Prijava

Moraš da znaš da nisu svi tridesetogodišnjaci ljudi koji skidaju deci dreseve po ulici. Ima onih koji imaju zdrav razum i ponašaju se u skladu sa svojim godinama :)

Bitno je za Srpsku košarku. Al kapiram da se zajebavaš.

А НИЈЕ БИТНО ЗА СРПСКИ ЈЕЗИК ДА НАУЧИШ ДА СЕ ПРИДЕВИ НА -СКИ ПИШУ МАЛИМ СЛОВОМ А

Pa ono, i nije nešto preterano bitno, ako misliš na jaku reprezentaciju. Jaka reprezentacija dolazi od fala bogu jakih igrača koji postoje u nekom momentu ili ne, igrali oni u stranim klubovima ili domaćim.

Najžalije mi što otvaram oko u sitan sat i bijem se sa jebenom vremenskom razlikom da bih gledao pičkurine koje su se usrale od ekipe koje jebemo gde stignemo i kad hoćemo. Pizde usrane.
Da stvar bude gora, ja celu sezonu molim Boga da ono crnogorsko ovcojebačko govno zasere nešto pre fajnal-fora. Da nas naguze u evrokupu ili da nas siluje neki makedonac u ABA, samo da oteraju govno govnjivom motkom u njegovu kvazi-državu Milopotamiju, da sere u ono njegovo more i jebe drugo koleno, pizda li mu materina odvratna ona degenerisana usled viševekovnog incesta. Jebiga ne može da se silazi sa brda svaki put kad udari jutarnja erekcija.
I treba da nas jebu zenge u čmar kada nas trenira ovaj crnogorski isprdak. Mi bolje trenere možemo iz ženskog basketa da izvučemo. Jebo mu pas mater da mu jebo pas mater, znao sam da će jajara da nas zakopa sada.

A što se tiče ovih ustaša osnovanih u Zagrebu, što su im prvi trener i 10 od 11 igrača bili hrvati, a predsednik Tuđman, razumem da se raduju jer je njihov komšija slavio u sred Beograda. Pa je normalno da nas polivaju. Podržavam.

Xaxxaxaax...dobro, ima ovde antologijskih postova.

Znam da bilo lakše za pišanje po grobarima da večeras izgube, al rejalno, bolje da pobede. Mi ćemo do evrolige preko....malih ekrana xaxaxaaxa. Šala mala, pobede i porazi su sastavni deo sporta, dobro, za nas samo porazi lololo. Ako si iskren navijač ovo je razočarenje, ali nikako situacija u kojoj trebaš da pišaš po klubu. Loša selekcija šuta, malokrvnost kod jednih, nedostatak mozga kod drugih, izostanak autoriteta trenera i još niz faktora doprineli su porazu. Ne jebem majku nikome od njih, igrali su koliko su znali.

Gorko, gorko. Jebiga.

Ове што говоре како је кошарка маргиналан спорт бих замолио да се не појављују више на теми, нисте ни заслужили да гледате ишта боље од саплитања сеоског штопера испред расног стрелца Ракића. Скаузеру, и ко је још кењао у сличном тону, и ви ми се напушите курца.

Све је кренуло после Дионисијевог поста где је дечко у афекту рекао неке ствари и између осталог да му пун кофер баскета и Симоновића генерално те да ће од сад пратити само ногомет. Ја, Шоми23цм и не знам још ко смо се надовезали на то, углавном кроз зајебанцију. Нема потребе да будеш пријемник ко ових пар пацијената и да молиш неког да не долази на тему.

Кошарка није маргиналан спорт, поготово не у Србији. Са друге стране нормално је да сваки појединац више воли један или други спорт, па не могу ја да стављам у исти кош фудбал и баскет кад сам фуцу цео живот тренирао и још га увек играм а бацим 2 баскета годишње на Ади. Небитно, глупо је распрсвљати о томе, немој да се примате

јер Драган Мрђа јебе гробаре у суботу све је ок титула је наша јебо баскет курчев спорт!

JANPI SKINI PSETU AVATAR

Jel se pojavio snimak 32 trojke to bi trebalo pogledati

DESTE JANEZI. KO JE BOLJI JAKA BLAZIC ILI NEJC PECNIK? NEJC STARO SRPSKO IME.

kad kazem bolji mislim ko cesce dize 3 prsta i te fore, pa el smo stub srpstva jebem mu misa

Premalo je mesta da napišem sve što bih želeo (a i ko bi to želeo da pročita).
Žao mi je Jake, jedan je od retkih pravih igrača u ovom timu.
Radonji hvala jer se bar nisam nervirao tokom skoro celog 2. poluvremena.
Nije problem što Radonju redovno nadmudruju svi iole iskusniji treneri, ali kada ga nadmudri Rimac koji je koliko juče postao trener onda je verovatno suvišno bilo šta komentarisati. Ono što sam mogao da zaključim da je Radonja od taktike pripremio za ovu utakmicu je da se pokuša flopingom (Tadija-dobio tehničku, Radenović 1-3 puta, i Simonović najmanje jednom na samom kraju utakmice) da se iznude Šarićeve lične u napadu . I to je bio ceo game-plan ("gejm-plen"). Iz njegove izjave zaključujem da je utakmica izgubljena jer je Jaka promašio 2 zicera (polaganja levom rukom), na početku utakmice. I da, verovatno jer je napravio faul nad Blesingejmom 30s pre kraja, ali Radonja je laf, pa neće da napada igrače.
Sada je jasno koliko je bilo bitno dobiti Uniks i ostaviti kakvu takvu rezervnu varijantu za plasman u EL, pa i smanjiti tenziju pred ovu utakmicu. Doduše imamo šanse da se plasiramo kroz kvalifikacije...da, kako da ne :P
Nažalost nisam bez razloga bio nervozan pred jučerašnju utakmicu, i što mi je još tragičnije dovoljno sam star da sam bar na poraze od Cibone i te kako navikao.
Naša sezona je juče završena.

Jebiga dože muta savetovo radonju pred f4-šut,šut i samo šut

Žao mi je Jake, jedan je od retkih pravih igrača u ovom timu

+ Ноле

Дечко има муда за овакве утакмице плус ме је купио за сва времена кад сам видео како је плакао на крају, штета за њега стварно.Не знам шта да кажем за Радоњу, или је стварно дебил па не види неке ствари или су играчи толики дудуци да не могу две крштене акције да спроведу у дело. Чак нам је и та фамозна одбрана била голо говно, ови имају две опције у нападу и ми не можемо целу утакмицу да нађемо начина да их заустсвимо, иди бре..

Tako je Dože... surovo ali 100% tačno.

Mogao je da dobije utakmicu čak i uz šut 32-2 za 3 poena, to je stvarno za poštovanje!
Jedan od onih kojima ne zameram je na primer Lazić koji je odapeo jednu u 4/4, bar je imao muda da je šutne (a ne kao Admiral koji u poslednjem napadu ima otvoren šut za 3, i prosleđuje loptu Simonu u ćošak da šutne preko Šarića). Nejasno je za koj kurac je on (Lazić) morao da počne ovu utakmicu u petorci. Lako je sada pametovati, ali meni bi startovao i Luka Mitrović, a ne Tadija, kao i Dženkins, ili eventualno Simon umesto Lazića.
Ovo je utakmica koju je trebalo lagano da dobijemo sa 10-15 razlike. Mi smo poslednji put vodili u 3,4 minutu sa 5:2!
Ovi prave seriju, a "mag se doseti - koga bih mogao da zamenim?
Naravno Jaku koji je jedini dao poene iz igre!

Sada je jasno koliko je bilo bitno dobiti Uniks i ostaviti kakvu takvu rezervnu varijantu za plasman u EL, pa i smanjiti tenziju pred ovu utakmicu.

Још треба и додати колико је било битно не водити клуб као фабрику и отпуштати важне играче у сред сезоне. Икс пута сам ове сезоне помислио како је Блажич играч који мења историју оваквог клуба као што је ваш, па још толико пута на утакмици јуче. Али изгледа да сте толико уклет клуб да вам треба неколико Блажича а можда и једанаест Блажича кад је Симоновић капитен. Ценим да се Човић сад лепо укопао и спреман је на борбу, али се надам да ће бар неко имати толико храбрости да и њега позове на одговорност. Ако бисте успели да инсталирате неке бивше кошаркаше (али праве кошаркаше :)) на важне позиције, могли бисте да ову причу успешно наставите.

Ono što sam mogao da zaključim da je Radonja od taktike pripremio za ovu utakmicu je da se pokuša flopingom (Tadija-dobio tehničku, Radenović 1-3 puta, i Simonović najmanje jednom na samom kraju utakmice) da se iznude Šarićeve lične u napadu . I to je bio ceo game-plan.

Радоња је апсолутно погубљен био готово целу утакмицу и то је могло да се наслути и у неким мечевима раније. Да се екипа испуцава за три а цела петорка Цибоне има четири фаула (још и са Бобијем у игри), па то чак ни на Радоњу не личи. Иначе, Симон је и мене толико изнервирао оним улазом, па она два фаула која прави у завршници, па се, као, хвата за главу. Не знам да ли се Раден повредио, али ако није, уопште ми није јасно што није пробао са њим на петици кад је Рашко онако силовао. Трагићевић КАТАСТРОФА.

2/32 bi šutirali da su sa svog slobodnjog bacanja gađali. Ne vidim kako je trener tu kriv. Ne može da ima kaže NEMOJ TROJKE, pa to se ne radi ni u pionirima. Ako imaš poziciju, šutiraš, šta kurac. E sad, što su šutirali kao da su Radnički pod drogama, to ima veze sa tim što su se evidentno usrali, što znaju da sve sada pada u vodu, a nisu imali ni trenera (a ni okruženje u klubu) koje bi ih rasteretilo.