Prijava

Ове двије седмице смо на трећем мјесту кеке

Глат. Панату добијамо овамо, јебига Сале шташ. Ефес исто кољемо са три поена разлике, Уникаху тамо јер се Радоња баш разуме у Шпанце, Цедевиту тамо јер јебига, класа смо за њих. И ову Дарушафаку трсимо 120 разлике јер нам се може.

I zato, ako je Joe Šimunić zbog svoje gluposti na Maksimiru suspendiran za Svjetsko prvenstvo, Crvena zvezda bi zbog onoga što pjevaju njezini navijači trebala biti izbačena iz Eurolige, a i ATP bi mogao kazniti - barem novčano - Novaka Đokovića, koji je u jednom trenutku također primijećen kako pjeva “stražama generala Draže”...

Ovi imaju ozbiljnih psihičkih problema. Haha jbt da jebeni ATP kazni Đokovića jer je navodno pevao četničke pesme protiv neke cedevite, koji kurac

Dovoljno je već suludo što kreten u tekstu piše kako je Marš na Drinu četnička pesma. Ali dobro, to je nivo inteligencije onih Bošnjaka koji su digli frku kada je Jeremić na onoj svečanosti u UN pozvao onaj hor koji je izveo takođe Marš na Drinu, a ovi odmah udarili na spominjanje 90-ih i rata u Bosni. Glupi ko kurac i jedni i drugi.

Ti pišeš za informer brate, uzvrati im nešto u sutrašnjem broju

Hahahah meni su ti Hrvati smešni kao bioskop. Šta kurac pare, neće on to ni da oseti, nek ga nateraju da pojede punu činiju glutena kao kaznu.

Poskupelo pivo u Novom Sadu.

Sta će sad piti devojčice?

Slepom je ovo upuceno, al nije online sad.

Na cene pažnju obraća samo sirotinja, pozz XDDD

Slepi - tužan je. Subota veče, a ja umesto u opakom klabingu prehlađen ležim kotkuće. :'(((
Kod tebe sve ok? Sve na mestu? Pozdravi familiju

http://i.imgur.com/pYQBGel.jpg
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Inače, Danguba prvi asistent večeras. poyy

Davno sam pričao, dangubić nam je najpouzdaniji igrač pri šutu za tri kad mu se izgradi pozicija, ili kad jednostavno ostane sam. Prebija, a smejali ste se kako šutira, samo je pitanje vremena kad će da dobija akcije za njega i gomilu lopti i da sipa.

Dobro, smetnuo sam guduru s uma, kad sam pisao za dangubića gudurić je bio daleko od prvog zvezdinog tima. Al' i dalje mislim isto.

Inače večeras su ih baš potcenili u prvom poluvremenu i igrali s 12% snage, u trećoj četvrtini se uozbiljili i dobili bar 6-7 (uzastopnih mislim) koš uz faul situacija, posle bi i smešno malo, a sutjeska je od 2. do bar polovine 8. minuta bila bez koša.

Simon 4-7, ostatak ekipe 4-14. Pozzz