Prijava

Pljuvaću ga i ako nam obezbedi f8 i nakon toga spakuje 17/22 šuta za tri poena u tri meča sa kahom laboral i odvede nas na f4 jer je polukošarkaš koji nema ništa sem fizikalija. I dabogda se onda ceo tim rasprodao i ostane samo simon za dogodine kao prva napadačka opcija, jeb'o vas on. Mrtvak.

Tí si onda veliki debil i napuši se kurca masnoga jbg

Смех свакоме по заслузи, али и у том сегменту је Симон користан. Као на пример пре неку текму - заборавих против кога - противнички играч како је пролазио једног вашег играча бива фаулиран и док је био још у покрету после звиждука, Симон, коме се он приближавао, му подмести ногу. Легенда! Како да га не зготивиш после тога? џД

Au gde odoste sa pričom. Ne razumem zašto je pljuvanje reći "Sajmon ne ume da spusti loptu na zemlju i ne ume da krene na ulaz" kad su to činjenice? Čovek je koristan ali je nepotpun košarkaš.

Sad dal je ćopava kosovarčina ili izdanak Hunjadi porodice nije bitno, odrađuje posao..

To sa podmetanjem noge je doktorirao Raško the Nos Katić

izvinite što vam prekidam raspravu dobri prijatelji, ali upravo sam nešto bezveze gledao i setim se onog čuvenog igudalinog krosovera kad je prosuo lika po podu. znate ko je to bio? brat kvinsi miler hahah! nisam imao pojma da je to bio on

Па могао си да окачиш клип, Бени.

Scouser

Au gde odoste sa pričom. Ne razumem zašto je pljuvanje reći "Sajmon ne ume da spusti loptu na zemlju i ne ume da krene na ulaz" kad su to činjenice?

Па није то пљување, али смара кад после меча где човек одигра коректно главна тема буде његов шут у последње 4 утакмице. И генерално већ неко време после сваке утакмице се само о Симону прича, не капирам толику аверзију и чему истицање сваке грешке.

P.S. Dangubić ima 50% šuta za tri u EL, toliko o statistici.

Дангубић је шутнуо читавих 6 тројки, а Симоновић 72. Статистика може доста тога да покаже, али кад је објективно сагледаваш, а не овако. Наравно, не треба ни слепо гледати у њу, јер је нпр. Милер шутнуо исто 72 тројке као и Симоновић, а погодио две мање, што не значи да бих навијао да лопта иде Симону у руке кад се ломи меч, уместо Милеру.

Ако ако човек на нормалном узорку, тј. већем броју шутева има бољи проценат од Милера, Гудурића, Јовића... Не може се рећи да не обавља солидно свој посао играча задатка. Е сад, то што си ти решио да га пљујеш шта год да уради, и што те не мрзи да пиздиш овде сваки пут јер је нпр. лик продао две лопте, то је друга ствар јбг

preko telefona sam, ne znam kako

edit: ok, ima da se kopira link
https://youtu.be/b0VfvI2-frI

ал је залего

Osvetice mu se brat kvinsi kada budemo igrali revijalnu tekmu sa nasom filijalom gsw

ко дозвољава симону да шутира 72 тројке? тренер који ништа мање није ретардиран

стварно серете са тим па шта ако је сјебо ствар то је симон, кад и сами знате да је го курац и играч за клс зашто се не запитате што је још увек у клубу где му није место

ја мислим да се он јебе са радоњом

Vidim i Veličković pruža reprezentativne partije.

E jel u 5 jebemo ove?

U 5 da. Sace dionisijo da baca hvalospeve dangi grobaru lol.

Simon izgleda čitao forum

VOJVODA88

E jel u 5 jebemo ove?

VOJVODA88
U 5 da.

hahah.

Dobićemo ovo 20+, guraju sve u reket zbog deficita na centarskoj poziciji, i mnogo promaje ostaje van, a ovi naši raspoloženi za šut.

Kad je krenuo i popušio ono po čeonoj liniji ismejah se, međutim frljoke za sad 2/2, nema šta, dobro.

Sace dionisijo da baca hvalospeve dangi grobaru lol.

Haha, ne moram, sami ćete videti kad se probudi zver.

Za godinu dve, u NBA granica na Karija 30.5, na Dangubića 40.5. MARK MAJ GASOL!