Prijava

Te žemske su standardan repertoar kad je Mega domaćin, mora da se vidi koliki je Miško seljak.

Nisam bre zadovoljan igrom, cele sezone imamo taj neki grč u napadu, za odbranu svaka čast. Fali jedan kreativni plej, da bude sušta suprotnost od Nelsona. Dobijamo utakmice, rezultati su tu, to stoji. Ali sve na individualni kvalitet, tako mi se čini. Imamo mnogo kvalitetnih igrača u rotaciji pa se drži neki ritam konstantno, i onda počnemo da ih lomimo u 3-4 četvrtini. Ista priča da l igrali protiv Uniksa da l protiv Zadra. To mi se ne sviđa, ali ajde, da ne kukam mnogo dok su rezultati tu. Valjda ludi Radonja zna šta radi.

Dobro je da se nos povredio, sad uvo ima veću minutažu i uigrava se za pišanje po groblju.

Није добро што мора толико да игра, али шта је, ту је. Липовиј је и даље у некаквом грчу, али добро, нек се труди у одбрани и доста од њега.

Je l ima negde na TV-u?

Има на РТС 2.

Одбануј ми оригинала, мислио сам да је аутоматски бан кад заређаш 20 постова: http://vukajlija.com/forum/teme/61379-vukajlija-mim-meme?strana=2#post_2770021

Koji si konj lololo
Saću

Ништа ново, Бобаново Уво мутирало и доминира, напад нам је једноличан, Раднички и даље мисли да је ово такмичење у шутирању тројки, и тако..

И
http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2010/01/selo-gori-2.jpg
ТАКО

Јеботе, не разумем Београђане да их толико јебено мрзи да се прошетају до Пионира и одвоје два сата за утакмицу. Црнокоса има бољу посећеност од нас.

Ovaj Lipovij ne sme na koš da krene.

Отишли кући због празника Шоми.

Nema navijanja na Veliku subotu zato nema mnogo ljudi. Al mogli su doći makar da gledaju samo.

Još traje evakuacija iz Arene, sad će oni.

До јаја је кад можеш читаву клупу да држиш на терену и то што навијачи и даље подржавају Липовија, пошто се види да је лику стало, али му баш не иде.

Ја немам да дам за карте између 1000 и 2000 месечно. Могао бих да не одем на неко пиво, па уштедим за утакмицу, али нећу да убијам и ово мало друштвеног живота да бих ишао да гледам оно што могу и на телевизору. Генерално мислим да нема народ пара, једва сам наватао друштво за Мегу, три ортака нису хтела, јер им је много било 400 динара. Не бих ни ја иначе ишао, али баш сам имао жељу да видим каква је Хала спортова.

Ово сам видео још јуче, заборавио да окачим:
http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/article/podrzi-zivot-pomozi-pavlu

Контам да већина може да приушти бар једну поруку.

Празан СМС на 4464 (100 динара)

Зар ти се онда више не исплати да узмеш сезонску или да пронађеш нове другаре међу синовима СНС фукционера?

Митровић може да постане опасан играч. Чини ми се да се вратио још јачи после повреде.

И Тадија се знатно поправио и изгледа је тек сад ушао у праву форму.

Ово је добро:
https://www.youtube.com/watch?v=17VDu-anZQM