Prijava

A odbranu nije popravio ni za dlaku. Ej, moćni simon sačuvao dilejnija ludog, da, da

A koliko ga je išlo? A sere Simona a kako ga sere
Ajd idi navijaj za Barsu u fudbalu. To je taj tip navijača. Ja nemam reči

Hahaha pa jebote da li si realan?

Shvati Boh jednu stvar, išlo ga je kad je išlo i druge, on nije vrhunski igrač koji će sam da vuče ekipu, nikad to nije bio, a svakako neće to postati u svojih 30 godina. U ostalom evo ti primer večerašnje utakmice, kao i one protiv Barselone. Silovao je šut koliko god je mogao, iako je bilo jasno da ga ne ide, ali ne vredi mora on da proba.

Ima želju da igra odbranu, ali ne ume, kako god neki pričali, nije igranje odbrane samo stvar volje igrača. To što on pokaže nekad agresivnost mlataranjem može da prođe kod igrača koji se smore jednostavno kad ih neko tako čuva, ili kod onih neiskusnijih možda, mada i agravanis je neiskusan pa...

Napad je mnogo popravio ove sezone, naučio da spusti loptu u dribling i tapne više od dva puta i krene na ulaz, neću toliko sad da ga pljujem, prošle sezone je bilo mnogo više razloga za tim, sad ni ne krivim njega uopšte za ovaj raspad od igre protiv barse i budućnosti (i u prvom poluvremenu protiv oly-a, mada ni drugo nije bilo spektakularno u napadu). Jednostavno, poklopilo se da su svi otišli u kurac gotovo istovremeno, što nikako ne valja, mada je nama cele sezone u kanalu u svakom trenutku bilo bar pola tima.

Pa nije baš cele sezone pola tima u kanalu, ne bismo imali onih 7 pobeda zaredom u Evroligi i uopšte sve one pobede. Jesu sad otišli u aut skoro svi, a i kad većina igra loše, teško je videti koliko Lazić i Kuzmić igraju dobru odbranu u svakom trenutku. U napadu je sve krenulo loše sa povredom Jovića, od koga previše igrača zavisi (možda Dženkins i Gudurić ne zavise ni malo, i Volters koji je retko na terenu kad i on, svi ostali dosta lošije igraju bez njega). Izvlačili smo se neko vreme, i protiv Bamberga i Armanija smo imali baš loša druga poluvremena, i tu je svašta moglo da bude, ali nekako smo pobedili. Sad je i umor dosta stigao, i druge ekipe iz Evrolige su imale ozbiljne padove forme, ali ovo nas je zadesilo u baš pogrešno vreme.

Pa pazi, ne kažem da su timski bili u kanalu tad, nego da nikada nismo imali više od 3-4 raspoložena igrača istovremeno u kontinuitetu, makar to bilo i 7, 10, 14 dana. Bili to jović i kuzmić (oni idu u paketu, jasno), dženkins, simonović ili gudurić... O formi ostalih ne vredi pričati jer ili nikad nisu ni bili u nekoj formi, ili su samo igrači zadatka (naravno da time ne umanjujem doprinos jednog branka, npr., da se ne razumemo pogrešno).

Mitrović, tompson, bjelica, volters, rakićević, dobrić, eto pola tima koji nikad nije bio u formi, niti je imao neki bitniji uticaj na igru u bilo kom vremenskom periodu (ne bih rekao utakmici pojedinačno jer su imali pojedine dobre utakmice). Zato i kažem to gore, cele sezone nemamo kompletan tim na svom vrhuncu (dobro, retko ko od EL ekipa uopšte može da ima to), samo je sad osetno jer u dve-tri utakmice nemamo ni tu trojicu koji će povući ostatak ekipe da pruži zadovoljavajući nivo igre. I sam simonović, i dangubić npr. zavisi od tog jovića, jer kad pnr radi odlično, mora se ostavljati promaja spolja, a lako je prangijati kad je prazno sve oko tebe.

Širim nešto mnogo a ne znam ni šta sam rek'o.

морам да признам да ми је драго што је симон опет показао свој раскошни ћопавлук

сезона је за звезду свакако готова, сад нек до краја настави овако да бих ја уживао

Ovako drugari, sa večere sam sad sa ne baš povoljnim informacijama po vas... Legenda vam je prodala prolaz u top 8 Darušafaki za milion ipo evra, tražio je od igrača da opuste malo... Simonović i Jović predvode grupu igrača koja mu je okrenula leđa i očekuje se eskalacija sukoba vrlo brzo. Velika nesloga vlada u timu i ekipa je podeljena.

Ovo vam je sto posto tačna informacija, sad krenite da me nazivate debilom, po volji vam. Uglavnom uverićete se već u petak, to jest ako Darušafaka gubi u četvrtak Uniks dobija utakmicu.

Napomena: ovo nije baljezganje, izvor je veoma, veoma pouzdan.

-"Nebojša, selam, Hidajet na telefonu..."
-"A đe si Hido delijo kako je junačino?"
-"Evo, dobro je... Je li, hoćeš li nam ustupiti mesto u top8 da odigramo sa cska tri utakmice?"
-"Što?"
-"Pa vi ste prošle godine jbg".
-"A da jesmo".
-"Je l' dosta milion i po evra i neko manje sponzorstvo doguša dogodine? Nama znači jbg, isplatićemo tih milion i po u tri utakmice glat jer imamo po sto hiljada duša u publici po jednoj tekmi, lagano brt".
-"Pa dobro 'ajde, ja taman mislio od dece sa kosova da uzmem opet, eto vam mesto, srediću ja da Joviću neko uleti kolenom u kičmu opet ako se bude bunio".
-"Važi Čovke legendo, čujemo se, može i neki prelaz 2-1 i 7+ da padne ;) "

Pa titula evrolige ne vredi milion i po jebemti, čuj milion i po. Pa onda je čovke stvarno legenda ako je uzeo milion i po, to su izvanredne vesti!

Da, jer darusafaki bas znaci.

какве глупости

неће проћи у топ 8 не зато што су продали него зато што играју ко бабе

Haha bombas nisi svestan kako ce igraci u poslednjem trenutku da odjebu direktivu

Bratsko srpsko-crnogorsko finale ABA lige

Vracam se sa dorucka (hasao sam palacinke u Pinokiju sa nekim opasnim glavama), evo da podelim insight info sa vama, u Partizanu je nastao haos, Dzilo je saznao da je Hecer, osim sto je crnac, i musliman, tako da je Novica odbio da trenira a Dzilo ne jede od sinoc

Simon je divlji igrač bez tehnike i košarkaškog znanja, koji ume da šutne i ubode, pogotovo kada je naložen. Ali taj nedostatak tehnike jednostavno utiče na mirnoću šuta kada se lomi tekma, sezona, bitan trenutak u kom se očekuje da pogodiš. Tu dolazi do izražaja to što nema školski, kvalitetan šut, jbg.

Mislim, juče je šest puta sam bio i šest puta je promašio ne obruč, nego jebenu konstrukciju koša, mislim, koji kurac. Ja sam očajan šuter, ali čak ni ja nemam toliko tragične promašaje, fazon nikada.

hasao sam palacinke u Pinokiju sa nekim opasnim glavama

jebote koliko je meni ovo urnebesno. hahahah

Zbog tenisa mrtvog se majstorica ne igra u pioniru. Vest me iznervirala više nego poraz sinoć koji me je onako baš puno iznervirao. Jedva čekam da govno kosovarsko crnogorsko ispadne iz prvih iljadu i da onda tenis zauvek umre međ Srbima.