Prijava

Ukupno za sve tekme ili za našu večeras? Meni sa MCZ javio lik da je u utorak za vreme utakmice bilo prodato 7 i po hiljada, ako sam ga dobro razumeo.
'Oće ići ko odavde?

Mogli su u Pioniru lepo, bilo bi puno. Ovako ce biti 15 soma ako budemo mi i podanici debelog igrali u finalu.

Ako dobijemo derbi, ima da se napale svi redom i da dođu u Arenu na finale. Ide li ko odavde večeras? Ja malopre odlučih da ipak krenem.

Ja cekam da mi drug javi da li mi je nabavio kartu.

Укупно за Ф4 9 сома. Мени ортак што ради на улазу рекао да гарант неће бити гужва, инфо поуздан ко Бартез.

A bojkotuje se zbog svojevremenog dovođenja Elmedina Kikanović, sve drugo je laž.

Јесте, али тај Кикановић је заслужио максимално поштовање јер никад није правио проблема око пара, кад клбу није динара имао, а и долазио је на Звездине утакмице у Еврокупу против Будивељника и Уникса.

Доћи ће да навијају кад им неко да паре, говна су то она најгора.

Fendere, da li sam ja rekao da je opravdan povod za bojkot? Samo sam naveo pravi razlog za bojkot, ma šta ko sad probao da nam poturi kao istinu.
Nije trebalo Elmedin da zasluži ništa (a zaslužio je poštovanje i dobrim igrama, i ponašanjem). Bojkot kluba za koji tobože navijaju, zbog dovođenja dečka koji je musliman, namerno ne kažem Bošnjak jer smatram da smo istog etničkog porekla, je najblaže rečeno sramota, da ne kažem svinjarija.

Нисам ништа рекао теби, само сам се надовезао на то што си написао и хтео сам кажем да није било у реду што су Делије биле против Кикановића. Кад је дошао, ја нисам имао ништа против.

bvdlga
Ja cekam da mi drug javi da li mi je nabavio kartu.

Mislim da je prodaju na svim Eventim mestima, pa moš uzet' kad 'oćeš.

Pa mogu da kupim, ali hocu da uzmem. :D

Možeš li da uzmeš više komada?
Ja tripujem da je i to razlog što "bojkotuju", hoće džabe karte, i da oni mogu da ih preprodaju, i sl. a Ćoki ne da, čak potencira, da novac od prodaje karata treba da bude 60% budžeta.

Pa iskreno cekam da meni ortak uzme jednu, mada nesto mi tu smrdi, nisam ga podsetio, pricasmo na Marakani pre par dana. Ne verujem da bih mogao vise od 2, jednu za sebe i jos jednu, ako uzmem.

Ma ja pitam za ubuduće, večeras ne idem, a za finale protiv Cevitane sam kupio već. Za fudbal ok, al kako smuljate za košarku to mi nije jasno? Eventualno sa "vođama", ako znaš nekog ko gura glavu u vođinu bulju, pa da ti on kupi.

Pa jbg, nekako ceo zivot idem na utakmice sa ljudima koji se znaju po tribini itd (Ne sad ja sam mudonja, nego se tako poklopilo, svi stariji ortaci su godinama na tribini ), pa nabavim lagano kartu..Platim naravno, ali se nikada ne guram po redovima, bude uvek sa strane odvojeno nesto. Mada sada cekam da mi poklone. :D

jel ima prenos jos negde osim na areni?

Platiš? Pa šta koji klinac, to mogu i sam...a ne znam "mudonje po tribini"... :)
Nikad nisam ostao bez karte, kad sam hteo da idem negde na tekmu, jednom sam uzeo bukvalno poslednje 4 karte za sever, ali nikad bez karte nisam ostao...

Pa ja volim da platim, ali recimo za danas sam rekao, ako mozes da mi uzmes, uzmi, jer mi se ne ide nesto posebno.

jednom sam uzeo bukvalno poslednje 4 karte za sever

Mozda su na blagajni poslednje, ali uvek bude jos u steku. :)

Koji je Šavija ovaj bvdlga xDDDD