Prijava

Neko mi reče da Tejić pije k'o smuk. K'o Štimac onomad, kad je povređen dobio produžen odmor (dok je u Zvezdi igrao), a valjao se po Budvi olešen. Mada, nije da ne bih voleo da dođe štimac, odličnu sezonu je odigrao u Unikahi.

Za Ristića sumnjam da su ga se tako lako odrekli, ali je opet kriv Radonja. Da su mu rekli sigurno igraš desetak minuta u El, možda bi ostao. Ogromni ugovori bi ga svakako čekali, pre ili kasnije, a nije da mu je ćale siroma čo'ek da ne živi lepo i bez ugovora.

Jel se zna odakle dovodimo pleja/centra? Mislim je l' dovodimo iz Razvojne, "slobodnog agenta", iz Evrope, eniting? Mnogo me nervira što baš ko mule ćute, a za Kuka nisam ni bio da dođe.

Gusti sok
Ristić je hteo da ide, a nudili smo mu dobar ugovor.

Ristić je hteo da ostane, Vučićeva struja u klubu je isto bila za to i bili su korektni u pregovorima dok je Ćoki mnogo palamudio i zbog toga je mali odlučio da ode u NCAA.

Штиме одвалио да Добрица Ћосић игра у Хелиосу, а да је Пупин првак на 400 метара.

Ахахахахаха! Не верујем!

Gusti, a da li se planira još neko pojačanje od domaćih igrača, znam da si napisao

Pare se neće štedeti za centra i pleja. Biće stranci jer su naša govna dosta skupa

ali šta bi sa onom pričom da dolaze 2 srpska reprezentativca ?
Ponavljam - nadam se da će Rebić biti rezervni plej, a Đenka isključivo dvojka.
Da li je ovo, da upotrebim tu lepu srpsku reč, roster za sledeću godinu:

plejevi: Crnac, Rebić
bekovi: Dženkins, Blažič, Lazić
niska krila: Kalinić, Gudurić
visoka krila: Mitrović, Tejić
centri: Crnac, Bobi

Nedostaje 12. igrač

13. i 14. igrači: Kaplanović, Čvorović

Opet mi fali jedan bek (Dangubić? hehehe), ili još jedna četvorka (Birčević?), a čini mi se da je i Čvorović trojka, ili grešim ? Tanušna mi nešto ova ekipa, a čini mi se i slabija, od one prošlogodišnje, s početka sezone sa sve Šilbom...I opet ima nedovoljno naših mladih igrača. Stojanović u FMP-u, zašto? Mali nema ništa lošiji šut za 3 na primer (a verovatno ima bolji) od Jake i Dženkinsa koji su bez pardona u nekoliko utakmica u finišu sezone šutirali po 9-1 za 3.
I zašto Aranitovića ne bace u vatru već sada, nije rano?

Biće još 3, a najverovatnije 4 pojačanja. U to ne računam ove klince. Trojka koja će doći neće imati veću platu od Kalinića. Znači maksimum kao on. E sad ko je to, da li je Dangubić ili neko treći ne znam. Iako je Dangubić više bio bek, on će ove godine gde god ode najverovatnije biti čisto krilo.

Pored pozicija 1,3,5 traži se i jedan igrač 4/5. Tipa Jokić. Koliko je on realan, ne znam. A mislim da nije. Za Stojanovića mi je žao što neće odmah dobiti šansu u prvom timu, ali pogledaj njegovu poziciju, gužva je velika. Tako da je bolje da u FMPu ima 20ak minuta po meču pa da sledeće sezone bude tu. Aranitović još nije fizički kao Stojanović, ali očigledno je da naš trener baš nema neku naviku da isprobava i daje šansu mladima, što mi se ne dopada.

Ma dolaze i Dangubic i Jokic lol

Izgleda da vam dolaze Danguba i Zirbes.

Meni taj Zirbes jos od pre 2 dine bio zelja da ga vidim u KKP, strasan igrac.

Daj Bože da je to tačno. Manje više za Zirbesa (Cirbes?), ali za Dangubu bih baš voleo.
Moja želja je bio pre svega Vasa, ali Danguba čak pre nego Jokić.
Da se ja pitam kao što se ne pitam doveo bih domaće igrače za istu platu koju će dati strancima. Šta, da neće jedan strani centar ranga ovog Švabe da dobije manju platu nego na primer Birčević? I što se ne otvoriše za Vasu, umesto što će verovatno dovesti nekog prosečnog američkog pleja, nadam se bar sa iskustvom u evropskoj košarci.

Ma znam igrača, nego sam aludirao na to da se u nemačkom Z čita kao C, osim ako nije neki izuzetak što je moguće, pogotovo kada je prezime u pitanju.
EDIT: A i nema neke "brojke"...

ako vam nije po volji, slobodno ga prosledite nama :D

Stigao vam dangubic

Aj odjebi malo, smorio si. Idi na svoju temu.

PODUVAJ MI KURAC OPAAAAA

Kakav Žirbes, još nismo ni blizu centra. Plej bi trebao do kraja nedelje da dođe, amer je u pitanju. Dobar šuter, ništa drugo ne znam o njemu sem toga.

Sa Dangubićem se pregovara, ali ništa nije gotovo. I čini mi se da su groboši ispušili za Murića. Ali svejedno neće doći kod nas

Što se mene tiče ponavljam - može i Štimčuga na peticu, ili Birčević koji pokriva 4 i 5 (kao i Tejić koji doduše mora fizički da ojača), Dangubića bi morali da potpišu makar ga i preplatili, i taj crnac na pleju...i dosta, ja zadovoljan.
Ostaje problem nestručnosti, čak pre obezmuđenosti trenera.

Štimac tražio 300k, odjebi bre. Ne vredi tih para. Za te pare može dođe čamuga iz razvojne lige i da jebe mame. Problem je što je mala ponuda centara, i uzdam se u naš ne tako dobar skauting. Ima nekoliko opcija, ali ništa blizu realizacije.

Za pleja je već mnogo jasnije. Tri su u opticaju, jedan baš želimo, i očigledno da će on i potpisati za nas ove nedelje.

Dože, imaćemo, čini mi se 8 niskih igrača ove godine, što znači da će Kalina uzimati minute na četvorci kad zatreba, a Mitrović malo na centru ukoliko bude potrebno.

Danguba ne bi trebao biti skup, jer mi nećemo da dajemo velike pare. Partizan mu je kao nudio 150k, al ne znam odakle im :)

Koliko niskih? Hehehehe, najgluplja fora.
To sam već pisao, da Kalina može da igra i četvorku, mada bih ga ja radije gledao na trojci. Luka se baš nagruvao otkad je u Zvezdi, i čini mi se da bi mogao da igra tu lažnu peticu u niskoj petorci.
Da se vratim na tvoje informacije...Kojih 8? 1.Crnac 2.Rebić 3.Đenka 4.Jaka 5.Lazić 6.Kalina 7.Danguba 8. Ko? (Gudurić, Čvorović, ili neko sa strane)
Tejić mora da se popravi dosta ove godine ili smo najebali. Pre svega mora da reši problem brzog sakupljanja ličnih grešaka...maltene je zajebao Milutinova u toj kategoriji.

Partizan mu je kao nudio 150k, al ne znam odakle im :)

Što bi rekao Čika Velja iz Lepih sela :"To vaše čuveno poštenje..."

Guduruć će biti taj 8. najverovatnije. Biće još 2,3 sa strane jelte, da se popuni broj na treningu. Ma ja mislim da je i Tejić malo sazreo, i da zna da će ove sezone igrati, tako da će biti bolji i opušteniji.

Mitrović je dosta i šut sredio, tako da će biti opasan ove godine. Mnogo očekujem od njega, možda da bude i jedan od lidera tima. Mislim da neće biti kapiten, da će to biti Lazić, ali ne bi me čudilo i da on bude