Alo, bre, kakav je ovo brezobrazluk, bre?!!!11
Kad ja nisam tu napiše se dvajespet strana, kao veteran ove grupe i teme kapiram da imam pravo da budem obavešten kad se nešto napiše ovde!!!!!11!!2
Ево ме, али овде ће бити спепчинчуге највеће оне. . .
имате рибу тинејджери и колико сте заједно ако имате а ако немате сте имали некад? Односи се и на даме само у питању је јел сте имали момка.
Ау како геј питање ал ајде да активирамо.
Duče
Наравно, и ти покушај да набавиш слику Конана.
Blake Griffin
Ja sam vid'o kod mene u diskontu Juveove salvete. Koštaju sto trijes i nešto kinti. Ne zajebavam se. I da, od skoro zvanično nisam tinejđer. :(
Duče
На вукајлији су сви тинејџери без обзира на старост!
Шерлок
Сви смо ми тинејџери у души.
Dzankee
Jeste...
Шерлок
Niste...
Rosoneri
Ово слушајте багро
poxovanI_chvaraK
Alo, bre, kakav je ovo brezobrazluk, bre?!!!11
Kad ja nisam tu napiše se dvajespet strana, kao veteran ove grupe i teme kapiram da imam pravo da budem obavešten kad se nešto napiše ovde!!!!!11!!2
Реме
Наравно! Ја постајем почасни члан. Апелујем да се едитује први пост. Пошто уђох у тридесету а један од ветерана сам што ти кажеш. :)
дел Верокио
Да се и ја упишем у ову тему али аутори би требало да ме познају. Тј да познају мој бановани налог.
Давид
не знам за тинејџере вукајлије ал готивим тин порн њхохокњок грок хњок
Dzankee
aktivirajteee see mnogo ste neaktivni
дел Верокио
Ево ме, али овде ће бити спепчинчуге највеће оне. . .
имате рибу тинејджери и колико сте заједно ако имате а ако немате сте имали некад? Односи се и на даме само у питању је јел сте имали момка.
Ау како геј питање ал ајде да активирамо.
Dzankee
Ne, ja sam bogalj pff hahaah
Шерлок
EEEEEEEEEEEJ DOLETI MALA VEŠTICEEE TU NA MOJE CRNE CVIKEREEEE
Хујо Смрад
Reme, editovan prvi pos'. Kad me ne bude mrzelo, napraviću listu avtora koji su doprineli temi pa ću je turiti tamo.
vesnam
Do kad se računa da smo tinejdžeri?
Boskе
Ja sam fizički tinejdžer...
Реме
Kul Hujo, Vesnam, dok god imaš "tin" u broju godina. Znači sa 20 prestaješ da budeš tinejđer.
ninka_92
Imaš ti Vesna još vremena, polako. :)