Prijava

pa jbg, prvi centar se traži, ako ne može šejn laval da se dovede onda koji kurac i da igramo evroligu. jbt, vidiš da svi dovode ozbiljna pojačanja, unikaha i ne igra evroligu, dovela kajla foga, mbakvea, džefa bruksa...

od bekova šta bih voleo ovako of the top:
- kalin lukas, pargo, al mi se čini da je potisao opet za neke kineze, volter hodž, dvajt hardi...

Tejic je na pozajmici u Megi. Dvogodisnjoj. Ako i tamo ne bude nista uradio, onda jbg.

Nadam se da ce se isprse za nekog centra. Sto kazes, svi se pojacavaju, laboral doveo barnjanija. A negde videh da ce hapoel dovesti stodemajera. Al ae on je kao suvlasnik njihov.

Cini mi se da ce se cekati opet cut u nba da bi se doveo neki Miler. A i on kad se oporavi od povrede, mogao bi da se vrati.

Otisao micic, al ostao rebron gospodin

Negde je neko spomenuo Kampaca iz Reala

Ne daj bože da ovo čudo dođe, to je takav neuspeli pokušaj igrača da je to strašno.

Meni kampaco do jaja jer podseca na mene xD

Tesko je dovesti pleja, jer jovic posle prosle sezone mora biti prvi plej, a opet imamo i djenku tu. Tako da, ne verujem da ce tu dati neke velike pare. Ali opet, igrao je radonja sa dva pleja u isto vreme prosle sezone, pa ko zna.

Siguran sam da necemo omasiti opet kao sa sofoom i er rajanom.

nemam pojma, ja ne znam ni koje pozicije planiraju da popune. centar mora još jedan, a ako se pisalo o bjelici, znači da se traži i pf. možda bi najbolja opcija bila da se dovede neki igrač koji pokriva obe pozicije, tipa džamel meklejn, pa da se da malo više prostora simaniću. meni se ne sviđa ni što na krilu imamo simona i dangu, koji pritom uglavnom čuva bekove. plus su mitar, danga i jović skloni povredama... kapiram da su se opekli prošle godine sa sofom, mekelom i tompspnom, ali valjda će da izbalansiraju tim. ovo trenutno stvarno ne obećava

Meni je Bjelica bio ok rešenje za poziciju 4, pod uslovom da se dovede za centra neki crnja razbijač.

Pa jos je rano. Sezona je tek u oktobru. Planiraju se plej, cetvorka i petica. Jovic i nije toliko sklon povredama kao sto se prica. Imao je taj neki problem sa ledjima koji je prosao i nije hronican. Nadam se da ce na 4 i 5 doci neki skuplji. Da se pozdravimo sa stimcem. I da simanic polako pocne da igra, greota da sedi na klupi.

Sto se trojke tice, nek simon bude kao i prosle sezone, a danga je propo. Bice cesto tu sa dva beka i dva pleja postava.

Cini mi se da je coki u fazonu, imamo 30 meceva sigurnih, sta da se cimamo sad kad u top8 nema teoretske sanse da udjemo koga god doveli jer su ostali mnogo jaki. I da se cuva kes za sledecu sezonu kad bude f4 ovde, pa da se proba nesto tu. sto je takodje nerealno, al ajd. Ako se isforsraju gudura, simanic i jos neki, mozda i bude nesto. Al ko ce ga znati.

Nek dovedu oni sad dva ekstra igraca i polako

Gusti, ta priča ne pije vodu, da će Ćoki da štedi pare pa sledece godine da napadnemo F4 u Bg-u.

Ako se oslonimo na Simanića, Guduru, Štimca i Simona, nećemo ni igrati EL sledeće godine. Cedevita i Budućnost opet ulažu veliku lovu.

Stimac odlazi. Taj gudura, a pogotovo simana su veliki talenti. Simon je kosovar.
Mogu da se pojacavaju i buducnost i cedevita, nece biti bolji od nas.

Buducnost dovela vilijamsa, ali pitanje je koliko ce on pokazati i da li ce duvati ili ne.

Cedevita dovela malog stoktona, koji je evrokup igrac. Nista specijalno. Jedino sto su doveli Hopsona koji je dobar igrac. Mislim da treba da nas boli kurac za njih. Ako cemo se plasimo prilepica i brace sehovic, onda do kurca.

A to za cokija je samo razmisljanje, ko zna sta ce biti za mesec dva

Otiš'o je Prilepić :)

...sarmu probo nije.

Pa jos je rano

rano je za tugu, za sreću kasno je

šalim se, čekamo neke zvijeri pa da arlaučemo

Ne razumem ja to čuvanje para za narednu sezonu, valjda ćemo više da dobijemo ako dovedemo neke pristojne igrače i odigramo dobro Evroligu nego ako preskočimo jednu sezonu. Moraš da potrošiš da bi zaradio. A i ne volim to, kao svi se pojačali, mi nemamo šanse, ajde da onda pauziramo. Otkud znate kakvi će svi oni da budu kako sezona bude odmicala. Ne treba da nas se tiče niko drugi, nikakve Kahe, Unikahe ili Darušamadafahe.

A posle prošle sezone, sad se ne sekiram uopšte, i da sutra krene sezona. Kakav smo raspad bili na početku, drali nas i u Evrolizi i na Jadranu, pa smo se polako skrpili i na kraju imali odličnu sezonu.

Beni, probudilo nas more.
Ček imam jedan tvoj print imam u 3 godine ja mislim. kad smo basket igrali s Paćom 5 na 3 ja mislim

Polomiću Bohore od laaaalaaaa :*

haha, pa lepo sam im i rekao