Prijava

Vucicupederu nazalost sam procitao tcoj post i vidim da si se nalupao ali nigde ne vidim da si odgovorio coveku na pitanje

Veliki talenat sam bio

-1

E moj gusti video bi ti svoga boga samo kad bi se nekim slucajem nasli negde na basketu i da mi je naravno koleno ok

jedan na jedan u 500e

E da ja nisam sjeban, da imam drugu butinu, pisao bi o meni ovde umesto o Rebiću. Može u 500, duka mi je sponzor

педеру јел имаш ти неке доказе пита те човек

ал да не качиш принтскринове са журнала

dao čovek primer, lepo napiso
JEDAN ČOVEK TEO A NISU MU DALI
kud ćeš jači dokaz

pa nemojte tako dokazao je sve

E jel znate da mi je vucicpeder pusxio gowno? Evo pitajte direktora ako mi je verujete

istina
davio se al je izgovaro efempe, efempe
a ja sa beležnicom pored
lupam crtice, lupam crtice...

Ahahahaha jebote vi i dalje obraćate pažnju na ovog pedera mongoloida. Idi te bre u kurac.
A sad ozbiljno.
Pošto se završila ta polufinalna serija i čitav haos koji sam imao u redakciji, da napišem i ja nešto o tim utakmicama.
Zvezda je pobedila prosto zato što je kvalitetniji tim, naglašavam TIM. Pojedinačno Partizan nema loše igrače pošto niko normalan ne može da kaže da Mačvan, Pavlović, Milutinov, Murić, Milosavljević, Tepić ne znaju da igraju, baš naprotiv. Poenta je samo u tome da je Zvezda timski bila kvalitetnija i da je ludi Pavlović i pored tolikog iskusta i dalje u glavi na nivou napaljenog tinejdžera i zbog toga je bio kanal celu seriju. Sa druge strane imate Dženkinsa kojeg je Pavlović neuspešno pokušao da odvali laktom u glavu, dok mu je Murić uvalio rame na kraju utakmice, ali čovek nije odregaovo na isti način nego im je zatrpao koš.
Ono što je takođe falilo Partizanu je veći broj raspoloženih igrača, što je čini mi se imao samo u drugoj utakmici kada je i napravio brejk. Kod Zvezde je u tom smislu Đenka bio standardan zajedno sa Kalinom, tu je bio Mitar, kao i Vilijams u prvoj i naročito četvrtoj utakmici.
U prve tri utakmice je pobeđivao tim sa boljom skok igrom, međutim u četvrtoj Partizan je ponovo imao mnogo bolji skok (13 više), ali je Zvezda to iznivelisala sa skoro 50 posto šuta za tri (trojke su bile problem za oba tima u prve tri utakmice). Moram da priznam da me je Radonjić iznenadio pošto je posle poraza u drugoj utakmici uspeo dobro da psihički pripremi ekipu s obzirom na pritisak (to nije uspeo prošle sezone za polufinale ABA lige protiv Cibone, bio sam u Areni i to se videlo iz aviona). Ovde su dobili dve pred navijačima Partizana, a to jeste izuzetno teško. Doduše iznenadilo me je što navijanje u trećoj i četvrtoj utakmici nije bilo ni izbliza dobro kao što sam očekivao.
Pročitao sam i ovu i Partizanov temu od momenta prve utakmice u seriji i vidim da se mnogo polemialo o suđenju.
Pošto sam bio u Pioniru na utakmicama, mogu samo da kažem da je grešaka bilo, ali na štetu obe strane. Mnogi spominju suđenje u trećoj utakmici (Dule je to potencirao na konferenciji kao prelomni momenat serije), međutim ne vidim razlog da se Partizan žali jer Pavlović nije smeo da završi treću utakmicu posle svih onih pokušaja udaranja, da ne spominjem da je i Murić mogao da popuši kaznu za udaraje Đenke na kraju tog meča. Nenormalni Jaka jeste imao nameru da udari Milutinova, tačnije da napravi grublji faul, ali sigurno nije imao nameru da mu sjebe oko. Kada je faulirao Mačvana popušio je namernu ličnu grešku tako da ne vidim što se oko toga polemiše jer je dobio što je zaslužio. Takođe situacija sa Pavlovićem i Lazićem u drugoj utakmici ne može da bude obostrana lična greška ni po jednom pravilu, ali izgleda da sudije nisu bš imale muda da to dosude na samom kraju meča.
Suludo mi je i kukanje na Zvezdinu, kako kažu rukometnu odbranu. Koliko mene sećanje služi (a nagledao sam se Partizanovih utakmica) Vujošević je uvek insistirao na veoma jakoj odbrani za svih ovih 15 godina koliko je u Partizanu, na granici faula i to nikad nije bio problem, ali je sad postao kada je Zvezda to igrala.
Sve u svemu zaslužen prolaz Zvezde i kao što sam rekao Gazimudu pre početka serije predviđao sam 3:1 za Zvezdu i bio u pravu. Što se tiče finala, Zvezde jeste favorit, ali ne verujem da će pasti čišćenje bez obzira koliko bih ja to voleo.

Smanjite olovo u papiru pozz
Naime imam problem sa žurnalom jer često puta volim da pojedem stranicu gde ćelavi prepotenko ili Dulo kenjaju nešto pa stoga bih vas molio još jednom smanjite olovo, u papapiru, #zbogreprezentacije

Ahahahaha jebote vi i dalje obraćate pažnju na ovog pedera mongoloida

Pošto se završila ta polufinalna serija i čitav haos koji sam imao u redakciji

Kako placa Informer?

hahahha asimuga šuknoooooo
#šuk #šuk #pudlice

Nego, daj brzo u redakciju da objasnis krezavoj Srbiji kako je slucajnost da su pomerili derbi u isto vreme kad i miting zutaca i kako huligani nisu organizovani da isti prekidaju i izazivaju nerede (mislim na miting zutaca).

ахахаха дал си реалан

Стварно јеботе, досадан си. Данас наш тим из Железника игра финале АБА лиге, не читају нам се твоје глупе теорије завере. Сморио си све, зар ниси провалио да си досадан и својим колегама из Загреба ?

#вучићувођо #хвалатиштопостојиш #човићулегендо

Kako placa Informer?

Ponoviću. Mongoloid. Ne radim u Informeru, nemam stomak za takve novine.

Jebo sebe, kad pre stize do redakcije

Nisam još ni otišao na posao, ali bićeš obavešten kad krenem da bi mogao još jednom da probaš neku od tvojih propalih fora. Možda ti ovoga puta upali, ako se stvarno napregneš. Samo pazi da se tom prilikom ne usereš od silnog naprezanja.

Ej, ali koji lep osećaj, jebali smo paću, poslali ih u evrokup jebeni opet, a večeras igramo za titulu ABA lige..a posle toga Evroligu.

VUČIĆUPEDERU NAM GLABAO KURATZ SVIMA OZNOJANI
LOOL PEEEEEEEEEEDERU
PEDER
GEJ GEJ