Prijava

Ne moze, nije igrao za Voriorse...

Одакле инфо псић ?
Ја бих волео Рединга из Албе ако већ бирамо :д

Reding moze ako hoce casove ljubavi. Real ga trazi cini mi se

ovo bi trebalo da bude onaj "sto je sa njim vec dogovoreno", info je iz izbora bliskih klubu lolo

Али како Андерсона да доведемо брт кад није било поплава ове године ? За њега би вала добродошао и неки земљотрес приде лоло

Ista spika kao sa mwilom, dobija potpunu slobodu u igri. A i mozda dobijemo obestecenje za cirbesaru kojeg hoce alba

Što ložiš ljude pseto88

Gusti zasto nisi u Pioniru da bodris crveno bele?

Nije bilo karata. Ostao sam među 10000 ispred :(((

Proverena info brate

hej jugosloveni

Ja se u medijima pežorativno nazivam crnogorskim sručnjakom, a prvo sam Jugosloven, dok se za Radonjića nije reklo da je Crnogorac", zaključio je Vujošević.

bolesno pa to ti je

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:551240-Vujosevic-U-medijima-se-pezorativno-nazivam-crnogorskim-strucnjakom-a-prvo-sam-Jugosloven

јес да је небитна утакмица ал шта раде ови који курац

O ne, izgubili smo.

Čisto da ne ugine dukljanin.

Boli nas kurac. Taman da se ponadaju glodari.

Kao pred plejof aba lige. Da se ponadaju pa da bidne zanimljivije

Da se razumemo, odavno je jasno ja cilj za ovu sezonu ispunjen. Aba liga, top 16, kup i izborili smo opet kroz nasu ABA ligu, mada se to nije dovodilo u pitanje. Apsolutni smo favoriti u finalu, bez obzira na ovaj poraz, ali prosto, ova liga sem prestiza nista ne donosi. Titula prvaka Srbije, kojom mozes dupe da obrises. Svakako da zelim da je uzmemo, jer smo tokom sezone pokazali da smo najbolji tim, ali u slucaju neuspeha, ne treba od toga praviti ne znam ni ja sta. Sa druge strane, grobarima je jedino to ostalo, pukli su na sve strane, i sezonu mogu da spasu jedino osvajanjem ovog trofeja, i busanjem kako su godinama unazad prvaci. To sto im to nece doneti ni kes, ni bilo sta drugo osim nekog samopouzdanja koje ce biti rasprseno kada ih prvi sledeci Gagic, Bertans, Djoko Salic bude na kraju sezone tuzio, nema veze, ali ja mogu da zivim sa tim. Zato ovaj poraz nije bitan, a ni cela liga, jer apsolutno nikakvu korist od nje nemamo. Mada, realno, treba im oduzeti i to jedno jedino sto im je preostalo, cisto da vidimo sta ce biti sledece sezone... he he, sledece sezone, kapirate? :)

Tekmu nisam gledao, ali koliko sam skapirao, Kalinic je zasro nesto? Kako sad ide u plej ofu? Na koliko utakmica i kako idu domacinstva?

Tekmu nisam gledao, ali koliko sam skapirao, Kalinic je zasro nesto? Kako sad ide u plej ofu? Na koliko utakmica i kako idu domacinstva?

Bvdlga Partizan je bio bolji, nema šta, mada su imali nestvarno dobar šut za tri u prvom poluvremenu i već tada nabili razliku, a ovi naši posle kao jurili. Kalinić je popušio dve vezane tahničke, pošto mu je sudija dosudio faul i posle toga je Partizan imao šest bacanja i loptu sa strane. Tada su i poveli sa 20 razlike, ali je Zvezda spustila do kraja. Sudije su bespotrebno jele govna sa nekim kompenzacijama, ali generalno je Partizan zasluženo pobedio.
Što se tiče plej ofa, Zvezda prvu igru sutra od šest sati, a Partizan u nedelju od osam. Druge utakmice su na programu 8. i 9. juna i obe se igraju od 18 časova ako se ne varam. Polufinale se igra na dve dobijene.

Karaćemo glodare.

Nikada tiši nisu bili u junu.
Pičke glodarske!