pdf formatu.
Na internet čitam jedino najviše vijesti.me, a i njih rijetko, jedino ako se desi nešto u grad ili Crnu Goru pa onda jer su dnevne novine.

СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ААААААААААААААААААААА

informer, kurir i alo

bilo koje da su dobra podloga