Prijava

A zašto se sve vreme pričalo kako bi nama plej of u Evroligi smetao u osvajanju ABA lige kad smo sve utakmice odigrali dosta pre nego što počinje top 8? Izgleda da je Radonjić namerno tamo osvojio 9. mesto jer ga niko nije obavestio o rasporedu.

crvena zvezda je pobedila svoga protivnika jupi
bravo crvena zvezdo

To on da ne bi ljudi prevelika očekivanja stavili pred F4 u Beogradu sljedeće god haha

јесмо ми освојили куп ове године? не сећам се озбиљно

Daj nek neko posalje covicu pm da prekine da se pojavljuje u javnosti a jos manje da daje izjave, povraca mi se

Ja samo da se vratim na pricu oko simona dozivotnog kapitena: uopste ne tvrdim da je neki prvoklasni igrac. Solidan je jbg i to je to, iznad proseka u ovoj ekipi sigurno. Glavni igraci ove ekipe su jovic, djenka, branko i kuzmic. Pored njih imas simona, guduru i bjelicu koji mogu da pomognu dosta al mogu i da useru i imas diskutabilne dangubica i voltersa. Debilcinu tompsona i mitrovica koji plese na granici izmedju diskutabilnog i debilcine. Klince dobrica, rakicevica i simanica koji su u kategoriji klinci nema tu sta.

Volters uopšte nije diskutabilan, već jednostavno nije plejmejker, a doveden je da igra na toj poziciji kao zamena za Jovića. Tompson takođe nije uopšte diskutabilan, već je diskutabilan Radonja koji čoveka nije ni puštao da igra iz ko zna kojih razloga. Ako se ne varam jedina baš loša Tompsonova partija bila je protiv Darušafake u Istanbulu, a pre toga čovek na dve ili tri uakmice nije ni jednu sekundu proveo na parketu.

Tompson je u odbrani bio govno, protivnici su se nagrabili ofanzivnih skokova dok je on bio u igri. To je osnovni razlog male minutaže. Rezime : promašaj pojačanje.
Sve ovo se ne vidi dok tim igra dobro, ali, da smo ispušili ABA ligu, bilo bi strašne pljuvačine po njemu, Voltersu, Mitroviću i ćopavcu.

a pre toga čovek na dve ili tri uakmice nije ni jednu sekundu proveo na parketu.

Pa nije proveo jer je utakmicu pre toga odigrao katastrofa

NEK TI DODIK DOVEDE BOLJEG!!!

Sve sto je od njega vidjeno je neki sut sa poludistance(koji je promasivao u zadnjim tekmama). Begic u drugoj mu uhvati dva skoka u napadu za minut i da mu 6 poena aj bre sine idi u dansku probaj tamo

Volters je diskutabilan jer nije ono sto mi ocekujemo od njega ali odbranu je popravio fino, brz je, flouter dobar a i namestio je ruku na trojci posle sramotnog procenta suta za tri kad je dosao. Mislim da kad bi ostao SLEDECE SEZONE da bi bio sasvim solidan. Tompsonu daleka lepa kuca

Najveći problem Voltersa i jeste bilo vreme kada je došao, što znači da je morao u hodu da se uigrava sa timom, a pri tom je prilično dugo delovao izgubljeno iako je očigledno da čovek zna da igra, nije tantuz.

Pa upravo to sam i rekao. Deluje kao da ume ali nije to pokazao u potpunosti tako da je diskutabilan. Kod tompsona nema nista diskutabilno jer se ispod oba kosa bukvalno ne vidi. Sve ono sto on ume je daleko od kosa i u odbrani i u napadu. Osim bacanja koja isto ne moze da pogodi jer masi po dva brate, za jedno i da mu oprostis kao visok igrac(mada kuzmara sije bacanja, bobi isto vrhunski izvodio, cirbes isto...) ali konstantno da masi dva aj mars jbg. Vodis 25 razlike udje topson i smanje na 10 sta reci vise.

Tompson-najgori skakac od svih crnih visokih igraca u evropi.

Pa kad smo doveli crnca da nam igra centra, a crnac niži od Dangube, Mitrovića, Boriše, Rakićevića, Bjelice i Kuzmare, a visok kao Simon.

Jel znas ti ko je hajns npr?

Naravno, al' on zna da igra košarku brt.

Tompson juče bacanja (čini mi se) 5/6 uz odličan šut iz igre, namučio je i begića i bilana pod košem, iznudio gomilu faulova, u odbrani više nego dobar na piku (u odnosu na ono što je igrao kad je došao u zvezdu), pravovremena iskakanja, čiste odbrane uglavnom pri postavljanju, sad taj skok jeste diskutabilan, ali svakako nije gori od bjelice u tom segmentu.

Ja mislim da on ima potencijala da igra na većem nivou, samo mu treba vremena da se uhoda, dve pune godine igra na kašičicu. I plus mu je što može da bude u toj niskoj bržoj petorci, a sigurno je bolji izbor umesto mitrovića na 5 u takvim situacijama.