Prijava

Čovke najbolje od svih zna kroz šta prolazimo.

http://i.imgur.com/bsCWPHR.jpg

jebote, da l je moguće ovo? izguglao sam, ovo je džordanova soba na koledžu koju je delio sa bazom pitersonom. stvarno mi nije jasno odakle zvezdin grb tu

Jeste moguće, a kako, pročitao sam na nekom komentaru nešto, da je igrao protiv Zvezde valjda, i da su razmenjivali zastavice, on svoju sačuvao i okačio na zid. Tako nešto je bilo.

Ta slika je objavljena u domaćoj štampi pre nekoliko godina. Ne sećam se tačno ali mislim da je pisalo da je Džordanov koledž igrao na nekom turniru u Grčkoj i da je tu Majklu neko dao ovu zastavicu.

Ово је било актуелно пре 2-3 године можда, испоставило се да је као клинац играо неку пријатељску са Звездом, да ли је био у питању колеџ или нека млађа селекција америчке репрезентације, не сећам се тачно. Углавном, тимови разменили заставице, њему се свидела и ставио је на зид да блеји.

ЏОРДАН НАВИЈА ЗА ЗВЕЗДУ!

Bešiktaš hoće Blažiča. Do jaja bi bilo kad bi otišao i oslobodio mesto još jednom crncu, jer trenutno nisam zadovoljan brojem crnaca u ekipi.

do jaja ovo za džordana

a jaku bešiktaš neće da plati, nego planiraju da ga dovedu ako zvezda raskine ugovor s njim što se izgleda planira

ако треба да се отме од косовске дјеце да платимо турцима да га воде

Ko će Đumića i Marinkovića izbaciti iz stroja sad? :(

Нема потребе, сад смо права евролигашка екипа, газићемо боранију ове сезоне 40 разлике.

Mitke, moraš birati riječi kada govoriš o kk Institucija. Treba li da te podsjećam da je Zvezda uvijek od države dobijala više novaca, osim možda godinu ili dvije, pa su ipak te preskupe timove Zvezde dobijali po 41 razlike! Ko je kriv Zvezdi što nije ništa naučila prateći časove ljubavi?! Ko? Ko je kriv što je Zvezda dijelila plate, a Institucija stipendije?! Ko? Šta je sad drugačije? Ništa, osim što su se studenti prolopovili, pa hoće plate. Ali, to je do Vučića, uništitelja pravih vrijednosti. Samo, u jednom se prevario. Nikada ljubav neće kupiti. Ljubav koja će Instituciju nositi do velikih pobjeda.

vucicupederu je

FMP jebeni temu da ima...