Prijava

Solidan Francuski buldog

Srećan je kad duvka.

па шта си мислио брт

не знам брт, надао сам се као.

мада ми није јасан тај систем никако, 11 директних, 16 места, и рецимо да три места добију аба лига, немачка и русија. рецимо. то је 14 учесника, и један из квалификација, и један из еврокупа. океј, рецимо да уникс уђе кроз квалификације, он може опет догодине да их игра и тако обезбеди останак у ЕЛ. а валенсија нпр. уђе кроз еврокуп, и пошто игра ЕЛ, не може опет да победи у еврокупу јер јебига игра 'вамо, и шта, аутоматски пуше курац за следећу сезону? а пошто се игра 30 утакмица не могу да пређу у еврокуп после пола сезоне и тамо наставе. нешто ми се ту баш не свиђа.
некако имам утисак да нити је затворен систем такмичења, нити је отворен, нешто половично, и не чини ми се да је уређен како ваља.

уосталом, шта нас боли курац кад ћемо играти еврокуп само.

Kad god ima znak pitanja u naslovu to je govno tekst da im poveća čitanost

Ovo što kaže Tilmo, ne sumnjam u legendu Ćokija.

Jebite vi mene ako coki vec ne zna koji ce sistem biti i ko dobija mesto i da ce zvezda igrati

Ja sam sumnjao da ćemo imati 1 mesto, dok nisu Čović i Đorđo rekli da ćemo vrv imati.

Sad mi puca kurac da čitam vesti b92 "ABA OSTAJE BEZ EL?" i u tekstu napišu da postoji mogućnost da Aba poduva za mesto u EL.

Zato ga i volimo toliko XD

Na kraju će da se ispostavi da je Đole Bartomeu u stvari Čovićev pion. lool

Koliko Ćoki ima para ne bi me čudilo hahaha

A zamislite jedan dan sad pojave se zajedno i kažu: "zvezda pristala na EL uslove, postaje 12. klub koji je siguran llalala", PA TAČNO BIH GA NA RAMENU ISTETOVIRAO. LEGENDA!

вучићупедеру цима вилицом ко гаврило из породичног блага сад

Lol

Nego, treba osvojiti ABA ligu, Buducnost i Cedevita su ozbiljni protivnici ove sezone. Ali ako Markus izdivlja kao prosle, mogu samo da prihvate da nam popuse kuvac.

A zamislite jedan dan sad pojave se zajedno i kažu: "zvezda pristala na EL uslove, postaje 12. klub koji je siguran llalala"

EL pristala na Zvezdine uslove.

Па шта је проблем са Б92 насловом? Звезда добија А лиценцу, тако да ће АБА лигу пустити низ воду. Звезда је у ЕЛ, Аба иде у УЛЕБ и то је то. Ћоки легенда.